Jump to content

Seat Leon Copa Plus

Vizitator

Postare recomandată

Eu am 10.4 ultimii 500km. Consuma prea mult motoarele voastre !

Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 2

Link către comentariu
  • Replies 294
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

123

• The_Ego

29

• Rave

16

• Circoloco

15

Top Posters In This Topic

O sa mai verific sa vad daca e chiar consumul pe ultimii 500 sau total, desi tin minte ca l-am resetat.

Oricum 10.4 pe 2.0T in oras e wow.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am observat ca si folosirea aerului conditionat contribuie cu 0,5% la consum. Oricum, e rau sa ai computer de bord. Cand conduceam Ibiza eram asa de linistit... nu ma interesa consumul ca oricum nu aveam cum sa-l aflu decat la pompa, si asta doar atunci cand faceam plinul.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Pentru 1.4 tsi trebuie sa te obisnuiesti cu o medie de 12% in Bucuresti, mai ales daca mergi pe trasee aglomerate la ore nepotrivite. Cand ai o medie de viteza de pana in 15km/h ce pretentii mai ai la consum?

Daca dizelul meu imi ia 10 in oras in conditii similare, atunci la 1.4 tsi tre sa mai aduni 2-3 puncte procentuale la medie.

Repet, e vb de trasee aglomerate...

Link către comentariu

8 e decent. Si daca e foarte foarte aglomerat si 12 e decent, in mod normal ar trebui sa ai cam 10 la mers normal, nici gol ca in we nici foarte aglomerat.

Link către comentariu

Depinde de masina..intre 5 si maxim 10%. Marea majoritate stau prin zona 6-7%

Link către comentariu

Poti pune cu VagComul cat sa iti arate din consum :) ceva de genu 80%, 100%, 110% :) Puneti la 80% si o sa fiti linistiti :P

Eu cand am stat cateva zile in Bucuresti, aveam 16-17%.

Link către comentariu

Inca nu mi-am luat interfata, cea veche care o foloseam pe Ibiza nu e compatibila cu Leonul, e prea veche. Urmeaza s-o fac si pe asta, deocamdata caut disperat 4 jante de tabla pe 15' in stare ok, insa se pare ca nu exista ce caut eu, toate sunt ruginite. La cauciucuri aproape ma hotarasem sa merg pe Michelin Alpin A4, avand in vedere comportamentul exemplar pe care l-au avut Michelin Alpin A3 pe Ibiza, insa am vazut testul de cauciucuri de iarna facut de cei de la autobild.de: http://www.autobild....12-3649377.html si acum ma gandesc daca sa iau Bridgestone Blizzak LM-32 sau Continental WinterContact TS 850 sau sa raman pe Michelin.

Trebuie sa-mi iau si covorase de cauciuc, cele din textil care au venit pe masina as prefera sa nu le chinui cu noroiul si mizeria din iarna.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Michelin este o firma de tot totusi.. Am mai vazut teste din astea, in AutoBild erau pe ultimul loc, in Auto Motor si Sport printre primele. Pe cine sa credem?

Link către comentariu

Probabil o sa raman pe Michelin, insa inca nu am gasit jantele, e aiurea sa pun jante deja ruginite pe care sa le folosesc inca 4-5 sezoane.

Link către comentariu

Cu un cost mai mare le-ai putea sabla pe cele ruginite si sa le vopsesti electrostatic si atunci nu o sa mai ai probleme cu ele.. O sa arate ca noi dar mai trebuie cateva sute de lei cheltuite..

Link către comentariu

Am luat in calcul si solutia asta, insa daca dau pe jante 350-400 RON, le sablez si le vopsesc cu 300 RON, plus cauciucurile cam 1200 RON, deja ma apropii de pretul unui set de roti complete de iarna, cu jante de tabla, de la dealer:

http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-seat/seat-leon/anvelope-seat-leon/Roti-iarna-SEAT-Leon-Altea-anvelope-Continental-janta-otel-19565151K0C830

Link către comentariu

Conti WinterContact TS830 de profilul asta de cauciuc, ce e in oferta Porsche am citit doar lucruri bune peste tot.

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

Oricum, de la un nivel in sus, cam toate sunt bune, diferentele fiind marginale. Pe mine ma uimeste pozitia Semperit in topul celor de la autobild, stiam ca sunt bune, insa nu stiam ca sunt chiar atat de bune.

Link către comentariu

Vezi cat este o anvelopa pe internet si fa-ti un calcul. Mie imi vindeau pachetul la pret de +1mil/anvelopa fata de preturile de pe site-urile de profil.

Edit: tot Semperit

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Pot, nu e vorba de bani, ca oricum nu sunt mai scumpe decat celelalte marci.

Intre timp, n-am mai spalat masina de o luna, pentru ca am fost plecat din tara cu alta masina. Trebuie s-o spal si sa-i fac niste fotografii.

Link către comentariu

La mine am gasit jante tabla originale noi noute pe 15 " la 500 ron setul si m-au mai costat inca 1330 ron setul de Pirelli snowcontrol 2. Total 1880 iar la dealer era pachetul roti de iarna la 1800 ron cu semperit. Iarna trecuta nu am ramas absolut nicaieri blocat si am fost ambitios sa testez cauciucurile, sistemele de siguranta ...

Recomand cu incredere pirrelli snowcontrol 2.

PS: au si insemnele noi pe ele (low noise, eco, low consumption si nu mai stiu ce .... )Pirelli-Snowcontrol-ok.jpg

Modificat de ionut_slatina
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!