Jump to content

Golf IV 1.9TDI - un vis implinit

misulikkk

Postare recomandată

frumos pe acolo numai ca drumurile astea pana nu se repara, nu-s de masinile noastre :)

Adevarat, parca suntem uitati in partea asta, chiar de sunt masini, unde nici prin orasele mari nu le prea veizi :))

Modificat de xDaniel
Link către comentariu

Ma gandesc tot mai serios la o resoftare, am vazut ca ajung cam la 115hp, fara sa inlocuiesc componente

Link către comentariu

Arata bine ingrijit si e chiar foarte bine dotat Golf ul tau! Sa il stapanesti sanatos si sa ai mare grija de el (apropos de bara fata :grrrrrr: ).

Daca esti curios cum arata cu folie 5% pe spate, poti sa te uiti la pozele cu Golful meu (cred ca avem aceleasi culori interior / exterior), iar legat de polita de la portbagaj pe care ai boxele.. cred ca 4 difuzoare e cam mult ? Ce-i drept, daca pui folie nu se mai vede. Al meu avea 2 difuzoare acolo cand l-am luat, dar nu erau legate,eventual o sa pun poze sa vezi ce "cable management" i-am facut.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

foarte frumoasa masina...eu am o boala...imi place la nebunie interiorul...mai pune si tu poze...

asa a venit cu trim-urile albastre?

Link către comentariu

Fac maine poze la interior si pun, da asa a venit, gri cu albastru ( principalele trasaturi ce "mi-au luat fata " cand am vazuto au fost : culoare, interiorul, jantele si climatronicul, despre taxa am in octombrie citatie sa vedem daca imi da taxa inapoi sau ma amana :). Despre difuzoare, sunt 4 in spate, sunt putin obsedat de muzica ( sa se auda in limite rezonabile si foarte foarte clar ) statia asa e setata sa fie la un nivel cu puterea difuzoarelor din fata alimentate de cdplayer direct

Link către comentariu

Folie pe viitor :) , am uitat sa precizez ca am alarma oem si cheie briceag cu inchidere centralizata, suport de pahare si la pasageri

Adaug poze cu interiorul :)

post-35789-0-26951100-1345615706_thumb.j

post-35789-0-70445100-1345615708_thumb.j

post-35789-0-76051400-1345615710_thumb.j

post-35789-0-05263800-1345615713_thumb.j

post-35789-0-44358400-1345615715_thumb.j

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Pregatirea de iarna, am cumparat jante pe 15 tabla oem - 240 ron , curatat vopsit etc, schimb ulei la 7000 km rheinol 5w40 , filtru man, si filtru aer, o verificare a geometriei la turbina si am schimbat o bujie - am luat beru

post-35789-0-93684500-1347460372_thumb.j

Modificat de misulikkk
Link către comentariu

240 lei bucata sau cele 4?

Si eu imi caut table...am gasit ceva oferte.

Tu le-ai vopsit? Au iesit f bine...

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

240 de ron toate, am cautat mult :lol: eu le-am curatat, frecat cu perie sarma, finisat cu hartie abraziva, dat un strat de primer si 2 de vopsea spray negru lucios ( poza e facuta dupa primul strat de negru )

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Fac maine poze la interior si pun, da asa a venit, gri cu albastru ( principalele trasaturi ce "mi-au luat fata " cand am vazuto au fost : culoare, interiorul, jantele si climatronicul, despre taxa am in octombrie citatie sa vedem daca imi da taxa inapoi sau ma amana :). Despre difuzoare, sunt 4 in spate, sunt putin obsedat de muzica ( sa se auda in limite rezonabile si foarte foarte clar ) statia asa e setata sa fie la un nivel cu puterea difuzoarelor din fata alimentate de cdplayer direct

Esti la prima infatisare sau esti deja la recurs ? ca eu astept de la Curtea de apel Cluj citatie

Link către comentariu
  • 1 month later...

sal

felicitari pentru masina,e de vis,imi plac mai ales culoarea si interiorul.

am vazut ca ti-ai luat-o cam in aceeasi perioada cu mine, si am urmat aproape aceiasi pasi in transformarea lor.

spor la treaba si astept alte noutati.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

azi am schimbat la ea termostat ( behr) , antigelul, placute de franta ate pe fata, bucse bara stabilizatoare oem si rotule antiruliu, am incaltat- o cu jantele de iarna, momentan urmeaza o mica revizie la turbina ( sa verific jocul la ax ) , folii o sa pun la vara

Link către comentariu
  • 3 months later...

Arata foarte "cool" Golf-ul tau, sare in evidenta in primul rand nuanta de albastru.

Sa ma anunti cand iti pui folii deoarece sunt interesat si eu.

Link către comentariu

Multumesc,  motorul merge  brici, sunt suficient de atent la exploatare, am pus si ulei 2t in motorina ( efix s din rompetrol  :D ), se aude ca si un PD :)  , momentan trebuie sa schimb placute pe spate, de reparat un etrier ca s-a distrus garnitura  si astept vara- jante aluminiu, trebuie cauciucuri noi ( cel putin pe fata ) , si partea neplacuta -  DRUMURILE de romania... la aripa vopsea putin sarita, pe capota iar cateva sarituri, un far crapat 

Link către comentariu
Adrian Marius88

Frumos tare Golfuletzul tau! Imi place culoarea, interiorul si jantele. Multi kilometrii inainte, bafta cu upgrade-urile si pastreaz-o cat mai originala!

Link către comentariu
  • 2 years later...

Salutare,frumoasa/dotata,daca o mai ai pune 2-3 poze cu butonul din stilp(alarma) sofer te rog.Vad ca nu s-a mai scris de mult.Eu as pune pt remote la statie si aspect oem(fan).Butoane am gasit,mai putin plasticul cu gaura si poze cu amplasarea.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!