Jump to content

Golf 5 GTI

Kamyaah

Postare recomandată

Nu m-am referit ca si cum ai luat-o cel mai ieftin. Dar avea un pret atractiv atata tot. Nu am vrut sa te jignesc ca ai luat-o ieftin...

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

Nu ar fi nicio jignire, atata timp cat masina e in mintile ei si as lua o cu nimic de bani, dar chiar nu a fost cazul

Link către comentariu

Salutari Carmen....sunt foarte happy pt tine si pt noua ta achizitie... ;)

Nu baga in seama gurile rele,stii destul de bine ca stiu masina de cand a intrat in Romanica..si mai stii ca am condus-o..eu atat am de spus, nota 10 + ( zece plus )

Este foarte violenta si trage foarte grav de cei 200 hp asa ca..sa fii tu sanatoasa si sa o stapanesti cu multa placere !

Si NU uita o vorba : cand te uiti in jur si esti privita cu alti ochi.. apasaaaa pedalaaa blanaaa :)))

Link către comentariu

Carmen ai o masina super! Cati mai multi km fara probleme.Ai starnit invidii :icon_thumleft:

Link către comentariu

Ce guri rele?

Cel mult colegii de forum si-au exprimat parerile, destul de pertinente - zic eu.

E just ca unele posturi (de natura subiectiva) au exprimat mai multe critici decat laude.

Dar, repet - sunt pareri personale, nu e ca si cum ar fi zis cineva "oa, am vazut masina prin oras, se dadea cu 3.000 de euro, era o coaja, ii sareau pistoanele prin capota cand pleca de pe loc"

Daca n-ai invatat sa faci diferenta intre doua nuante total opuse pana la varsta asta - pare rau.

PS: Ai auzit de vorba aia, din batrani: "masina si femeia nu se imprumuta"? :)

PPS: Postul meu e adresat, in totalitate, lui mitza258.

Modificat de Araym
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa!

Accentele roz arata foarte bine :-)

Farurile, stopurile si terminatia de la toba sunt din alt film..

Link către comentariu
lambda_dryver

Sa o stapanesti sanatoasa! Rareori vezi o fata care sa aprecieze caii multi la comanda ei si nu a prietenului, si tot respectul pentru asta :D.

Masina arata bine, in opinia mea, si contrar multora de aici, chiar imi plac stopurile si tipsul tobei si, mai ales, accentele roz. Perfect girl car :icon_thumleft:. Ca jante ar merge unele ceva mai mari, pe 18", dar, personal, as merge pe ceva OEM de R-Line sau R. Nici mie nu-mi plac cele de GTi, chiar daca sunt reprezentative...

Inca o data, multi kilometrii fara incidente si sa aveti grija reciproc, una de cealalta!

Modificat de lambda_dryver
Link către comentariu

Multumesc tuturor pentru pareri, sfaturi, laude sau nu.

Sunt constienta ca nu poate placea tuturor dar si daca place catorva persoane eu ma bucur.

Momentan caut jante+cauciucuri de iarna pentru asta mica si numai la anu voi cauta alte jante, care sa o puna mai bine in evidenta desi nu cred ca voi opta pentru jante pe 18 pentru ca a avut si se simtea o diferenta la condus si doar pentru ca dau mai bine, nu e de ajuns.

Link către comentariu

Arata bine cu roz :) ai putea sa incerci sa faci si ornamentele din interior roz

Link către comentariu

Parerile sunt impartite (eu sunt de parere ca masina ar trebui sa ramana stock in totalitate...am avut un GTI si sincer...n-am avut nevoie de nici o modificare ca sa ma multumeasca) Personalizarea cu roz pune amprenta "barbie" si masina pare "girl-ish" :) nu arata rau...poate pe viitor vei vrea sa o vopsesti toata :P

Ai un GTI si asta conteaza...bucura-te de ea! :)

post-79494-0-68095300-1345991202_thumb.j

Modificat de corad0
Link către comentariu

De vopsit nici nu se pune problema si asa sare in evidenta cu putinul roz pe care il are si e destul. Nu ma asteptam sa prinda asa bine rozul, m am gandit mult pana sa fac pasu asta dar merita din plin.

Ma bucur enorm de masina asta, e cea mai potrivita masina pentru mine, exact asa cum e ea :)

Link către comentariu

stopurile imi plac la nebunie si chiar se potrivesc cu masina

Permite-mi sa te contrazic si in acelasi timp sa te sfatuiesc, de bine zic eu. Stopurile nu se potrivesc deloc cu masina. Sunt niste replici chinezesti ale unui model de stop montat pe alta generatie GTI. E ca si cum la MK3 GTI ii montezi replici ale unor elemente de pe modelele mai noi. Nu scapi de stampila wannabe.

Sunt si eu de parere ca modificarile nu sunt pt un GTI. Uita-te la un MK1 Gti stock si daca ai un gram de pasiune, e imposibil sa nu trezeasca niste sentimente, asa veche si Originala.

In rest...sa o stapanesti sanatoasa. Ofera-i piese si intretinere de calitate.

Link către comentariu

Cat mai multi litri de benzina curata si kilometri fara evenimente urate! Am urmarit si eu o vreme masina asta pe siteurile de anunturi, era asta si inca una in Constanta la preturi sub medie. Foarte tare ideea cu pink!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!