Jump to content

MY NEW VW EOS 2.0 TDI

Corinutza Eos

Postare recomandată

Denumirea care i-am dat-o eu este "bubu"..de la buburuza :D ...pt k este atat de rosie, atat de aerodinamica si placuta la tact. :D (hai k deja o dau in desene animate :) ) ...dar si "fiara" i se poate spune..bineanteles..estetica frontala e cam "nervoasa" ...si in trafic la fel :) Cat despre folii sau ionizare...daca vreodata as face asta...nici gand in romania..citeam adineauri ce a patit "victorash_cvv" cu audi la folierea geamurilor..si multe alte cazuri, ma sperie ..nu-mi las "fiara" pe mainile multor inexperti romani!

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

eu am supravegheat pusul foiliei pe geamuri indeaproepe si am cartit la fiecare fir pus gresit si sunt multumit pt standardele "made by Ro", dar fara demontat ceva. ma ajuta (tinand cont de cele 7 geamuri infoliate).

merge si bubu, doar sa nu ii pui pete galbene si gene de alea lungi ca devine pitiBUBU :))

glumesc, mai rad si eu cand vad pe strada cum unii isi bat joc de masinile lor.

din nou, sa o stapanesti sanatoasa fara incidente. acum ca avem "pile" la un dealer din afara mai putem face ceva comparatie la preturi pt piese. asa e? :D

Drive safe!

LE: nu ai specificat care bec s-a ars in acesti 2 ani :D :D :D

Modificat de DonzDonz
Link către comentariu

bineanteles...si nu numai...m-as bucura sa va fiu de folos in privinta masinilor vw(piese,probleme,idei etc) chiar daca nu am ajuns la nivelul EXPERT ,sunt pasionata de masini, motoare. Masina-i ca si stapana..."fiara" pan' la moarte....PITIBUBU nici vorba hahaha!!

"I ❤ EOS"

eu am supravegheat pusul foiliei pe geamuri indeaproepe si am cartit la fiecare fir pus gresit si sunt multumit pt standardele "made by Ro", dar fara demontat ceva. ma ajuta (tinand cont de cele 7 geamuri infoliate).

merge si bubu, doar sa nu ii pui pete galbene si gene de alea lungi ca devine pitiBUBU :))

glumesc, mai rad si eu cand vad pe strada cum unii isi bat joc de masinile lor.

din nou, sa o stapanesti sanatoasa fara incidente. acum ca avem "pile" la un dealer din afara mai putem face ceva comparatie la preturi pt piese. asa e? :D

Drive safe!

LE: nu ai specificat care bec s-a ars in acesti 2 ani :D :D :D

hahahahaha buna asta....s-a ars becul de pozitie stanga...si bineanteles l-am schimbat cu mana mea!

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

:-? pozitie.... adica un bec w5w, lucrand la reprezentanta l-ai schimbat tu? vezi....mare greseala..... nu apare pe fisa service..... :D glumesc. Bavo! e de apreciat, eu unu apreciez omul pasionat si interesat!!

Drive safe!

Link către comentariu

la reprezentanta lucrez de 3 luni..becul s-a ars acum 5 luni...hahahaha...si chiar daca as mai avea vreo problema cu vreun beculet..ceva insemnificativ le rezolv eu...prefer s-o "ating" eu...daca e ceva important pun "pilele" la treaba... ;)

ps: nu se vede bine poza de la avatarul tau, tot un eos ai?

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

nop. banuiesc ca esti pe telefon.;) eu am o balena: "schwarz break passat '07" alias B.B. (Black Beauty)

Drive safe!

Link către comentariu

In primul rand felicitari !Arata absolut superb masinuta, zici ca e abia scoasa din fabrica.

Rosul acela e atat de...rosu, se potriveste perfect unei lady...

Multi km fara incidente :icon_thumleft:

Link către comentariu

Arata foarte bine combinatia culorilor de la exterior cu interiorul. Felicitari pentru bijuterie . Asa ceva ar merge cumparat si pentru sotie Km fara probleme iti doresc

(Edit .. Nu mai da quote la posturile de deasupra comentului tau. Multimesc)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatoasa, multi km fara evenimente!

N-ar fi rau sa soliciti schimnbarea titlului topicului in ceva de genul "VW EOS 2.0Tdi" sau numele masinii daca are asa ceva ;)

Sincer sunt putine EOS pe aici, dar dupa titlu nu-si da nimeni seama ca despre acest model e vorba ;)

Numai bine!

Link către comentariu

Pai asta ti-a sugerat si colegul R_a_z_v_a_n in pagina anterioara, cand esti hotarata si ai ceva concret nu ezita sa apesi butonul "Report" ;)

Modificat de GabiB77
Link către comentariu

Stiu baieti, dar sunt si eu incepatoare...ma iertati si pe mine nu? ;) merci

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

Foarte frumoasa masinuta :) Sa o stapanesti sanatoasa si sa aveti parte de cat mai multi km fara nicio problema. P.S : Bine ai venit pe forum. :icon_thumleft:

Modificat de DRIVER07XXX
Link către comentariu

Asta da titlu. Demn de o bestie rosu-vanat cu un contrast bej pe interior!

Multi, cat mai multi km fara incidente, probleme!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Frumoasa foc BUBU, sa o stapanesti sanatoasa in continuare!

Vad ca si in Spania se organizeaza spontane, poate vii la una cand vii in RO sa vedem live bijuteria ;)

PS: :emthup: pentru interiorul bej.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

ms cogdao, ieri am plecat din romania, am fost intr-o mica vacanta cu eosul, prima calatorie pe drumurile noastre..s-a comportat fantastic si nu am avut nici un tip de incident. Cat despre aceste reuniuni vw eos sau vw in general nu am apucat nici una in romania, si nu stiu daca apuc sa ajung la vreuna. Cine stie :)

"I ❤ EOS"

Link către comentariu
  • 10 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!