Jump to content

Suspensie sport T4

Vizitator
 Share

Postare recomandată

13 Todesengel

Vreau sa o trintesc si in consecinta m-am apucat sa caut suspensie sport . Am gasit setul arc- amortizoare la o firma din Miercurea _ Ciuc , la pretul de 180 E pt.toate cele 4 roti ale masinii cu conditia sa nu fie syncro , este inclus si TVA . As vrea sa dau si link-ul si cu anuntul,dar nu stiu cum sunt regulile astea de forum, cred ca nu e bine . Daca intererseaza pe cineva poate sa-mi dea PMsau sa foloseasca batrinul google . Suspensiile sunt fixe si sunt produse de o firma numita TA Technic sau asemanator . A auzit cineva de astia , sunt buni la ceva ? Au doua dimensiuni , 40/40 mm si 40/60 mm,a doua probabil cind vrei sa stai cu ...spatele masini mai ridicat . Ea am un multivan , probabil ca nu este vreu adaos de greutate care sa ma traga in jos , as opta deci pt.40/40 . Am pt.masina niste Borbet A 16`` , oare ce dimensiune ce cauciucuri or sa intre in varianta trintita ?

PS daca stiti vreun set de semnalizatoare fumurii sau lampi de spate pt.modelul din 94 si vreun volan mai fain de vinzare de preferabil tot de pe un T dar model mai nou , la preturi acceptabile va rog dati-mi un semn , telefonic de preferinta . Multumesc anticipat !

post-1438-0-80491800-1345442843_thumb.jp

post-1438-0-49031200-1345442845_thumb.jp

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Gssesti semnalizari fumurii,albe etc;asta e de la unix dar la toate magazinele gasesti.Si pe mine ma tenta un set de suspensie sport dar sa vedem cum a iesit la tine;de la TaTechnix am luat amortizoare cam acum 1 an si pe fata imi scartataie si imi ating adica nu culiseaza drept,calitatea e cam slaba

post-23432-0-68693000-1345451103_thumb.j

Link către comentariu

sint bune si ta tecnics asta daca nu cari cu ea!

post-74766-0-86277800-1345482288_thumb.j

Link către comentariu

13 Todesengel

Am mai dat pe google si am gasit aceiasi suspensie (set 4 roti ) cu 165 E . Dau un an garantie la amortizoare , . Nu as vrea sa primesc avertisment (din 2004 de cind sunt pe acest forum am mai primit vreo doua si suspendare odata ca m-am luat de un un jidov care uitase ca pe aici se vorbeste in romaneste si alta data ca l-am f...pe un fost moderator de la aircooled care se apucase sa faca supozitii nesimtite despre cum imi cistig eu banii - asta pauza de divertisment) , dar tare as fi vrut sa postez link-ul , pina la urma un magazin care vinde piese ieftine nu face decit bine ariei .

Bug In,frumoas masina ! Tu ce marca de suspensie ai ?

sint bune si ta tecnics asta daca nu cari cu ea!

Nu vrea sa car , decit pe mine ,cainele meu si eventual vreo "stewardesa" care sa aprecieze ca bancheta din spate de la multivan e rabatabila si comoda . Am uitat sa spun ,caut deci si perdelutze pt.geamuri .

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Aceasi treaba si aici cu quote. Chiar tu ai zis ca esti membru vechi te rog frumos sa te conformezi . Multumesc

Sent from my iPhone using Tapatalk

Modificat de flotouran95
Link către comentariu

Ce crezi ca poti cumpara cu 165 euro? In banii aia te incadrezi cu 4 amortizoare, cele mai eftine chinezarii, si poate 2 arcuri de spate. NU cred nici in ruptul capului ca acel set( suspensie sport) este fabricat in Germania si nici ca e bun de ceva. Decat sa pun asa ceva mai degraba imi fac tuning romanesc si tai o spira din arc..

Link către comentariu

13 Todesengel

OK si scuze , am retinut cu citatul ! La air-cooled se practica asta ,dar e mai normal asa cum mi-ai indicat .

Pai cu 165 se vind de T4 dar aceiasi firma vinde cu 290 pt.BMW . Sau cel putin asa am inteles de la un cunoscut care vrea sa-si puna "fara tocuri" la un E.... nu mia stiu de care . Poate o fi vreo oferta ,vreun stoc,poate nu se cauta de T4....treburi din astea . Pina la urma exista garantie de un an amortizor, 2 ani arc. Dumnezeu stie ! Ma tenteaza sa incerc ! Or crapa amortizoarele,ramin cu arcurile . Chiar sunt germane produsele , asa mi-au zis la telefon .

Link către comentariu

Pt perdelute caut sina aceea si clipsurile,cum sunt in astea transformate dar nu gasesc,o indicatie merge zic eu

Link către comentariu

poti sa pui linistit TA technic , eu am pe turism de aproape doi ani si nu are nici cea mai mica problema , si ocazional am mai pus si remorca dupa masina ce e drept am incercat sa menajez masina pe drumurile proaste , legat de cei de la miercurea ciuc sunt foarte amabili si remediaza problemele aparute pe perioada garantiei , sunt curios cum de ai mai gasit la ei , eu cu vreo doua luni in urma am primit raspuns ca nu mai este livrabila probabil o fi vreun stoc ramas , nu mai sta pe ganduri si cumpar-o

Link către comentariu

ta-tecnicks am si eu...de un an si am facut test de suspensii si merg 85% deci cica e foarte bine zic baietii in halate de acolo :icon_cheesygrin:

cit despre spire taiate nu te incurajez pentru ca ai sa le,,dai in cap ,,la amortizoare adica ajung la finalul cursei si le spargi,iti trebuie mai scurte si oricum cu arcuri originale este mai barca indiferent cit le tai! eu am trei spir lipite si mai jos de atit nu merge,intru in curbe pina fuge spatele dar nici urma de inclinare,cu cele originale aveam impresia sa acum se basculeaza!

post-74766-0-62184900-1345573615_thumb.j

Link către comentariu

Bug in- te duci la curse cu bus-ul? nu vreau sa imi imaginez ce amortizare mai are masina la cum sunt arcurile alea spira pe spira...

andrei_c123- eu am comandat la toti prietenii cu masini mici suspensii de la ta-technics dupa ebay si in medie au tinut 55mii km, mi-am comandat si eu la bus si au tinut 3000km dupa care s-au inmuiat, am comandat noi stok de la kyb (auzisem ca sunt bune) 40mii km si s-au inmuiat si astea.... o sa incerc sa le intaresc (am mai inercat cu cele originale si a fost ok, dar dupa vreo 30mii km au inceput sa bata tija) ce-i drept trag si platforma ~ o data pe luna un drum de germania, dar totusi nu merg pe camp.... eu am decis ca daca mai comand amortizoare doar bilstein b6 mai iau...

Link către comentariu

nu sunt spira in spira pur si simplu asa este arcul sport construit , legat de ta technics am comandat doar de la cei de la miercurea ciuc de care am fost foarte multumit , am in jur de 45mii facut cu ea momentan o parte facuti si cu remorca dupa turism

pentru T4 momentan nu am gasit de la ei nimic inca mai caut , momentan am pe masina amortizoarele originale cu tijele scurtate sunt foarte multumit de rezultat inca analizez daca sa le si intaresc sau nu , dezavantajul masiv pe spate am arcurile originale taiate nu recomand , pe langa ca in partea superioara nu se mai aseaza in suport ci stau direct pe caroserie cand ridic masina trebuie de ficare data sa le repozitionez , ori cumpar sport ori fac o piesa care sa le tina centrate

Link către comentariu

legat de arcuri ...vedeti ca sunt arcuri suplex normale dar intarite ( 1400-1600 kg ) arcuri cu care cand e goala masina practic nu ai suspensie pe spate intri in curbe pana aluneca cauciucurile

iar ca amortizoare am nimerit acu vreo 2 ani un rand de amortizoare ( unix se chema chinezarisme sub licenta ) foarte rigide practic t4 se comporta ca un autoturism in toata regula dar suspensia ramanand la cote normale

Link către comentariu

vw-raz-van - si eu dastea de greutate si sunt mult mai tari decat cele stok, au spira aproape dubla fata de cele normale eu le-am schimbat ca aveam unu rupt o spira

andrei c123 - suna si fa comanda chiar daca nu au pe stok.... dar ti-am spus la turisme e altceva si avand in vedere ca este o marca low cost te poti astepta la orice... iar cu privire la arcurile rosii din poza de mai sus 2-3mm intre spire e ca si cum ar fi lipite... ca doar arcul ar trebui sa lucreze si el nu sa stea fix acolo doar sa aduca masina la o anumita inaltime...

Link către comentariu

pai are circa 3 spire lipite jos si circa 3 sus partea din mijloc a arcului este perfect la fel ca arcul original , el nu lucreaza niciodata pe toata curca decat in momentul in care incarci masina , dar la suspensie sport renunt la incarcat

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am reusit azi sa rup si al doilea amortizor pe fata;primu s-a rupt asa dintr-odata,nu car nu trag,rar a treia persoana in masina si azi in drum spre galati ca si cum a pocnit;ii sun pe cei de la ta-tehnix,cred ca am sanse sa mi le schimbe

Sent from my HTC One S using Tapatalk 2

Link către comentariu

• 3 weeks later...

eu am polizat pina si din placa ce se monteaza pe lonjeron si tine amortizorul de fata si nu am probleme...iar pe spate vreau mai jos...cred ca trec pe arcurile de calibra sport ce le-am experimentat la inceput arata super ok cu ele dar te c-am dor dintii cind mergi cu ea...de remarcat este ca trebuie taiate partial opritoarele de pe spate

apropo de vinzare arcuri ta-tecknix 300ron :beer:

Modificat de bug in
Link către comentariu

ta-technix sunt cele mai slabe suspensii care au existat vreodata

ca sfat pune un minim weitec

Link către comentariu

am 30000 km fara probleme cu baraca de cind am suspensia,ideea este ca o schimb pentru ca vreau mai jos ,nu ca e rea! ce e drept ca singurul lucru greu ce am carat cu ea a fost motorul sau soacra :sly: dar niciodata impreuna :icon_thumleft:

amortizoarele de fata se rup din singurul motiv ca nu s-a umblat la la bara de torsiune suficient incit atunci cind masina,,se ridica,, din gaura :icon_redface: sa nu se destinda tija amortizorului pina la refuz

degeaba ii pui amortizoare sport cu 40mm + - mai scurte daca daca setarea ,,arcurilor,, este standard

cit despre taiat arcuri :RO flag: recunosc am facut si eu dar cind ridici masina pe elevator sau cind sare masina la vreo trecere la nivel,etc iti sar si arcurile prt ca amortizoarele nu mai limiteaza arcul sa se destinda complect si face buba!

ai doua variante suspensii de te dor dintii si arata cool...si atit,si suspensii standard ptr t4 sa care tot omu' sacul de ceapa :icon_cheesygrin: amindoua nu se poate,indiferent ce suspensie ai avea...eu am avut de furca cu eapina am reglat suspensia sa fie ok la condus si sa arate si bine,ca sa nu mai zic ca am facut directia si reglat cintarul de la frina de N ori!

Link către comentariu

pe t4 exista de fabrica mai multe feluri de suspensii

eu spre exemplu am varianta low,asta nu inseamna ca e sport ci foarte putin mai joasa si mai dura ca pentru mers de autostrada

inaltimea masinii fiind de 192cm

se pot pune arcuri sport de 2-3 cm direct pe amortizoarele de fabrica

pt arcuri+amortizoare fie ele reglabile sau fixe recomand bilstein,koni,kw,h&r iar pt low buget weitec

ta-technix,raceland,fk,jom....pe eticheta scrie made in germany iar pe ele stantat made in eu sau made in china

am avut pe un golf1 asa ceva si m-am lecuit....

Modificat de frn
Link către comentariu

Eu am rupt un set pe fata de la tatexnix,in ianuarie le-am pus;unu s-a rupt deasupra camasii si unu in camasa,tija aceea a cedat;le-am pus in ianuarie si la mine rar urca a 3 a persoana in masina,nu mai zic de greautate

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!