Jump to content

Clipsuri - fata de usa

@DRI@N
 Share

Postare recomandată

Sal.,

Am achizitionat de curand setul de butoane de Passat CC si as vrea sa le montez .

Problema este ca pentru a schimba butoanele de la usile pasagerilor si cele de deschidere a portbagajului si a rezervorului de pe usa soferului trebuie sa dau tapiteria jos .

Ca urmare a acestei operatiuni ce urmeaza a fi efectuata am achizitionat alte clipsuri noi dar as avea o intrebare la voi .

Ce cod are piesa inconjurata de mine cu albastru din poza atasata :

post-20331-0-26182400-1346224336_thumb.j

Este suportul de sustunere a clipsului.

Banuiesc ca ea vine prinsa pe interiorul fatei de usa tot cu cleme, sau lipita cumva .

As vrea sa iau vreo 5-10 bucati sa am acolo in caz de cedeaza vre-unul .

Astept raspunsurile voastre.

O zi buna.

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Geisterfahrer

Tocmai vin de la dealerul VW din colt ;) Mi-am luat un set de lampi de portbagaj, cu mufele, clipsurile si cablurile aferente. Cod aveam numai pentru lampa, restul de piese necesare le-a gasit tipul in 3 secunde in ETKA. Din pacate eu nu mai am ETKA instalat, ca sa te ajut, dar poate au altii. Daca nu, mergi la VW ;)

Ce nu inteleg: ai cumparat alte clipsuri fara sa stii codul?!

Link către comentariu

Pai stiu codul la clipsuri dar ceea ce caut eu este supotul in care se baga clipsul .

Iar in etka mea nu apare asa ceva .

Link către comentariu

Iti vine ambutisata pe panoul de usa,nush daca se gaseste separat.

post-64586-0-39364300-1346229732_thumb.j

post-64586-0-24030000-1346229733_thumb.j

post-64586-0-25823800-1346229735_thumb.j

Link către comentariu

Of ce naspa.

Si eu care ma gandeam ca poate am o sansa sa pot gasi un cod ca sa o am de rezerva in caz de se rupe .

Link către comentariu

Mihai.Nechifor

Slabe sanse sa se rupa. Clipsul e mult mai fragil dar partea aia e rezistenta. In cel mai rau caz sa se desprinda din lipituri, caz in care il pui la loc cu plastic cald. Din cate fete de usa am desfacut (cu grija ce-i drept) am "reusit"sa up doar vreo 3 clipsuri dar niciodata partea aceea

EDIT: are cod separat. M-am uitat pe o fata de usa de polo acum. Are cod 6Q0 867 899. In principiu se potriveste si la passat dar are partea de inceput a codului diferita

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

Multumesc Mihai.

Nu cred ca difera ca piesa, asta de polo fata de cea de passat.

Link către comentariu

Dar clipsurile ce cod aud, si cam ce pret? Imi zornaie ceva in usa din dreapta fata si as vrea sa desfac fata de usa sa vad care e treaba...

Link către comentariu

@Adrian: am schimbat eu impreuna cu colegul Riddler saptamana trecuta toate butoanele de la usi, si eu am pus butoane chrome, asa ca am dat jos fetele de usa.

Uite clipsurile in poza, impreuna cu ambalajul original. Au costat 1,8 Ron/bucata la Reprezentanta BV. Se pot cumpara separat !

Ai 6 buc/fata de usa (exceptand usa soferului, acolo nu trebuie desfacuta fata de usa, scoti doar manerul) * 3 usi = 18 buc necesar. Eu am luat 20 sa am 2 rezerva.

Cand le-am demontat nu am rupt niciuna, dar le-am pus pe toate noi ca sa fie bine :)

post-9928-0-73702000-1346405879_thumb.jp

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Am desfacut si eu usa la un Caddy si am cumparat clipsuri ca unele s-au rupt. Se rup destul de usor, asa ca atentie mare! Cine vrea vreo 4..5 bucati, poate sa ma contacteze. Eu acum 3..4 ani am dat 5000 de lei vechi pe bucata. :icon_geek:

Modificat de Catalinu
Link către comentariu

@Adrian: am schimbat eu impreuna cu colegul Riddler saptamana trecuta toate butoanele de la usi, si eu am pus butoane chrome, asa ca am dat jos fetele de usa.

Uite clipsurile in poza, impreuna cu ambalajul original. Au costat 1,8 Ron/bucata la Reprezentanta BV. Se pot cumpara separat !

Ai 6 buc/fata de usa (exceptand usa soferului, acolo nu trebuie desfacuta fata de usa, scoti doar manerul) * 3 usi = 18 buc necesar. Eu am luat 20 sa am 2 rezerva.

Cand le-am demontat nu am rupt niciuna, dar le-am pus pe toate noi ca sa fie bine :)

@75NOR - s-au prins la fix ca din fabrica fetele de usi? Si pe mine ma batea gandul sa imi pun butoane chrome, dar din cauza ca trebuiau date jos fetele de usi, m-am lasat pagubas pentru ca nu vroiam sa am greieri in usa sau sa aud cum scartie.

Link către comentariu

@Stoe: si eu sunt obsedat de greierasi si de alte scartaituri, dar crede-ma, a iesit OEM :)

Atentie totusi, ai nevoie de inca cineva cu care sa lucrezi, e greu de manevrat fata de usa cand prinzi clema pentru deschiderea clantei si o fixezi pe langa rama geamului.

E doar chestie de atentie si de putin ajutor, dar e un DYI misto.

Ideal ar fi sa ai Trim Remover - sunt niste "spacluri" de plastic speciale pentru desprins fete de usi din cleme, sau trimuri de bord. Norocul meu ca Riddler - colegul nostru e dotat :)

Altfel, iti trebuie niste rigle si atentie la desprins fata de usa din cleme

Link către comentariu

@75NOR,ala nu e ambalajul de la clipsuri..pe codul de pe punga respectiva iti scoate un set de reparatie cablaj,deci codul nu este corect.

Link către comentariu

Scuze, in punga aia mi le-a dat de la reprezentanta. Nu era punga sigilata, am cerut 20 de buc si mi le-a pus in punga aia. Am postat asa crezand ca ala e codul si ajuta pe cineva :(

Link către comentariu

Clipsurile vin la bucata.Am adus ieri unui coleg de forum 12 bucati si mi-au venit intr-un ambalaj oarecare.

Link către comentariu

• 3 years later...
CiprianChiriac

Salutare la toti, azi am reusit sa demontez fata portiera la b6 si sa montez lumini avertizare doar la portiera sofer m.am oprit intampinand problema clipsurilor neavand alte noi ?Va intreb pe voi poate ati reusit sa refolositi clipsurile sa le aduceti la pozitia initiala..eu nu am reusit si le.am pus asa cum erau prin presare au intrat da fata de portiera nu mai sta ca la inceput e putin distantata...

Modificat de CiprianChiriac
Link către comentariu

da, le desfaci cu grija si nu se strica - se pot reutiliza. Daca nu ai sculele speciale pentru desfacut clemele, atunci incearca sa le desfaci cu o surubelnita mai lata, etc.

Link către comentariu

Nu e o tragedie chiar asa mare daca se rup, acum se gasesc de cumparat.

Link către comentariu

mereu s-au gasit de cumparat...

Link către comentariu

CiprianChiriac

Multumesc baietii.am gasit la Autokarma .zice ca sunt originale vad eu maine..dupa ce le am finalizez proiectul .Multumesc de ajutor

Link către comentariu

• 1 month later...
mariusradu74

Salut...ma ajuta cineva si pe mine,vreau sa dau jos fata de la portiera ,usa dreapta,passat B6,pt a schimba manerul , nu stiu cum se demonteaza si nu as vrea sa stric ceva pe acolo..stima

Link către comentariu

Gesesti aici ce te intereseaza

Link către comentariu

3 hours ago, mariusradu74 said:

Salut...ma ajuta cineva si pe mine,vreau sa dau jos fata de la portiera ,usa dreapta,passat B6,pt a schimba manerul , nu stiu cum se demonteaza si nu as vrea sa stric ceva pe acolo..stima

Salut

Nu trebuie sa dai  fata de usa jos

Se poate si  fara

Link către comentariu

CiprianChiriac
25 minutes ago, eyesbloom said:

Salut

Nu trebuie sa dai  fata de usa jos

Se poate si  fara

Nu se pot scoate fara sa umblii in spatele lor si sa scoti acele cleme care le tine presate pe fata de usa fortand poti rupe o clema si nu mai sta fix.oricum fata de portiera se da jos in 5 minute e bine sa ai 2 clipsuri de rezerva e cam 2 lei bucata,clipsurile vechi se pot aduce la forma initiala cu ajutorul unei surubelnite late.Vorbesc pentru ca le_aam desfacut pe toate 4.

Screenshot_2016-05-04-21-27-33.png

Modificat de CiprianChiriac
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!