Jump to content

Golf 5 GTI

Kamyaah

Postare recomandată

Ma numesc Carmen sunt din Brasov si sunt proaspata detinatoare a unui Golf 5 GTI. Desi imi doresc de ceva timp masina asta abia acum 2 luni am resuit sa o achizitionez.

Masina nu are modificari la motor si nici soft dar fuge de toti cei 200 de ponei.

Are alte faruri, stropuri de Golf GTI 6 pentru ca cele originale de GTI 5 mi se par hidioase, o toba ceva mai galagioasa decat cea cu care vine masina dar nu deranjanta, pilot automat, follow me home, webasto si un claxon foarte haios de Forf F din 1950. Iar de curand i am infoliat semenele de GTI, VW si linia din fata de la grila in roz.

Sper ca nu e cu suparare daca atasez si eu cateva poze cu masinuta.post-83609-0-49095800-1345832433_thumb.jpost-83609-0-99807700-1345832445_thumb.j

Link către comentariu

da,mai multe poze!

are vreo 197 cp, nu 200 :)

sunt curios cum suna claxonul ala

Link către comentariu

Multumesc

Muale - crede ma ca are 200 de cai ... i au fost schimbate mai multe chestii pentru ca nu mai tragea asa cum trebuie si acum a redevenit bestia care era la inceput.

Urmeaza mai multe poze, acum se lucreaza la ele.

post-83609-0-43038900-1345834085_thumb.j

Modificat de Kamyaah
Link către comentariu

stiu ca stock are 197 cai. cati kw are in talon? :P

ce s-a intamplat cu jantele? asa l-ai luat sau nu ti-au placut cele cu care vine?

Link către comentariu

Atatia are, cati poate sa aiba daca e GTI, 147.

Asa am luat masina si oricum nu ma omor dupa jantele alea Detroit

Link către comentariu

Tocmai ce ai cumparat masina. Am tot vazut anuntul cu GTI-ul accesta pe site-urile de profil.. Era cel mai ieftin golf gti de vanzare din romania.. In jur la 8k-9k euro. Dar nu asta conteaza. Frumoasa achizitia oricum. Asteptam updates :D

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

frumos GTi-ul, bine ai venit in club si sa te bucuri de ea! Tips-urile ar da mai bine cele originale, asta cu o singura iesire nu-i prea inspirat ales!

Link către comentariu

Nu cred, sigur e masina asta. Tocmai ce am verificat anunturile si nu mai sunt. Poate o fi coincidenta de look. Dar era la fel. 2 usi , farurile astea si stopurile respective. Cati km are masina acuma?

Pozele din anunt erau cu masina in rampa asezata.

Modificat de TrIcK
Link către comentariu

Avea 200 cand era noua..acum cativa sunt pierduti... glumesc

Foarte misto masina, si destul de potenta

Link către comentariu

Bine ai venit...plusuri,toata masina.

Minusuri,tipsul,stopurile,jantele...

Incearca tipsuri duble,stopuri led de r32,iar jantele detroit fac masina icon.

Misto faza cu pink,e girl power.

Si nu in ultimul rand,tie sa iti placa...noi carcotim pe aici.

Brgds

Link către comentariu
borav64motion

Sa o stapinesti sanatoasa,si sa te bucuri de ea multi Km fara probleme!!!

Felicitari!

Link către comentariu

Arata bine masina , numai ca jantele si stopurile spate nu sunt cine stie ce , oricum misto masina.

Link către comentariu

sa incheiem off-topic-ul,nu vreau sa carcotim sau sa ma contrazic la infinit.

2.0 TFSI 1984 cc 4cyl Petrol 200 PS (147 kW; 197 hp) @5100−6000 rpm

Link către comentariu

E bine ca mai avem si noi fete printre noi..si cu ce masini..mama mama :lol: ! frumoasa fooc !

Link către comentariu

Am tot vazut anuntul cu GTI-ul accesta pe site-urile de profil.. Era cel mai ieftin golf gti de vanzare din romania.. In jur la 8k-9k euro.

Subscriu. Si eu l-am vazut, si a fost lasat destul de mult pe autovit. De multe ori s-au schimbat si pozele.

Dar nu asta e important.

S-o stapanesti sanatoasa!

Mie, unul, imi plac nespus de mult accentele roz. Nu dau a kitsch (cum as fi crezut, initial), ba chiar din contra. :)

Link către comentariu

Bine ai venit printre pasionati de vw!

Masina arata binisor,in opinia mea ar arata mai bine daca ai pune stopurile,farurile si toba ei la loc!in ceea ce priveste detroiturile chiar nu sunt un must have,sunt jante foarte frumoase insa poti sa pui si altceva mai frumos fie oem fie AM!Sa o rulezi sanatoasa!

Link către comentariu

Ce ati mai sarit pe saraca fata! :)) Sacalilor, lasati-o sa se bucure de masina. Sa o stapanesti sanatoasa! Si tie sa iti placa, chiar daca noua ne place cu jantele originale si fara farurile alea grobiene! Daca tie iti place asta e tot ce conteaza ca doar nu mergem noi cu ea :)). Drumuri bune si cat mai putine evenimente!

Link către comentariu

TrIck - Masina a fost ceva vreme pe net dar nu la pretu ala deci nu cea mai ieftina din tara, dar nu conteaza asta. Acum are 146.000 si km cresc :)

Chiar daca masina este o necesitate nu ar fi rau sa scrii corect numele acesteia, asa ca un mic sfat.

Alex T - Da, pozele sunt facute de Octi.

Farurile nu ma deranjeaza, trebuie sa le curat ca s-au matuit putin, stopurile imi plac la nebunie si chiar se potrivesc cu masina pentru ca sunt si ele fumurii, toba imi place cum suna. Jantele sunt singurele de care nu sunt multumita dar nu am sa dau bani pe cele originale care nu mi plac deloc. Visez eu la alte jantele da sunt mult prea scumpe.

Tot ce pun pe masina incerc sa fie de bun gust.

Atasez o poza in care se vad mai bine stopurile ca sa se vada ca nu sunt ca nuca in perete :)

post-83609-0-52831600-1345874572_thumb.j

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatoasa pentru multi km !

Un GTi este si va ramane un simbol a hot hatch-urilor si e pacat sa fie sticat de produse de tuning care nu se potrivesc cu masina. De faruri am inteles, desi mult mai ok erau unele hella xenon look insa stopurile sunt niste replici de prost gust adaptate la G5 dupa stopurile cu led care vin din fabrica ca optional sau standard in functie de versiune pe G6. Cele mai frumoase stopuri led pt 5 raman cele fabricate de Valeo, fiind asemanatoare ca optica celor de pe golf plus.

golf-v-gti-mit-led-ruckleuchten-003f36e4ce.jpg

Jantele sunt de Audi si nu au vreo treaba cu VW Golf.

Parerea mea sincera este ca proprietarul anterior a facut tuning unde nu prea trebuia. Mai bine cumpara un alt radio cd.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Interesanta masina, dupa parerea mea gtiul are identificare in look si mai ales in jante. Ar arata mult mai cu personalitate cu detroit-uri si farurile de la valeo.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!