Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

• Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sunt superbe farurile si schimba radical aspectul masinii! Da-mi si mie te rog un PM cu detalii despre ele, sunt urmatorul upgrade si in lista mea.

Link către comentariu

Foarte bine arata! Felicitari! :)

Pentru VI de ce nu exista la un pret decemt? :(

Sent from the 

+1 :(

Arata f bine farurile.

Link către comentariu

Sa mai taiem din lista initiala:

-Fusta spate GTI

-Faruri GTI

-Geamuri electrice spate

-RCD510

-Butoane crom

-Praguri GTI

-Insertii GT interior

-Folie stopuri

-Roata rezerva slim

-Antena shark

-Proiectoare + grile

-Presuri textil

post-89504-0-24567900-1354349272_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

De ce vrei roata slim? Ai kit reparatie sau asa mai maresti capacitatea portbagajului?

Ce ai spune de renuntarea la ideea de folie pe stopuri? Poate cu timpul, un set de stopuri de R32 Led este mai indicat. Le codezi sa se vada doar cercul si o sa fie super.

Link către comentariu

De ce vrei roata slim? Ai kit reparatie sau asa mai maresti capacitatea portbagajului?

Ce ai spune de renuntarea la ideea de folie pe stopuri? Poate cu timpul, un set de stopuri de R32 Led este mai indicat. Le codezi sa se vada doar cercul si o sa fie super.

Corect :icon_thumleft:

Eventual sa faci stopurile cu lac negru fundalul , apoi transparent (cum le-am facut eu).

P.S. Folia nu are luciu si e destul de greu sa tai dupa forma stopului (gen r32)

Link către comentariu

Am un butoias alb care cred ca tine loc de kit de reparatie, fara spuma inaltatoare, deci chiar am nevoie de rezerva slim.

Initial am vrut stopuri led, dupa am zis sa iau stopuri R32 normale, pana la urma am renuntat, insa nu e definitiv. Oricum, lista e mult mai mare, am uitat sa o actualizez, o voi face curand.

Am in gand un Gt R-line exterior, cu buza fata edition30, praguri si fusta tot ed30, probabil acolo va fi loc si de stopuri led, insa nu anul asta.

Radu, zi-mi pe pm la ce te referi mai exact ca m-ai pierdut.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Da, stiam de asta. Nu stiu de ce intelesesem eu altceva, gen desfacut stopul si vopsit capacul interior :tuktuk:

Am spray-ul, nu reusesc insa sa le fac prea negre si uniform, nu stiu cum reusesti tu.

Link către comentariu

Da, stiam de asta. Nu stiu de ce intelesesem eu altceva, gen desfacut stopul si vopsit capacul interior :tuktuk:

Am spray-ul, nu reusesc insa sa le fac prea negre si uniform, nu stiu cum reusesti tu.

nu le vopsesti pe interior !!!

vezi in link etapele si daca mai ai intrebari imi spui pe pm

Link către comentariu

Sa pui folie transparenta de protectie pe faruri, sa le protejezzi de eventualele zgarieturi. Te costa maxim 100 lei ambele faruri.

Link către comentariu

Da, e o idee buna! Oricum le voi trece pe casco, dar nu strica sa aiba folie.

Link către comentariu

Cand ai timp sa faci cateva poze la faruri noaptea, as vrea sa vad cum lumineaza la perete, daca fac acea dunga orizontala. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Voi face, dunga exista am vazut-o in seara asta.

Va trebui sa reglez farurile putin, imi dau impresia de inegalitate cam mare, stiu ca stangul ar trebui sa fie o idee mai jos.

Am eroare de bec ars, de fapt cred ca e bec lipsa, cel de pozitie, daca sunt doua amplasate in semnalizare.

O poza mai clara, ieri mi-a cam tremurat mana :D

post-89504-0-37180400-1354384543_thumb.j

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Very nice. Ti-ai activat US lights?

Recunosc parcarea din Sun Plaza doar dupa cat de inghesuit e acolo.

Pentru reglare sa te duci la un service autorizat.

Link către comentariu

Iti lipsesc cele 2 becuri de pozitie, de aceea iti da eroare. Uite becurile de care iti spuneam eu, sa fie dunga completa:

post-50594-0-68565500-1354384731_thumb.j

Link către comentariu

US lights erau deja activate. O sa cumpar becurile maine, cu reglajul voi astepta pana la revizie, nu e nici o graba.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!