Jump to content

Archanghel

cozmi
 Share

Postare recomandată

Nici nu stiu cum sa incep,n-am mai facut asta niciodata sa critic pe cineva sau sa ajung la cazuri din astea,dar vad ca altfel nu se mai poate altfel...

Povestea incepe cam asa...acu' cateva luni in urma (mai exact prin aprilie) am trimis pe incredere ca o sa-mi trimita in curand bani, o cutie de viteze 4T la domnul Cornel aka Archanghel..toate bune si frumoase,atunci chiar nu ma rodea bugetul asa tare si nu am insistat sa primesc banii inapoi(ceea ce nici nu era nevoie sa o fac daca omul era serios si asa mi-a promis ca mi trimite pe card cat mai repede) insa chiar inainte de intalnirea nationala si mi se pare ca chiar si inainte l-am tot sunat/mesaje etc pentru ca aveam nevoie de bani( 250 RON trebuia si trebuie sa-mi restituie), si va zic mi-e groaza/rusine mie sa ma rog de bani mei, lucrul asta il detest pur si simplu. Iar cand zic ca l-am sunat credeti-ma ca am sunat de cel putin 5-6 ori + mesaje+ mesaje pe forum..si tot ma amanat pana chiar in ziua de azi, ba ca tii trimit maine, trecea o saptamana si nimic..ba ca i-am trimis la banca si tanti de la ghiseu a gresit codul Iban si bani au mers la altcineva si trebuie sa astepte raspuns de la banca si pe aia sa mi vireze mie in cont si etc..tot asa faze din astea de a trage 'matza de coada'...mie mi se par tziganeli lucrurile astea. la modul cel mai serios, pentru ca eu chiar nu simt sau nu-mi dau seama sa il fi incurcat/jignit cu ceva vreodata. intradevar la unele probleme omul a fost ok. insa cand e vorba de dat bani..a cu totul alt om, asa ca aviz celor care vor sa-ti faca sau care mai au de lucru cu el(poate nu sunt eu singurul in situatia asta) sa stie ce om 'minunat' este si ce frumos ne ajutam noi intre noi..mica comunitate de Mk2 -isti.

Altceva nu mai am nimic de zic, Cornele contul meu Iban il stii. eu nu mai am nimic de zic,m-am rugat destul sa-mi trimiti bani!

Toate cele bune si aveti grija cu cine va faceti de lucru' :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poti sa ii faci o plangere penala pt. abuz de incredere :) poate sa va potoli

Link către comentariu

Ce rusine de om...detest oamenii astia...sa stai sa te rogi de ei sa-ti inapoieze banii...denunta-l si recupereaza-ti banii. Multa bafta iti doresc!!

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

Macar sa raspunda la telefon. Sa-ti zica '' nu am acum,is vai de steaua mea, mai asteapta putin te rog''. Si stii una si buna,sa nu te bazezi prea curand pe banii aia sau sa nu iti planuri cu ei.Dar asa cu minciuni si abureli de 2 bani e nesimtire mare.Cand stii ca ai de luat bani ,ai nevoie de banii tai si altii se fac ca ploua e enervant.Practic ti-e rusine de rusinea lor, sa te rogi sa ti-i dea.

Eu sunt de parere ca astfel de useri ar trebui banati,din pacate am patit-o si eu aici cu astfel de oameni.

Spor la recuperat banii.

Sent from my E15i using Tapatalk

Link către comentariu

aia ma deranjat si pe mine mai mult faptul ca nu se tine de cuvant, tot ma amana,ca maine,poimaine..faze de genul, nu m-ar fi deranjat sa fi zis ma uite,nu am bani pana luna viitoare in 20 cand primesc salaru' sau ceva. intelegeam ca doar suntem oameni, dar asa e cel mai urat. Asta e acuma pacat ca facem din astea noi intre noi..

Link către comentariu

1. cutia ta e la mine pe masina.

2. mai am inca 2

3. pretul se face dupa reconditionare, si nu ti-am comentat nimic de starea la a ta

4. am pus banii, si nu au trecut 6 luni, si nu e vina mea

5. cat ma cert eu cu banca o sa ma duc astazi sa-i pun din nou si , daca ajung si primii la tine, o sa-i trimit i inapoi, si daca mi-i dau ei, inapoi, asta e.

6. nu cred ca nu ti-am raspuns vreodata la telefon, basca ca de fiecare data cand ai avut nevoie de ceva sa stii, sau un sfat, sau orice altceva, ti-am raspuns si te-am ajutat, si stii exact situatia

7.................... urate comenturi, venind de la ...... ma rog, ajutoarele se intorc iarasi cu cuvinte grele.

Multumesc de feedback. Astazi replatesc coletul, cat despre cele scrise de mai sus, 1, vedeti-va de aria voastra, si 2, nu mai faceti acuze, cand nu stiti nici macar despre ce e vorba, si nu a-ti auzit inca de la ambii ce au de spus.

Link către comentariu

Nu suntem "ajutoare" Arcanghel, pur si simplu situatia care cozmi ne-a prezentat-o este destul de neplacuta iar noi..sau eu..in cazul de fata nu am jignit pe nimeni, doar am opinat si fiecare este liber sa-si dea cu parerea despre astfel de situatie jenanta...nu-ti cer sa te pui in locul lui, dar eu consider ca e mai frumos sa fiti "domni" unul cu celalalt decat sa ajungeti la astfel de situatii. Bafta!

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

Stii ca eu am virat banii si nu au ajuns, si acuma ma cert cu banca?

Stii ca noi doi am tot vorbit la telefon.

Stii asta?

sau.... doar...

Nu conteaza, am virat astazi bani din nou, si pe ceilalti, oi vedea cum ii recuperez.

Multumesc de post cozmi.

Cu sufletul.

Link către comentariu

Da,bani au intrat azi in cont.

si Da,am vorbit la telefon si tot asa ai zis...maine ma duc la banca si iti dau un semn dupa ce rezolv...a mai trecut o saptamana..si iar aceeasi poveste,maine sau zilele urmatoare ma duc si iti dau un semn...nimic din nou,pai ce e de facut? cat sa te mai tot sunt Cornele?e frumos? zi tu? acuma sa fim realisti eu sau tu cu ce suntem de vina ca cei de la Banca au greisit codul Iban cand ai fost sa incarci contul meu(in cazul in care a fost asa)

Cornele nu am nimic cu tine,sincer dar te-am avertizat inca de 2 ori ca o sa te fac de 'cacao' daca nu rezolvi sa vada lumea ce om de treaba esti..insa vad ca nu ai vrut nici asa cu avertismente..chiar alta solutie nu mai era,ca cine stie cat timp mai trece si eu nu primeam nimic.

Oricum in cazul in care o sa-mi apara asa din senin inca 250 Ron pe langa astia ce mi i-ai trimis azi o sa tii restitui inapoi,fi sigur de asta!

desi nu e problema mea sau a ta,ca cei de la banca au incurcat codul iban cand ai fost sa alimentezi cardul meu. Ei ar trebuii sa restituie bani in cel mai scurt timp posibil !

Cu asta am terminat si eu discutia !

Numai bine.

Topicul se poate inchide, chiar nu voiam sa se ajunga la asa ceva,dar daca numai asa sa putut...

Link către comentariu

Codul de IBAN, nu se leaga si de numele detinatorului? la banca apare, ca: Da, domnul X are cont la banca respectiva, si are nr de cont XYZ, nu cred ca mai exista un Ilie Cozmi, cu seria iban XZY...

Tare mult ar trebuii si eu sa ma enervez, ca sa scriu aici... si eu ii datorez lui Cozmi niste bani, inca din martie, dar i-am zis, ca trimit cum am, chiar daca nu pot sa-i dau deodata. Ne-am cunoscut pe forum, am devenit amici, si dupa mine e o persoana jos cu palaria.

Cornele, nu ma bag in discutia voastra, puteti fi 2 necunoscuti pentru mine, pe Cozmi i-l cunosc mai bine, de acea l-am caracterizat pe el.

Link către comentariu

Nu vad undeva ceva legat de ponegritul cuiva, cu atat mai putin al lui Cozmi.

Cat despre caracterul lui... nici aici nu am nimic de reprosat.

Daca e ceva de reprosat in toata tampenia asta, este doar ca traim in ROMANIA, si atat.

Link către comentariu

Sunt off topic...dar...vreau sa spun si eu ceva...acestea fiind cuvintele care incheie activitatea mea pe acest forum (golf mk1/mk2) ...Cornele...dupa 7 ani de munca, la o masinuta de care imi este foarte drag, la care am renuntat din lipsa meseriasilor, a timpului, a chefului, etc...dar si dupa 7 ani in care mai mult de jumatate de raspunsuri la problemele la care am cerut rezolvare pe forum au fost off-topic si doar bagari in seama...am spus STOP!..eu cred asa...ca nici mie..si nici altora forumul nu ne da de mancare, ba chiar de multe ori s-au iscat discutii si ne-am facut dusmani....ca dovada eu sunt primul care a avut topic de aria feedback..(de aia nu mai pot eu! :))....deci...pasiunea nu tine de forum sau apartenenta unui grup...dar..colegialitatea, prietenia,pasiunea nu trebuie incurcate cu un "cuvant" cu greutate ..si anume BANII!...am un prieten care spune asa "banii jos ochii la usa" , cu asa am spus tot!

Link către comentariu

Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!