Jump to content

Functionare Tasta "Eject" DVD/Navi

b10wbd
 Share

Postare recomandată

Buna ziua tuturor! Masina din semnatura este echipata cu un sistem "Audi Multimedia". Incercand sa introduc un CD nou un bay-ul destinat situat in pe consola centrala (nici in torpedou si nici in portbagaj), zona de deasupra SD-urilor, am constatat ca nu se poate. Inauntru cred ca este introdus deja CD/DVD - l cu software-ul de navigatie (se aude citind ceva in interior)... Am apasat in mod repetat tasta de eject, insa fara nici un rezultat - parca ar fi inactiva. De asemenea am cautat un setings-ul de la navi sa vad daca se poate ejecta soft cd/dvd ul din interior. Intrebare: aveti idee cumva cum de procedeaza pentru ejectare pentru ca imi doresc sa introduc inauntru un cd (l-am primit odata cu masina) pentru a seta limba "CUE" din germana in engleza pentru ca in momentul de fata toata partea de navi este in germana (eu cu germana stau putin mai prost). De asemenea vreau sa pot folosi bay-ul respectiv si pentru muzica (chiar daca am posibilitate de folosire HD, sau SD, calitatea unui CD original este alta...). O intrebare suplimentara ar fi daca se poate scrie soft-ul de navi pe un sd si MMI - ul sa il citeasca de acolo si nu de pe CD (in timp unitatea de CD va da rateuri de la folosinta continua, se va murdari etc. si cred ca este mai simplu de pe sd kard, mai ales ca am 2 sloturi libere). Multumesc mult anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am patit si eu la fel.si ca se duce un procesor din cauza gropilor..pt ca joaca mufa in el..m-a costat 120 ron,..tot asa nu mergea butonu eject !!

Link către comentariu

un prieten a patit asa.... nu ii mai mergea tasta de eject, si intr-o seara i-am demontat casetofonul si am schimbat plasticul de sub eject cu plasticu de la mix... oricum butonul mix nu prea se foloseste :D

Link către comentariu

Mai exista varianta reprezentanta pentru deblocare DVD. Incearca la ei inainte sa schimbi butoanele.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Buna ziua tuturor! S-a rezolvat la reprezentanta pana la urma. DVD-ul era "factory locked". A fost deblocat, iar apoi functia a fost dezactivata, astfel incat acum il pot folosi fara probleme. Declar topic inchis & multumesc mult pentru sfaturi!

Link către comentariu

• 8 months later...

Si eu am o problema , am achizitionat de curand un b8 din 2008, cu mmi 2g. Navigatia functiona fara probleme, dar am scos dvdul din portbagaj iar acum cand incerc sa l bag, il trage inauntru dupa care se aud niste pacanituri ca si cum ar incerca sa l duca undeva dupa care il scoate la loc.

Face chestia asta la nesfarsit, uneori il mai pastreaza inauntru dar daca dau pe navi imi spune sa inserez dvdul cu navigatia, aveti vreo idee am procedat eu cumva gresit? sa schimb dvdul?

Link către comentariu

posibil sa fie capul de citire, ala face zgomotul desris de tine cand ceva nu e in regula acolo.

Link către comentariu

O sa fac o filmare, o postez pe youtube, sa mi spuneti ce credeti. Nici nu stiu unde sa caut o rezolvare la reprezentanta, cine poate repara dvdromul ala de la audi? cei de la calculatoare credeti ca se descurca?
Nu stiu cum s a nimerit ca dupa ce am scos dvdul sa nu mai mearga, mai bine il lasam acolo...

Modificat de madutzu22
Link către comentariu

e destul de complicat cu reparatul. Eu l-am desfacut cu ajutorul unui prieten si am schimbat capul de citire. Din pacate la mine a fost alta problema, nu capul de citire. Nu am gasit pe nimeni care sa il repare, desi pritenul meu a vorbit chiar la o fabrica unde se fac componentele dvd-rom-ului. Asa ca am luat altul!

Link către comentariu

Cat costa unul si unde il gasesc daca esti amabil sa mi spui.

Link către comentariu

De pe Ebay. A fost 300 de euro dupa ceva negocieri. Sa cauti dupa cod-ul de pe el, asa stii sigur ca se potriveste. dar inainte desfa-l si verifica capul si mecanismul care trage DVD-ul inauntru. daca desfaci carcasa mecanismul il poti actiona cu mana si vezi daca se blocheaza pe undeva!

Link către comentariu

L am icnercat ieri si supriza, functioneaza, am facut si un dvd cu hartile 2013. Merge acum.

Nu stiu ce l a apucat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!