Jump to content

Golf 5 Reflex silver

razvy7

Postare recomandată

Am tinunt neaparat sa deschid acest topic ca imi prezit si eu masinutza :D . Este benzinara cu un motor de 1.6 Fsi si 115 ponei. Am cumparato din germania la mana a 2 acum aproximativ 8-9 luni . Am reusit sa ii fac si un mic tuning :D

-schimbarea becurilor interioare si a celor de la numar cu led

-stopuri decatane pe led ( fara comentarii rautacioase in legatura cu stopurile ,mie imi plac foarte mult si nu o sa le schimb :P)

-bara spate gti

Next tuning :

-finala la teavea de esapament ..cred ca o voi face la cei de la pilot , si cu o modificare a sunetului :)

-praguri gti

Sper sa va placa :) atasez niste poze facute ieri pe noapte post-99732-0-06037700-1346680089_thumb.jpost-99732-0-37675000-1346680091_thumb.jpost-99732-0-05411200-1346680094_thumb.jpost-99732-0-08892500-1346680281_thumb.jpost-99732-0-67257500-1346680361_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Pune si poze pe lumina :P

Probabil ai citit in alt topic de comentarii rautacioase la adresa stopurilor :))

Finala la teava de esapament? Adica tips-uri sau inlocuiesti toba? Banuiesc ca e vorba de toba daca zici ca vrei si alt sunet.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Pune si poze pe lumina :P

Probabil ai citit in alt topic de comentarii rautacioase la adresa stopurilor :))

Finala la teava de esapament? Adica tips-uri sau inlocuiesti toba? Banuiesc ca e vorba de toba daca zici ca vrei si alt sunet.

Multumes :) O sa pun poze si pe lumina daca mai reusesc sa fac pana se intuneca si da am citit intr-un alt topic niste comentaraii destul de rautacioase.

legat de teava de esapament ..nu prea stiu ce sa fac ...as merge la cei de la pilot ..am auzit ca cu 3 milioane te rezolva dar eu vreau sa aiba si un sunet frumos la turatii mai mari ..si asa sa schimb toata finala cu cea de gti cred ca o sa coste mai mult si nu stiu cat ma ajuta la sunet :-<

Link către comentariu

Foarte multe din comentariile rautacioase sunt constructive. Oricum, despre orice ar fi vorba, daca tie-ti place atunci e ok!

Nu altii dicteaza ce pui tu pe masina sau de ce, numai tu poti face asta. Orice ar spune X sau Y tu mergi cu masina asa ca ti-o faci cum vrei.

Sunt unele cazuri in care "gura lumii" are dreptate insa, asa ca citeste cu atentie si calm comentariile ca sa le poti separa pe cele rautacioase (de care nu prea o sa ai parte aici) de cele constructive!

Hai cu pozele cu masina oricum, ca pana acum am vazut doar niste luminite :))

Link către comentariu

Te rezolva cu 300ron in ce sens, ce schimba? Daca pun doar tips-uri sunetul nu se schimba.

Sa schimbi finala cu una de GTi nu cred sa ajute prea mult. Sfatul meu ar fi sa renunti la finala si sa schimbi intermediara (asta am facut eu), poti eventual sa lasi intermediara dar sa lasi straight pipe. La mine evacuarea se aude mai tare intre 2500-3500rpm apoi este acoperita de motor, iar sub 2500 se aude aproape stock. Sigur la 1.6 probabil s-ar auzi putin de tot mai tare.

Link către comentariu

uh ... inca in FSI ... reflex silver ... ne asamanam un pic :D ... pune niste fotografii ca lumea pe ziua ... Sa ai drumuri intinse cu ea ...

Link către comentariu

@Rave : As fi vrut sa fac in seara asta niste poze dar nu am masina la dispozitie :(.

@The_Ego: Deci tu practic ai un straight pipe....si intermediara schimbata ..interesant ..daca as schimba doar intermediara crezi ca s.ar auzi la fel de bne ca si cu un straight pipe ? ...si la ce suma ar ajunge ?

@davides : Maine ii fac cateva poze pe zi si pun :D

Link către comentariu

Am cat-back cu intermediara schimbata, avand acum una Longlife si fara finala. Am vrut eu fara ca sa nu mai se vada toba ca o valiza sub bara spate. Aici am facut operatiunea

Poti sa discuti cu ei optiunile si costurile. Personal cred ca cel mai ieftin iesi daca ii scoti finala si ramai doar cu intermediara, apare insa riscul sa rezoneze.

Link către comentariu

Fara finala este prea tare,eu am ramas fara finala anu trecut 1 luna si a fost foarte zgomotoasa!in acest moment am o finala de pe leon 1.4 tsi cu 2 iesiri ca si la gti si pot sa zic ca este ceea ce trebuie din punctu meu de vedere la capitolu zgomot!

In ceea ce priveste masina ta sa o rulezi sanatos insa la capitolul stopuri trebuie sa zic NU,insa gusturile difera la fiecare!

Link către comentariu

"welcome to the club" :vwrullz:

sa o stapanesti sanatos

am vazut masina ieri "live" si arata foarte bine..

ma gandeam ca nu e de pe forum masina,si azi vad ca a aparut topic cu ea....

e bine ca mai apar colegi de prin zona,ca pote o punem de o intalnire candva... :coolpics:

Link către comentariu

@ Electrick's: Ma bucur sa vad ca sunt si olteniteni pe forum :) Poate ne vedem prin port :)

@ Yasmin : Pana la urma cred ca raman si cu finala si ii schimb doar intermediara sa scot un sunet frumos ..acum sa vad de ce bani dispun :D

Link către comentariu

Eu azi am facut un mic clip cu sunetul,o sa-l pun in maxim 2 ore pe topic la mine!

Ps schimba caii la semnatura are 116...:P sau mai bn zis 115,6...:))

Link către comentariu

@ovidiu89 : ms

@The_ego: Se aude super ..dar tu ai si catalizatorul schimbat pt stage 2 ...eu cel putzin nu am bani sa schimb si catalizatorul ma gandeam sa schimb intermediara si sa folosesc acelasi catalizator..si doar tipsurile sa le fac un homemade ...am un mecanic care se ocupa de masina mea...el mi.a vopsit si prelungire de gti ...dar din pacate a izolato prost si se vad 2 dungulitze (de aproape ) pe difuzor care e negru ...si nu prea stiu cu ce sa ii dau ca sa curat vopseaua ...am incercat cu diluant dar fara prea mare succes ..si in schimb mananca si plasticu.. :angry:

Modificat de razvy7
Link către comentariu

Nu are catalizatorul schimbat. Doar traseul de la catalizator, adica intermediara si teava pana in spate.

Link către comentariu

Scuze de confuzie :lol: oricum incerc sa rezolv cat mai repede teava de esapament ca arata rau fara tipsuri ...si urmeaza sa pun si pozele pe zi :icon_bounce:

Link către comentariu

@ Electrick's: Ma bucur sa vad ca sunt si olteniteni pe forum :) Poate ne vedem prin port :)

@ Yasmin : Pana la urma cred ca raman si cu finala si ii schimb doar intermediara sa scot un sunet frumos ..acum sa vad de ce bani dispun :D

mai sunt cativa...nu sunt singurul :))

Link către comentariu

Deci cum am promis am facut cateva poze pe zi cu atc-ul :D :

post-99732-0-52308000-1346855750_thumb.j post-99732-0-00999700-1346855939_thumb.j post-99732-0-88801500-1346856321_thumb.jpost-99732-0-07124200-1346856423_thumb.jpost-99732-0-83206700-1346856553_thumb.j

Legat de izolarea proasta la bara spate : post-99732-0-35004700-1346855942_thumb.j

cu ce as putea sa ii dau sa curat vopseaua de pe difuzor ? (fara sa manance plasticu ) :icon_cry:

@Electrick's : cine mai e ? :D

Link către comentariu

Si eu zic ca ar trebui vopsite bandourile si scoasa folia de pe capacul busonului. In rest arata ok, niste faruri de GT ar scoate-o in evidenta! :D

Link către comentariu

Deci cum am promis am facut cateva poze pe zi cu atc-ul :D :

post-99732-0-52308000-1346855750_thumb.j post-99732-0-00999700-1346855939_thumb.j post-99732-0-88801500-1346856321_thumb.jpost-99732-0-07124200-1346856423_thumb.jpost-99732-0-83206700-1346856553_thumb.j

Legat de izolarea proasta la bara spate : post-99732-0-35004700-1346855942_thumb.j

cu ce as putea sa ii dau sa curat vopseaua de pe difuzor ? (fara sa manance plasticu ) :icon_cry:

@Electrick's : cine mai e ? :D

mai sunt :Vlad_85 cu edition 30(CL_30WOB)

CL_85_PAC....jetta argintie

frate-miu... Costy_nepotu (CL_88_ACE) golf 4 coupe albastru

vladutzu_14 (CL_10_BWW) golf 4 albastru

Markos....seat toledo

cam atatia stiu eu

incearc sa stergi vopseaua de pe difuzor cu o carpa inmuiata in motorina,s-ar putea sa iasa

Modificat de Electrick's
Link către comentariu
costyserbanescu

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente neplacute . cum se comporta motorul ???? cum stai cu consumul??? o zi buna

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara evenimente neplacute . cum se comporta motorul ???? cum stai cu consumul??? o zi buna

consumu e undeva la 10...iar motoru e destul de buclucas ..in ultima perioada cam da suturi la turatii mici ..trebuie sa o bag pe tester... si se aprinde si sonda lambda

Si eu zic ca ar trebui vopsite bandourile si scoasa folia de pe capacul busonului. In rest arata ok, niste faruri de GT ar scoate-o in evidenta! :D

pe buson e un autocolant ...imi e cam frica sa il dau jos,ca poate se ia si vopseaua...si bandourile si manerele vreau de mult sa le vopsesc. Cam ce pret ar fi la o vopsitorie mai buna ? In legatura cu farurile ..le stiu doar pe alea de gti..si da au un design frumos dar nu imi plac pozitiile :( ma gandeam la unele cu led chiar daca nu sunt atat de eficiente la luminat ca cele oem, sunt mai de efect :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!