Jump to content

Seat Leon Copa Plus

Vizitator

Postare recomandată

N-am platit nimic, a fost operatiune facuta in garantie, cu VAS, nu reglaj mecanic, din suruburi. A durat cam 30 minute si am fost la Alto Syncro Pantelimon.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

123

• The_Ego

29

• Rave

16

• Circoloco

15

Top Posters In This Topic

Azi am facut un drum pana la Sighisoara, cu cauciucurile de iarna montate, pe 15.

Ca idee, consumul a fost 6.6%, afisat pe computerul de bord, cu o viteza medie de 74 km/h. Poate din cauza cauciucurilor de iarna sau poate pentru ca masina se apropie de 6000 km, consumul a mai scazut. Pana la Ploiesti am avut chiar 5,4%, insa dupa Ploiesti am mers mai repede, trebuia sa ajung un prieten din urma.

Ma declar multumit de consum, sunt sigur ca se poate si mai bine.

Cauciucurile de iarna, Michelin Alpin A4, sunt destul de ok, insa au aceeasi problema ca si A3 care le-am avut pe Ibiza, huruie la viteza, mai ales in acceleratie.

Link către comentariu

Astazi m-am intors de la Sighisoara, destul de aglomerat pe DN1, mai ales incepand din Posada si pana in Comarnic, unde un politist incurca circulatia incercand s-o dirijeze. Am ajuns la un moment dat si pe Zyx, cu Polo GTI. Am scos un consum destul de bun, 6,9%, in conditiile in care am mers si pe un drum neasfaltat cateva zeci de km, la Viscri.

Cam asa arata masina cu jantele de tabla si cauciucurile de iarna:

dsc6426v.th.jpg

dsc6425w.th.jpg

Link către comentariu

Mie imi place, drept pentru care nici nu va primi capace. Imi place cum arata culoarea asta cu jante negre, iese mai putin in evidenta.

Link către comentariu

Si eu cu rotile de iarna o pastrez in aceeiasi "configuratie" :D Capacele pastreaza bucati de gheata mai ales pe muchii unde roate nu prea se incalzeste. Am avut in prima iarna capace si mi-au ruginit jantele toate pe muchii. Si mai aveam o problema: uneori se aduna multa gheata intre capac si janta si pana se topeau alea de acolo aveam un dezechilibru total al rotilor..imi dardaia volanul in mana la orice viteza peste 80km/h..la fel cum se mai intampla cand se aduna noroi mult pe interiorul jantelor..

Link către comentariu

Azi am reusit sa scot un consum ceva mai bun: 9,6% in Bucuresti, in trafic mediu, nu foarte aglomerat. Incep sa ma declar multumit si de consum, probabil ajuta si rotile de iarna pe 15'. Intre timp masina a trecut de 6000 km.

Link către comentariu

Pe acolo e consumul, sub 9 rar va fi in traficul din timpul saptamanii.

Eu am scos 10% azi la pranz pe ruta fundeni - drumul taberei.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Cum mai e cu farurile? Dupa reglaj, acum esti multumit?

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Foarte multumit, am facut aseara un drum pe noapte, acum pot spune ca vad ceva pe sosea.

Mi-am comandat footrestul din plastic, Leonul nu vine cu asa ceva din fabrica si deja a inceput sa se murdareasca mocheta in spatiul pentru picior.

Am cumparat si covorase de cauciuc Petex de pe forum, acum masina e pregatita pentru iarna.

Link către comentariu

Trebuia sa comanzi footrestul de Golf 5 GTI. Eu am vrut sa comand din plastic, dar cand am verificat cat costa cel de GTI (79 sau 89 RON), nu am mai stat pe ganduri.

Link către comentariu

M-am uitat, insa n-am vazut decat la 150 RON. E drept, n-am intrebat la dealer autorizat. Nu ma deranjeaza ca l-am pus pe cel de plastic, nu cred ca o sa schimb prea curand pedalele cu cele de GTI.

Nu reusesc sa gasesc o varianta noua de ETKA, 7.3, care sa functioneze. Imi era foarte comod cand aveam Ibiza sa deschid ETKA si sa-mi caut codurile de produs si preturile.

Link către comentariu

Eu l-am cumparat de la dealer Porsche. Era diferenta mica de pret intre ele si am preferat sa il pun pe cel de GTI. N-am mai apucat sa pun si pedalele pentru ca am vandut masina.

Bafta!

Link către comentariu

Eh, nu-i problema, 40 RON cat stiu ca costa foot-restul de plastic nu-i o avere, pot sa il pun oricand pe cel de la GTI. Inca nu stiu pretul exact, l-am comandat si astept sa vina.

Link către comentariu

Cristi, inca o data felicitarile mele pentru masina!!!

Multumesc pentru "ci-co" si sper sa-mi fac mai mult timp sa ne revedem si in decembrie cand vin in tara.

Sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea asa cum ai avut si de Ibiza :beer:

Link către comentariu

Multumesc Roger, incerc sa am grija de ea cat pot, deocamdata, in fata blocului, e cam greu sa o feresc de zgarieturi.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

N-am mai scris de cateva zile in topic, urmeaza sa-mi montez footrestul de plastic, masina nu a venit cu asa ceva si mocheta se murdareste rau.

Ma gandesc sa schimb si becurile de pozitie, ma deranjeaza ca sunt galbene si contrasteaza cu lumina alba de la xenon. Vroiam sa iau Philips Blue Vision W5W, insa am gasit pe site la Philips ceva foarte interesant:

http://www.philips.c...194.app101-drp1

http://www.osram.com/appsinfo/pdc/pdf.do?cid=GPS01_1057068&mpid=ZMP_1046312&vid=EU_ALL_eCat&lid=EN

A folosit cineva asa ceva? Nu prea am gasit in Romania pe nicaieri, e drept ca nici nu am cautat foarte mult.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Niste leduri phlips in genul alora se gasesc in carrefour dar nu stiu daca au si rezistenta suplimentara pentru a nu iti da eroare.Poti pune linistit si bluevision ca se pupa destul de bine cu temperatura becurilor xenon stock.

Link către comentariu

Stiu, am vazut la destui membri vwforum Bluevision, sunt ok. Ma enerveaza ca la Leon nu se pot pune lumini de picioare in fetele de usi, nu exista spatiu pentru asa ceva, la Ibiza era. Nici in oglinzi nu exista, cum e la Golf sau Octavia.

Link către comentariu

Se pot pune door warning / exit lights si la Leon / Altea, insa e mai complicat. Trebuie sa decupezi fata de usa. Cu putina indemanare, se pot pune lampile de Audi ( 8D0 947 411 - rosu, 8D0 947 415 - alb)

Link către comentariu

Stiu ca se pot decupa,dar daca nu exista deja locul, nu cred ca am de gand sa fac asta, mai ales ca fata de usa suporta si macaraua, lucru care face mai dificila demontarea. Tu ai bara de Cupra R?

Link către comentariu

Sunt un pic cam gelos pe masina ta! Daca era diesel eram 100% gelos!

Sa ai grija de ea asa cum ai avut de aia mica(Ibiza) sa stii ca mie deja imi e dor de ea....

sent from s advance using tapatalk 2

Link către comentariu

Da, mie-mi zici de dor... eu am poza cu ea, in ziua in care am dat-o, pe desktop.

Cat despre grija, o sa am, sper, mai multa decat de Ibiza. :icon_rendeer:

Modificat de cristian
Link către comentariu

Tu ai bara de Cupra R?

Din pacate imaginea asociata id-ului meu nu reflecta realitatea.. Imi cer scuze daca am indus in eroare, e doar o imagine luata de pe mediaseat.com. Insa se poate monta bara de FR / Cupra / Cupra R pe modelul tau (daca la asta te gandeai cand ai intrebat de bara CR)

Macaraua geamului e sustinuta doar partial de fata de usa. Doar cand se demonteaza fata de usa, macaraua ramane fixata complet de fata de usa. Lucrul asta in opinia mea confera usurinta in demontare.

Insa operatiunea de gaurire a usii pt. lampi se poate face si fara sa dai fata de usa jos. Se lucreaza mai usor asa. Insa la final tot trebuie sa demontezi pt. legaturile electrice la calculatorul din usa, legarea cablajelor adaugate de cablajul din usa (pt. evitarea "greierasilor") etc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!