Jump to content

Jetta 2.0 FSi

mihai05

Postare recomandată

2006 Jetta 2.0FSi Tiptronic Comfortline

Masina nu are prea multe dotari, insa asta nu a reprezentat un dezavantaj pentru mine:

Are climatronic pe 2 zone, senzori parcare spate, senzori presiune pneuri si...cam atat.

Am inceput, incet incet, sa o transform in masina pe care mi-o doresc:

- masina avea un RCD 300 cu doar 2 difuzoare pe fata (se auzea jalnic), insa am reusit sa il schimb cu un RCD 510 si am instalat inca 2 difuzoare pe spate

- volanul era fara piele si foarte gros, deloc placut la atingere, ins acum are volan din piele cu cusatura in contrast. Aceeasi cusatura in contrast se gaseste acum si pe mansa de la schimbatorul tiptronic.

- un set nou de capace (asta pana gasesc un set de jante care sa imi placa si care sa fie ok la pret)

- folie spate 30%

Ce sa mai spun...asta e masina mea:

resizeofimg1490.jpg

Uploaded with ImageShack.us

resizeofimg1489.jpg

resizeofimg1491.jpg

resizeofimg1493.jpg

resizeofimg1492.jpg

resizeofimg1494.jpg

resizeofimg1487.jpg

resizeofimg1488.jpg

resizeofimg1483.jpg

resizeofimg1485.jpg

resizeofimg1484.jpg

Si o poza cu vechiul RCD: resizeofimg1453.jpg

Modificat de mihai05
Link către comentariu

Veizi ca nu ai pus bine pozele :P

Astept sa vad pozele :)

Si eu am tot 2.0 FSI, dar Passat...cred ca a ta se misca mai bine, ca e mai usoara..

///EDIT:

Ai DRL pe faza lunga? :)

Si eu tot RCD de ala am, ma gandesc la un RNS 510

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Nu am DRL pe faza lunga, desi mi-ar fi placut, dar am inteles ca e destul de complicat sa fac un astfel de retrofit.

Aia e lumina de la becul de pozitie si de la semnalizari, am pozitii pe stil U.S. (am vazut ca si tu ai) si le-am pus la 50% intensitate.

Si eu mi-as fi dorit RNS, dar depaseste mult bugetul meu actual, iar RCD-ul asta imi oferta tot ce am nevoie.

Link către comentariu

Se vede tare pozitia, de aia am crezut ca ai DRL :P

Eu nu vad semnalele USA Style, ti-au fost activate in poze? (Eu la 40% am, ca am auzit ca mai mult nu e bine..)

Eu nu cred ca e asa greu sa faci DRL pe faza lunga, cred ca o sa imi fac intr-o zi..

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Pozitiile pe stil U.S. le-am activat singur cu vag-com. Se vad, crede-ma.. pozele astea le-am facut pe seara(cu un iphone) si alea sunt destul de puternice la 50%. O sa le fac o poza cu alt aparat ziua sa se vada mai clar.

Din cate am inteles pt. DRL pe faza lunga e necesar un bec H15 sau ceva de genul (nu dati in cap, nu stiu nimic sigur), care are 2 filamente, 1 mai slab pentru DRL si unul mai puternic, evident, pentru faza lunga. Cu becul normal nu ai cum sa faci asa ceva, nici macar cu vag-com. Dar totusi...daca reusesti, anunta-ma si pe mine ca as fi interesat sa imi fac si eu.

Link către comentariu
Mihai.Nechifor

Foarte misto motorul. Modificarile cat mai OEM o vor pastra frumoasa

Modificat de Mihai.Nechifor
Link către comentariu

like pentru motor si pentru cutia automata, continua cu jante si pe viitor un xenon oem

Link către comentariu

Multumesc mult pentru urari!

Am vorbit deja pentru iesirile tevilor pe partea stanga, lunea viitoare sunt programat.

Cat pentru jante...nu m-am hotarat. Inca ma decid intre cateva modele oem pe 17". Sa vedem la ce pret le gasesc...

de jantele astea ce parere aveti?

VMR_Wheels_VW_Jetta_Blue_V710_18_Hyper-Silver_321.jpg

Link către comentariu

Cred ca sunt destul de scumpe, seamana cu VMR-urile si alea se invart undeva sus aproape de 1000 de euro.

Link către comentariu

Da, VMR sunt. V710 parca, un set e 5.000 lei fara cauciucuri..

Link către comentariu
  • 3 months later...
  • 1 month later...

Multumesc mult!

Nu am montat inca evacuarea pentru ca eu am inlocuit deja finala cu teava si am pus tips-uri de la borla odata cu fusta de GLI. Evacuarea s-ar putea sa ajunga pe cealalta masina.

Nu am mai pus si alte poze pentru ca de atunci am avut numai ghinioane: a intrat cineva cu un carlig de remorcare in aripa dreapta spate, am reparat-o si la doua zile dupa ce am scos-o din service a julit-o maicamea pe aceeasi parte, doar ca de data asta portiera nu a mai scapat. In fine, am reparat-o iar si cand veneam spre intalnirea aniversara, pe drum, mi s-a spart parbrizul si un proiector, am pierdut ornamentul cromat de la grila fata inferioara si brusc nu mi-a mai mers dezaburirea pe spate(siguranta e ok, cred ca s-au intrerupt firele de pe luneta)

O sa o spal azi si o sa incerc sa ii fac cateva poze.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Dupa o pauza indelungata am decis sa prezint modificarile ce au aparut intre timp.

Masina a iesit din service zilele trecute, avand acum si faruri bi-xenon oem cu FTP galben (nokya h7 hyper yellow).

Pe langa asta am decis sa vopsesc toate grilele din fata negru lucios..aah da, si buza de gti. Grila centrala e ok si buza la fel, insa de celelalte nu sunt tocmai convins. Le mai las asa o luna si vad dupaia ce fac..poate ma obisnuiesc cu ele asa.

Bara fata a fost schimbata si implicit vopsita, iar bara spate cu fusta doar vopsite si pot sa spun ca sunt multumit de rezultat, diferentele de culoare sunt minime.

post-59168-0-83886000-1368303550_thumb.j

O sa pun mai multe poze(si mai clare) zilele astea.

O seara buna!

Link către comentariu
Publicat (modificat)

Mai multe poze!

post-59168-0-93265600-1368411923_thumb.jpost-59168-0-45629100-1368411941_thumb.jpost-59168-0-45629100-1368411941_thumb.jpost-59168-0-22518200-1368411956_thumb.jpost-59168-0-13520800-1368411973_thumb.jpost-59168-0-31324600-1368411985_thumb.jpost-59168-0-06834500-1368411997_thumb.j

Modificat de mihai05
Link către comentariu
  • 1 month later...

S'a cam pus praful peste topic-ul asta, iar eu nu am de scris decat faptul ca azi am vandut masinuta. Cel mai probabil urmatoarea masina nu va fi din grupul VAG, insa la firma toate masinile fac parte din grup si o sa raman pe forum cu un VW Caddy, masina care ma duce in fiecare zi acolo unde am treaba.

Din fericire jetta va fi pe maini bune (unul dintre cei mai buni prieteni ai mei) si stiu ca va avea grija de ea la fel de mult cum am avut si eu.

Multumesc si ne vedem data viitoare!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!