Jump to content

Black Diamond GT

cogdao

Postare recomandată

Dupa ce l-am dat(cu parere de rau) pe Husky, am inceput sa caut masina. Vreo 3 zile am inrosit laptopul, am gasit multe masini interesante, oscilam intre Audi, Vw si Mercedes. E greu sa gasesti o masina care sa se incadreze in buget, sa aiba optiunile pe care le vrei(sau macar o parte din ele) si sa para si ok la prima vedere.

Pana la urma am dat peste anuntul lui kky, masina pe care o vazusem de cand il aveam pe Husky si chiar ii propusesem un schimb. Radu(proprietarul) avand insa prea multe masini la momentul respectiv, a refuzat.

Am vorbit, am vazut masina, mi-a placut, ne-am inteles si de azi sunt proprietarul ei.

E vorba de un Golf 5 GT 2007 94600 km in acest moment. Masina este foarte intretinuta, merge impecabil, nu am ce sa fac la ea momentan dpdv al consumabilelor sau defectelor.

O chestie cu care nu sunt obisnuit, turbo lag...E ceva nou cu care, insa, ma voi obisnui treptat. Motorul este senzational, este chiar ce mi-am dorit :D

Pozele sunt cele din anunt, curand voi face o sesiune foto mai detaliata.

post-89504-0-29045900-1347464050_thumb.j

post-89504-0-08691900-1347464057_thumb.j

post-89504-0-35766500-1347464065_thumb.j

post-89504-0-98658000-1347464072_thumb.j

post-89504-0-70854800-1347464083_thumb.j

post-89504-0-97369400-1347464091_thumb.j

post-89504-0-60645400-1347464100_thumb.j

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
  • Replies 2,5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• cogdao

995

• Rave

164

• The_Ego

159

• pit90

53

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa fie intr-un ceas bun sa te bucuri de el. Acum consumi benzina eficient :P

Incalzire ai de data asta. :)

Doua lucruri as face: RCD 510 + Xenon OEM. In rest benzina si km cu zambetul pe buze :emthup:

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Sa te poarte multi km!

Motorul e de vis si masina arata foarte bine. Cadranul de boost e o placere sa il privesti cand acul e la maxim. Cu siguranta nu-l vei mai regreta pe Husky, tocmai ti-ai luat un upgrade din foarte multe puncte de vedere.

Ti-am zis ca singurul lucru pe care trebuie sa-l faci e sa ii scoti foliile de pe fata.

Apoi la retrofit, RCD510 + Maxidot, eventual volan cu comenzi.

P.S.: Cand poti sa iesi sa o vad si eu live? :D

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Să o stăpânești sănătos și să te poarte mulți kilometrii de acum înainte!

Am stat și eu cu ochii pe ea multă vreme și mă bătea gândul să merg să o văd însă mă cam sperie consumul la motorul acesta :)

Încă o dată îți urez să te poarte cu plăcere, e de vis mașina!

Link către comentariu

Arata bine masina, dar de ce nu are farurile negre de GT? Sau n-au venit toate cu ele?

Oricum, sa te plimbe sanatos si sa fii multumit de ea.

+1 pt RCD 510 si xenon. In rest... bani de benzina sa fie!

Sent from the past to be read in the future.

Link către comentariu

Heeei,bafta si sa ai grija de ea...dar unde ai turbolag?ne spui un pret?brgds

Link către comentariu

Bravo man!!Good choice!

Sa te poarte fara probleme,can't wait to see her live! :D

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

haha ! ce masina,,frumoasa si aratoasa..cum trag cei 340 de ponei :lol: ?

Turbo lag este pt ca au turbina mare..sii compresorul nu prea face fata..dar e ok :)

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu

S-o folosesti sanatos, cat mai multi km fara incidente!! Frumos gt-ul..good choice! ;)

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

Ct91moc,vorbesti serios?fac pariu pe un ceas cu cuc ca nu ai mers cu un gt in viata ta...bine,si pt ca esti minor si nu ai permis...dar,eu vorbesc in calitate de posesor cu peste 120k km de gt...rookies!

Brgds

Link către comentariu

Multumesc pentru urari!

Pretul a fost 8100 euro. Cand spun turbo lag ma refer la secunda care trece de cand pun pedala la podea si momentul in care incepe sa actioneze propriu zis.

Folia cred ca o dau toata jos, Radu nu mai gaseste autorizatia si, in plus, masina e dotata cu privacy glass :D

De asemenea, am vazut ca am si plafoniera cu lumini ambientale, big like :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos cati mai multi km fara evenimente neplacute . arata foarte bine ;)

Link către comentariu

Thanks! Apropos de consum, are acelasi consum pe care il aveam la Husky si anume ~9% urban.

Modificat de cogdao
Link către comentariu

Felicitari pt achizitie si sa te bucuri de ea :) Desi nu am mers niciodata cu un GT cred ca este oricum un mare pas inainte fata de vechea masina . Poate peste cativa ani mai pui si un I la cele 2 litere ale modelului :)

Link către comentariu

Din cate stiu eu si inainte ai avut tot MKV..nu prea inteleg eu de ce dupa un Golf 5 ti-ai cumpara tot Golf 5..eu cred ca m-as fi plictisit in locul tau.Anyway,daca tie iti place asta e tot ce conteaza.Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

Va multumesc!

Intradevar, B_U_T, am avut si am vrut tot G5 fiindca imi place designul, il consider a fi cel mai reusit de la acest model(no offence posesorii de alte generatii).

Link către comentariu

Superba... ca si cea pe care ai avut-o.

Sa o stapanesti sanatos.

Da, un RNS510 si climatronic de G6 - cu afisare pe RNS - o sa-i schimbe aspectul consolei centrale.

Link către comentariu

frumoasa dude... GT-ul cum am mai zis e un vis neimplinit pt. mine ... sa te poarte sanatos sute de mii km ... intrebarea mea este: Ce "upgrade-uri" ii mai faci acum? ca are c-am de toate :) ...

Link către comentariu

Uuuuu, new Husky :D Felicitari domnule!! La multe milioane de km impreuna fara incidente si cu multe modificari :D Si hai la intalnire sa il vedem si noi! :icon_geek:

Link către comentariu

Multumesc tuturor! Ca upgrade-uri sunt cateva in lista, insa deocamdata vreau doar sa ma plimb cu ea pana ma satur.

Dupa vor urma RCD510, fusta GTI, praguri si mai vedem pe parcurs.

Am vrut GTI insa am vrut ceva mai rar si mai economicos, fiind o masina de zi cu zi.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!