Jump to content

MY NEW VW EOS 2.0 TDI

Corinutza Eos

Postare recomandată

Ma prezint: Ma numesc Corina si am un VW EOS 2.0Tdi , 140 cp, rosu asiatic, navi, bixenon, piele bej, senzori de parcare, pilot automat, jante de 17", 235...intr-un cuvant masina perfecta pentru mine! Adaug cateva poze cu eapost-111547-13467522101035_thumb.jpg]O am de 2 ani deja si sunt foarte incantata, consuma f putin (media 5,4l la 100km, nu am avut nici o problema tehnica, decat un bec ars :). Salutari si daca pot aporta informatii de folos o voi face cu cea mai mare placere. Daca am greseli de ortografie imi cer scuze..dar sunt plecata din tara de 15 ani si imi mai scapa cateodata greseli gramaticale si denumiri incorecte! multumesc ;)

"Quien quiere ser alguien compra un Ferrari, quién YA es alguien tiene un EOS"

post-111547-13467526811274_thumb.jpg

Modificat de R_a_z_v_a_n
Link către comentariu
aurelian.paratu

bun venit printre noi,in primul rand , iar in al doilea rand o masina frumoasa iar culoarea o prinde cel mai bine.sa te poarte cat mai multi km fara probleme si incidente neplacute . :RO flag:

Link către comentariu

ms dakino...am facut deja in 2 ani 70.000km fara incidente, calatoresc f mult...acum pe 10 sept fac primul drum in romania cu ea...sper si ma rog sa nu se intample nimic grav...mai ales ca eu urasc gropile ca si multi altii...dar masinuta mea nu a vazut gropi in viata ei..cred ca se va speria :(

"Quien quiere ser alguien compra un Ferrari, qui

Link către comentariu

Ms andutzu...am sa fiu cu ochii in 4, imi spunea cineva din ro ca gropile s-au rarit...intreb eu:Serios???..zice:Da!!, din 2 s-a facut una :)... O_o grav atunci!! haha

"Quien quiere ser alguien compra un Ferrari, quién YA es alguien tiene un EOS"

Link către comentariu
  • Administrator

Titlul topicului ramane "Salutare tuturor"?

PS: Bine ai venit pe vwForum!

Link către comentariu

;)...ms razvan... am deviat putin de la subiect! :D

Link către comentariu

bine ai venit!

foarte misto masinuta,mai ales pt o fata. culoarea este superba (ai dat ceva ceara pe ea?).

arata-ne si interiorul bej

Link către comentariu

ms muale, nu am dat cu ceara pe ea, in schimb o spal cu un sampon special ce contine ceara..am sa fac si cateva poze interiorului! salutari

Link către comentariu

Aici va prezint si interiorul bej al masinii mele...post-111547-1346761087672_thumb.jpgpost-111547-13467611053044_thumb.jpg

post-111547-1346761142846_thumb.jpg

post-111547-13467611671706_thumb.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi..e bine ca se altura fete pe forum :king: ! Sa te plimbe sanatoasa si linstita , fara probleme , arata foarte foarte foarte bine ! Ai facut o alegere foarte buna , e o masina ideala pentru femei..dar si pt barbati cu femei ca voi :icon_bounce: ! Mai multe poze , te rugam frumos ! Modificari ai de gand

Link către comentariu

Merci "ct"...referitor la modificari..da..vreau sa-i ionizez geamurile..sa-i cobor un pic suspesiile si sa-i adaug KIT-ul ABT..voi mai face ceva poze si decapotata, jante, spate..etc...intradevar...am facut cea mai buna alegere referitor masinii..."Mor dupa ea" :D

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

de ce vrei ionizare si nu folie? folia e reversibila in caz ca te razgandesti. nu presupune demontarea geamurilor...si cred ca e si mai ieftina

Link către comentariu

Pt ca aici in spania este interzisa folia pe geamurile de la sofer si copilot..stiu ca este mai ieftin..plus ca folia cu timpul incepe sa prinda aer, se zgarie si se invecheste...in schimb ionizarea te tine pana la moarte ;) si seara vizibilitatea este de 100%...in timp ce folia ti-o reduce!

"I ❤ EOS"

La cererea lui "ct"...mai multe poze ;)post-111547-134676516146_thumb.jpgpost-111547-13467652112469_thumb.jpgpost-111547-13467652856855_thumb.jpg aici cand a implinit 2 ani...cu tort si lumanare hahahahapost-111547-13467653562036_thumb.jpg si asta la reuniunea din iunie din madrid a clubului VW EOS SPANIApost-111547-13467654448447_thumb.jpg Va multumesc tuturor pt calduroasa primire si urarile de bine!! Va doresc de asemenea si sper sa pot aporta si eu mici idei si ajutor! ps: ma pricep la masini si motor. lucrez la vw(piese de schimb si vanzari) ;)

"I ❤ EOS"

Link către comentariu

foarte tare ideia cu tortu la aniversarea masinii,arata f bine masina,referitor la folie sa stii ca nu prinde aer nici dupa 6ani daca este pusa bine pe geamuri,eu am avut si pe fatza si pe spate si am dat`o jos cand am vandut masina,sa nu ai probleme cu ionizatul geamurilor...am auzit/citit pe net ca se deformeaza...sau ceva de genu...iar daca vrei sa scapi de ele probabil trebuie geamuri noi,bafta cu masinutza :icon_thumleft:

Link către comentariu

Superb Eos-ul... dotarile sunt super, culoarea bej din interior se impaca bine rosul exterior. :icon_thumleft:

Sa folosesti masinuta cu placere in continuare si problemele sa fie tot asa de mari ca pana acuma... :lol:

Ce inseamna asta? "Quien quiere ser alguien compra un Ferrari, quién YA es alguien tiene un EOS"

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

Bine ai venit in club!

Ionizarea ca si folia este pe nuante (in procente). Atat timp cat e interzisa folia, nu ramane decat varianta ionizarii si ce e drept trebuie demontate geamurile si trebuie facute cam 30% cred. Nu este ireversibila, cu anumite substante chimice "se sterg" sau se zgarie, de asta e recomandat stergerea lor cu solutii speciale pe interior. Din experienta (am avut ionizat, acum am folie) fiecare metoda are avantaje si dezavantaje. Eu la ionizat, am avut un accident si s-a zgariat geamul pe interior rau, si se vedea urat, pe luneta de la folisirea degivrarii in timp isi schimba culoarea/nuanta mai ales de unde incep rezistentele. Ce ti-ar recomanda, daca le ionizezi sa nu le faci cu efect de oglinda ca se duce tot stilul masinii ... Parerea mea!

Drive safe! Ai grija cand vii in romania, masinile cu numere straine sunt vanate si de hoti si de paznicii lor!

Link către comentariu
Superb Eos-ul... dotarile sunt super, culoarea bej din interior se impaca bine rosul exterior. :icon_thumleft:

Sa folosesti masinuta cu placere in continuare si problemele sa fie tot asa de mari ca pana acuma... :lol:

Ce inseamna asta? "Quien quiere ser alguien compra un Ferrari, qui

Link către comentariu

Merci "ct"...referitor la modificari..da..vreau sa-i ionizez geamurile..sa-i cobor un pic suspesiile si sa-i adaug KIT-ul ABT..voi mai face ceva poze si decapotata, jante, spate..etc...intradevar...am facut cea mai buna alegere referitor masinii..."Mor dupa ea" :D

"I ❤ EOS"

Bun bun foarte bun..asa sa faci , Marian !

Link către comentariu

daca te gandesti doar la costuri, si "te risti", cand vii in romania, poti da o fuga la pitesti, unde e o firma cu ceva experienta in ionizari si poti incerca, sincer eu unu, nu vreau sa demontez masina si mai ales in romania, de asta am ales folia, dar acum fiecare cu piticii lui.

Multi km fara probleme cu fiara rosie. ii pot zice fiara? mie imi pare agresiva!

Drive safe!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!