Jump to content

Garnitura capac culbutori


fchitu
 Share

Postare recomandată

Am cumparat o garnitura pentru capacul de culbutori (sau garnitura capac supape) din cauciuc poliacrilic si am avut neplacuta surpriza sa nu se potriveasca datorita suruburilor de pe chiulasa. Acestea au o saiba fixa (nu se poate scoate) chiar la jumatate care nu permite etansarea completa a garniturii. Am montat tot una de pluta, dar nu etanseaza perfect. Am vazut pe site la autokarma ( http://www.autokarma.ro/Produse.aspx?TipautoId=24843&GrupaId=48&Subgrupanume=Set%20garnituri%20capac%20supape ) garnitura produsa de Victor Reinz si in poza apar si suruburile. Stie cineva daca vin la pachet?

Sau se pot gasi suruburi fara acea saiba? Are cineva de vanzare?

Multumesc anticipat.

post-462-0-25291300-1346593988_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca vrei sa pui garnitura din cauciuc scoti bolturile si le inlocuiesti cu suruburi M6, sau cumperi tija filetata si o tai la dimensiunea bolturilor vechi si prinzi capacul cu aceleasi piulite care le ai acum. Bolturile ce le ai acum sunt cu ghidaj pentru garnitura de pluta.00008496_large.jpg

large.jpg

Modificat de Cristi_XXZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am luat garnitura cu tot cu suruburi , am primit 2 seturi de PREZOANE , unele pentru 1.6 ,altele pentru 1.9, sunt ca cele originale dar fara unaru ala de centrare, , garnitura se potriveste la ambele, bara filetata si suruburil de asamblat rafturi e tiganie!io sa zmulgi filetul din chiulasa la 2 /3 operatiuni,

suruburile vin la pachet!

Modificat de sorin1988
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am eu acele suruburi fara saiba fixa. sunt noi in punga, le-am cumparat si nu am mai avut nevoie de ele ca eu nu aveam acele saibe fixe.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am cumparat de la magazin garnitura cu tot cu suruburi cu 60 ron. Multumesc celor care imi ofereau suruburile la numai 50 ron.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!