Jump to content

Golf 4 Bz 26 SMF

marius4d

Postare recomandată

Va salut si sper sa invat cat mai multe de la voi. Am optat pt Golf 4 Variant 1.6 16V cod AZD din 2001 din 2 motive. Nu am gasit un TDI mai aranjat (toate TDI-urile care le-am vazut erau cazute) asa ca am ramas la benzinare si Variant pt spatiu. Ca imbunatatiri, am imbracat volanul in piele, am montat tempomat cu ajutorul user-ului Florin (ii multumesc din nou pe aceasta cale), iluminatul podelei in doua nivele (pe pozitie la jumatate din intensitate si la usi deschise la maxim), leduri in spatiile de unde se deschide usa, folie pe geamuri. Acum lucrez la activarea hard a martorului de centura caci din Vagcom e deja activata. Visez la ceasuri cu Maxidot dar toate la timpul lor.

Link către comentariu

Drumuri bune sa ai!

Poti pune o poza si cu iluminatul podelei? sunt curios unde ai pus becurile...

Link către comentariu

Sunt benzi cu leduri si sunt montate dedesupt in asa fel sa nu se vada decat lumina

Inca nu am facut poze dar vor veni si ele.

Am facut mansonul din piele cat si frana de mana.

post-107903-0-66443700-1345624020_thumb.

post-107903-0-71399300-1345624052_thumb.

Link către comentariu

ce seamana cu a mea! (doar ca eu am diesel.)

cum ai facut sa se aprinda in 2 trepte? pune ceva poze si descrie operatiunea. nu iti fac figuri ledurile de la picioare? eu am pus si se aprind cam ciudat cateodata

Link către comentariu

Am vazut la o Skoda Superb iluminatul gradual. Pai pui 2 benzi de leduri sub scaune si 2 sun bord. Toate trebuie sa aiba alimentare comuna. Iti mai trebuie 2 diode si un potentiometru de 15 Kohmi. Un fir de la calculatorul confort (unde vine legata plafoniera) care are semnal minus pe el trebuie convertit in plus. Minusul de la leduri merge legat direct iar plusul vine din 2 parti si se unesc la alimentarea ledurilor. Un traseu e Plus de la blocul de lumini unde gasesti semnal de la pozitii. Acesta in treci printr-un potentiometru si apoi printr-o dioda si legat la leduri, iar al doilea traseu e plusul convertit din calculatorul confort trecut si acesta printr-o dioda si se uneste cu celalat traseu la alimentarea ledurilor. Sper ca am reusit sa explic cat de cat.

Link către comentariu

hmda,am inteles...nu ma bag,e prea mult de desfacut din nou.

la mine luminile se aprind individual,la fiecare usa in parte (deschizi usa dreapta spate, se aprinde lumina doar acolo)

Link către comentariu

am inteles ideea. lumina este alba? in timpul mersului nu deranjeaza?

eu am legat lampile individual, nu de la plafoniera. la tine se aprind toate,chiar daca deschizi o singura usa.

ai pus si ceva rezistenta (gen anulator de erori?) sau in plafoniere ai becurile standard?

Link către comentariu

Eu am legat luminile de la lampa de avertizare de pe usa, si asa se aprind individual.In spate nu am montat inca dar voi folosi microswich-ul din incuietoare.

Link către comentariu

Intradevar la mine se aprind toate odata si nu e deranjant deloc. Se poate regla luminozitatea din potentiometru.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!