Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Asteptam anunturile cu vanzari...Sa fie intr-un ceas bun hotararea!

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 3 weeks later...

O mica baita, se cam pusese praful.

post-89504-14394821639182_thumb.jpg

post-89504-14394822118037_thumb.jpg

Cu cateva zile inainte am spalat interiorul si i s-a aplicat un mic detailing exterior cu extrafina, pentru indepartarea zgarieturilor fine si hologramei de la precedentul polish.

post-89504-14394823523213_thumb.jpg

post-89504-0-39140000-1439482434_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Au iesit bine, erau cam murdare. Mai multumit sunt de exterior, imi statea pe creier. Treaba nu este finalizata la exterior, va urma un polish ca la carte, sa nu mai vad nici o zgarietura, macar o perioada.

Link către comentariu

Si, cand toate erau frumoase, pac cu pedala de ambreiaj la fund in mijlocul intersectiei si acolo a ramas.

Asadar, masina a ramas in service, intr-o ora vine pompa de ambreiaj si pana diseara e gata.

Link către comentariu

Partea buna e ca s-a rezolvat repede si nu extrem de costisitor.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Ca sa fie pregatita de vanzare, am revopsit elementele cu zgarieturi de la oameni de buna-credinta.

Nu am apelat la casco, fiind mai avantajos sa o fac pe propria cheltuiala.

Usile dreapta, aripile fata si bara fata(asta era alta culoare) au fost revopsite.

Cam am dat jos de pe ea aproape tot, vor ramane fusta spate, evacuarea, plafonul, pragurile si alte mici chestii.

post-89504-14408633983431_thumb.jpg

Link către comentariu

7500 este minimul la care as da-o, sincer. Cu bune, cu rele, cu unele upgrade-uri pe masina, cu toate ca la 7500 gasesti Bmw M3 si alte cele.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!