Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Merci, insa cu atatea cadouri nu au mai ramas bani si pentru alea.

E vorba de ceva mai ieftin...

door-warning-light-1-350x262.jpg

Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dar foarte utile si de efect!

O sa vezi, dupa ce te obisnuiesti cu ele, cat de ciudat e sa te urci intr-o masina care nu are. Am mers cu masina unui prieten, si, dupa ce am deschis usa, ma uitam ca prostul la masina si nu intelegeam ce nu e ok, el neavand nici lumini in usi nici la picioare :))

Link către comentariu

Asa "scapa" si la OEM. Impropriu spus scapa. Shroudul lupei are o bucata de plastic, alba, semiteansparenta cu striatii pana la imbinarea cu "oglinda" farului. Pe acolo iese lumina.

Bv Bogdan!

Link către comentariu

La mine l-au prins golanii mei de baieti pe Mos si l-au jumulit de tot.

Becurile da, sunt de 5000k.

Link către comentariu

Eu zic sa-l convingem sa mai faca o tura :P

Arata bine astea de 5K, acum daca ai face rost si de DRL-urile de S6... :)

Link către comentariu

All in good time ;)

Imi pare rau doar ca m-au prins cu masina murdara, dupa i-am tras o sapuneala pe cinste :D

Link către comentariu

Este altceva acum, US look. Daca vrei poti sa activezi ca drl si becurile de pozitie, la ce intensitate vrei, intre 0-100.

Link către comentariu

Pai oricum semnalizarile sunt activate ca us lights si se aprind doar cand aprind pozitiile.

Link către comentariu

Merci mult, Soso! ;)

Azi am mai facut o nefacuta, poze maine ca trebuie rabdare. Apropos, o sa am nevoie de ajutorul tau, Soso...

Link către comentariu

Nu, mi-e groaza de desfacutul fetelor de usi, nu am mai facut-o pana acum si o sa-mi ia mult timp, ceea ce nu am deocamdata.

Link către comentariu

am desfacut eu fetele de usi cand am schimbat boxele nu e chiar asa greu , pe langa altele se da jos si fata de plastic ce vine peste maner si butoanele de la geamuri , acolo o sa gasesti 2 suruburi ;) succes

Modificat de pit90
Link către comentariu

Da, stiu cum se scoate efectiv, insa acei suporti care se rup destul de usor ma ingrijoreaza.

Am sa dezvalui surpriza deoarece am intampinat o mica dificultate si vreau sa stiu sigur...Bara de R32 OEM are difuzorul doar pe mijloc sau si pe o parte?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Eu nu am vazut niciodata bara R32 OEM cu alta configuratie decat cu difuzor pe mijloc,asa ca inclin sa spun ca numai asa este OEM.

Link către comentariu

Asa mi-au spus si altii...e, vedem ce facem mai departe, eram nerabdator sa o pun pe masina dar cred ca va trebui sa mai asteptam.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!