Jump to content

Golf 5 Reflex silver

razvy7

Postare recomandată

ce benzina bagi? ... eu numai evo100 folosesc de la MOL si niciodata nu am avut probleme cu ea ...

Link către comentariu

ce benzina bagi? ... eu numai evo100 folosesc de la MOL si niciodata nu am avut probleme cu ea ...

Eu bag cel mai mult de la Petrom ..99 sau 95 ..depinde unde merg cu ea :lol:

Link către comentariu

Am nevoie de un sfat din partea voastra :D .Daca renunt la finala pentru un straight pipe credeti ca o sa se auda prea rau la turatii mari ? :mellow: Si tipsurile de unde sa le cumpar ? :wacko:

Link către comentariu

Eu zic ca da,va fii prea tare prima luna va fii ok iti va placea la nebunie si dupa aceea cand vei face un drum mai lung in exterior o sa mori.....:(

Link către comentariu

Depinde ce intermediara ai, sau pui, pe masina. Cu o intermediara decenta se va auzi ok, vezi Ego. Cu una mica se va auzi prea tare si va fii deranjant.

Tipsuri poti sa iei de la cei care-ti fac evacuarea si cred ca asa e cel mai bine.

Link către comentariu

Nu poti sa compari cum se aude la EGO fiindca el are un motor turbo,vezi cum suna la mine finala stock de 1,4 tsi,care pe 1.4 nu cred ca suna asa tare ca si mie si cred ca o parte din cauza este datorita faptului ca e turbo!

Link către comentariu

Depinde ce intermediara ai, sau pui, pe masina. Cu o intermediara decenta se va auzi ok, vezi Ego. Cu una mica se va auzi prea tare si va fii deranjant.

Tipsuri poti sa iei de la cei care-ti fac evacuarea si cred ca asa e cel mai bine.

Faze e ca toba vroiam sa fie un "homemade" e bine nici chiar ....este un service de cartier la care as vrea sa o fac ..mecanicu a mai facut asa ceva plus ca are vreo 35 de ani experienta in domeniu .. si in cazu asta nu prea stiu de unde sa cumpar tipsurile :))

Nu poti sa compari cum se aude la EGO fiindca el are un motor turbo,vezi cum suna la mine finala stock de 1,4 tsi,care pe 1.4 nu cred ca suna asa tare ca si mie si cred ca o parte din cauza este datorita faptului ca e turbo!

Si totusi tu ai finala. Intermediara mea e stock si tare mi.e teama ca se va auzi prea tare :-<

Sau alta varianta ar fi sa fac finala actuala cu o dubla evacuare ...sa cumpar tipsuri si sa schimb intermediara cu una mai galagioasa :)

Modificat de razvy7
Link către comentariu

Poti sa faci ceva incercari. Sa scoti finala si sa vezi cum ti se pare, daca e prea zgomotoasa o pui la loc si schimbi intermediara. Alta idee ar fi sa schimbi finala cu alta free flow.

Cum vrei sa sune? Mai grava, mai inalta?

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Poti sa faci ceva incercari. Sa scoti finala si sa vezi cum ti se pare, daca e prea zgomotoasa o pui la loc si schimbi intermediara. Alta idee ar fi sa schimbi finala cu alta free flow.

Cum vrei sa sune? Mai grava, mai inalta?

Vreau un sunet mai grav asa :)) gen gti ...

Link către comentariu

Sau chiar cu evacuarea de GTI:

Votez pentru Magnaflow

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!