Jump to content

Boxe spate Fabia 2

mottanu
 Share

Postare recomandată

Salut, am observat zilele trecute ca nu imi functioneaza boxele pe spate, pe o Fabia 2 din 2008, chiar daca in setarile playerului este existenta optiunea de fade spate-fata. Ce as putea sa verific ca sa rezolv problema?

Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica difuzoarele, ia altul eventual si verifica pe rand, verifica mufa cd playeru-lui, in cel mai rau caz incearca cu alt cd player , poti verifica daca nu sunt firele sectionate undeva - le pui in scurt la boxele din spate si verifici din mufa cd playerului . Succes !

Link către comentariu

thx, o sa incerc azi sa vad ce si cum. Ideea e ca nici bass-ul de sub bancheta nu da niciun semn de viata.

Modificat de mottanu
Link către comentariu

pai ca fapt divers... ai boxe pe spate? la fabia vin boxepe spate doar la echiparea Elegance

Link către comentariu

Se pare ca am, cel putin am vazut o panza prin gaurile de la usile din spate. Problema la mine e ca nu se aude nici subwoofer-ul de sub bancheta din spate. Altfel la ce ar trebui sa ma uit? Azi am desfacut unitatea media din locul ei si are toate mufele bagate, pare in regula. Am dat la fade numai pe spate si e mutulica, orice as asculta.

Link către comentariu

ce subwoofer la bancheta spate ???? ... acolo e un capac negru de la pompa de combustibil.... nicio skoda nu are subwoofer sub bancheta.. nici macar cele cu Sound System... ce sa mai zicem de o biata Fabia...

si sigur nu ai boxe in usile spate

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

• 6 months later...

Ai dreptate, am fost doar paranoic:))

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!