Jump to content

MY RED HOT Golf VI Plus 2010 2.0 TDI CR CBDC

Cyp88

Postare recomandată

Povestea incepe toamna trecuta cand am vandut fostul VW Bora (ALH), care mi-a fost alaturi 4 ani, din cauza ca am plecat cu o bursa de la facultate in Sicilia si nu voiam sa duc masina acolo si nici nu avea sens sa o tin in fata blocului sa o folosesc de 2 ori cat am fost in tara. :P. Am inceput sa ma gandesc usor care va fi urmatoarea masina si mi-am indreptat atentia prima data catre noul Polo, micut, frumos, dar fan diesel, am tot citit despre motorul de 1.6 tdi cr, si mai ales pe forumurile straine, la noi mai putin (dar exista cazuri) lumea se plange de diverse probleme, cu injectoare, cu ecu.. ( ca fapt divers divizia de injectoare siemens, care a produs celebrele injectoare de pe 2.0 tdi PD, a fost cumparata de continental, care echipeaza noile motoare 1.6 tdi). 1.2 tdi iese din discutie. Bun, am renuntat la Polo. Am mers mai departe, in curtea vecinului bavarez, imi facea cu ochiul seria 1 :D din 2009 preturi foarte bune, km putini, plin de ele in germania sub 10.000 euro, pana in 150.000 km. Totul parea ok, incep sa citesc, iar probleme, la motoarele 2.0 diesel dupa 2007 cod N47.. au pus distributia in spate, fiind pe lant, din cauza unei greseli de proiectare la multe se rupe lantul, cost manopera+ piese in jur de 10.000 ron. Mai nou, daca masina e servisata la bmw si are sub 150.000 km platesti doar manopera, in jur de 1.600 ron. Asa am renuntat si la seria1. Am decis sa ma intorc la VAG, golf 6 sau audi a3 2009+ 2.0 tdi CR, sa fie euro 5. Am cochetat putin si cu A4, dar in bugetul alocat, pana in 11-12.000euro se incadrau doar avant-uri sau berline cu peste 200.000km. Pana la urma am decis ca audi a3 cu 4 usi e practic combi si am hotarat sa merg pe golf 6. Am gasit multe golf6, cu km mai multi sau mai putini, preturi si dotari diferite si am gasit si golf 6 plus, cu bordul ca la Tiguan, interior mai spatios, putin mai inalt, si am ramas pe golf 6 plus.

Am gasit unul cu serie de 2010, Comfortline, motor 2.0 TDI CR CBDC 110cp (care cu un simplu soft safe merge in 150cp, mai au colegii pe forum facut la tcm), culoare RED HOT, dotari de bun simt: dublu climatronic, torpedou refrigerat, cotiera fata-spate, computer de bord, senzori de parcare etc. 148.000 Km, cu carte service, verificat istoric, diagnoze, teste, totul este in parametrii.

Pretul, cu drum, nr germania a fost 8600 euro.

Urmeaza un set de jante de aliaj, in prezent este echipat cu jante de tabla pe 15, care vor fi folosite iarna.

P.S. O sa pun mai multe poze in curand

post-15142-0-11907000-1345755197_thumb.j

Link către comentariu

O alegere inspirata, rosu ala e atat de rosu,dar ii sade bine :icon_thumleft:

Poze, vrem poze...multe poze :RO flag:

Link către comentariu

bv Cyp, ai facut up upgrade frumos :)

nu ma gandeam ca o sa treci la masina de familie, dar eh :))

bafta cu masina si mai asteptam poze ( cu interiorul) !

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Un pret foarte buna pentru o masina destul de noua. Daca trece benzina de 7 lei ma intorc si eu la diesel :))

Link către comentariu

Cand ai timp explica-mi si mie de ce ai luat Plus si nu ai ales un Golf normal..nu mi se pare cu nimic mai practic decat un Golf normal si cel putin la interior e miles away..

Anyway sper sa nu mi-o iei in nume de rau si sa o stapanesti sanatos! Pune mai multe poze!

Link către comentariu

Va multumesc pentru apreciere! :icon_cheesygrin:

@B_U_T Interiorul la Plus e preluat de la Vw Tiguan, de aceea e diferit fata de Golful normal, bordul e tot cu alb si rosu. Am luat plusul, ca mi-a placut de el cand l-am vazut, si e putin mai inalt, mai mare sp interior si vizibilitate mai buna la volan, nu neaparat pentru cei 35-40l pe care ii are in plus la portbagaj. Plusul este peste Golful normal si la spatiul pasagerilor din spate, chiar ai f. mult loc si stai comod, chiar si persoanele mai inalte.

O sa fac niste poze de calitate mai buna, astea sunt facute cu telefonul.

post-15142-0-43171100-1345956900_thumb.j

post-15142-0-77769600-1345956908_thumb.j

post-15142-0-19092000-1345956917_thumb.j

post-15142-0-02354500-1345956926_thumb.j

post-15142-0-89557300-1345957003_thumb.j

Modificat de Cyp88
Link către comentariu

Salut, foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Cand ai timp pune te rog cateva poze cu portbagajul.

Multumesc.

Link către comentariu

jante si proiectoare in bara ii mai trebuie...in rest e perfecta :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • 10 months later...

S-a cam pus praful pe topicul meu ..

Cam asa arata Plusul acum, incaltat cu OZ Ultraleggera Black Matt 17''    :D

post-15142-0-47790900-1374695507_thumb.j

Modificat de Cyp88
Link către comentariu

Sa creada aia din strainatate ca e de Bulgaria :))

Poza si cu folie 85% spate si 50% fata

post-15142-0-22998500-1374738951_thumb.j

Modificat de Cyp88
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!