Jump to content

Achizitie Passat CC - sfaturi si recomandari

Christian.B77
 Share

Postare recomandată

Orice pret ii pui, romanul trebuie sa zica "da nu mai lasi nimic?" 

Chiar daca e constient ca e cu muuuult sub pretul pietei... "dar nu mai lasi nimic?" 

PTUI! :))) dar asta e.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La aceste masini depinde suma de bani de care dispui si de gusturi. A 3 mi se pare cam peste toate.

Link către comentariu

Prima e la Hamburg, vanzator privat, greu de adus de acolo, te costa minim 1000-1500 sa ti-o aduca cineva, plus ca scrie Euro4 ... 

A doua tot vanzator privat, cam aceleasi costuri (minim 500 daca te duci tu sa o iei, inca 500 sau mai mult daca se duce altcineva)

A treia la fel, privat +  euro4

A patra tot privat + greu de adus din locatia respectiva

Link către comentariu

Sau un Diesel interesant..cam la ceeasi bani,insa mai puternic si dotat chiar,euro5 ;) ... si de la handler..

http://www.mobile.de/ro/marc%C4%83/vw/model/passat+cc/vhc:car,pgn:1,pgs:10,srt:date,sro:desc,mke:vw,mdl:passat+cc,frn:2011-01,prx:17501,ful:diesel,mlx:150000,ger:automatic_gear,pwn:110,dmg:false,nvs:true/pg:vipcar/206270234.html

In plus transportul pana la Arad se face cam la max 600 euro pe trailer!(400-600)-din zona Bayern aprox 400-500...

Link către comentariu

De la Berlin e minim 600, daca gasesti pe cineva sa se duca acolo ;)

Link către comentariu

Eu vorbeam ,repet,pana la Arad...unde si ajung 600 euro aprox. si sunt persoane suficiente care se ocupa sa transporte autoturisme cu trailere la acesti bani!

;)

Link către comentariu

Iau in calcul un pret de aprox. 600 euro/ transport plus 2-300 euro inmatricularea, cred ca nu gresesc prea mult.

Modificat de SAdrian
Link către comentariu

Am gasit,se poate gasi transport la 500 euro si te va costa inca aprox. 500 euro inmatricularea,rca,etc...deci aprox 1000 total! ;)

Bafta!

Link către comentariu

Cere seria ...

E tare masina, are "computer de bord color"  :))

Modificat de razvand
Link către comentariu

Salut,in decembrie am cumparat si eu masina din Germania de la Essen aproape de Koln si te pot ajuta cu niste preturi: motorina de acolo pana in Bucuresti a fost 165 euro, nr. si asigurarea pe o luna  170 euro,biletul de avion pana la Koln 68 euro , de la aeroport pana la vanzator 50 euro,pe drum in jur de 100 euro, 8 euro rovinieta in Austria, 13 rovinieta in Ungaria si 13 lei in Romania, RAR- ITP 433 lei, taxa de prima inmatriculare 90 euro, asigurare 400 lei.

Link către comentariu

@razvand .... am cerut seria si am trimis-o la cineva in Germania sa o verifice.

@ematrex .... multumesc mult, e bine sa am niste date exacte.

Link către comentariu

Cu multa placere ma bucur ca te-am putut ajuta 

Link către comentariu

Va rog , ajutati-ma si pe mine cu un sfat  in legatura cu cele postate .Va multumesc

Link către comentariu

CosminBalan26

Znip in legatura cu linkul 4. Ce iti pot spune , de la nea ala , am luat si eu masina. Baiatu a fost volubil, a acceptat testu la reprezentanta care a coincis cu ce a zis el. Am 20.000km cu masina pana in momentu de fata si merge foarte bine.

Link către comentariu

Cerei vinu si verific-o. Eu de la dansu am luat si a fost km reali si pana in momentu de fata sunt super multumit.

Link către comentariu

Am sa-i cer seria daca reusesc sa mai fac rost de ceva banuti :).

Link către comentariu

Pot sa cer ajutorul pentru verificarea seriei  wvwzzz3czce526560 ? .... am vazut ca s-au mai cerut relatii despre serii de sasiu si de aia indraznesc sa sper ca cineva imi poate da relatii despre masinuta.

Este un CC din 2012 cu 153000 km, dupa spusele vanzatorului.

Va multumesc anticipat.

Link către comentariu

Mergi cu seria la reprezentata, inarmat cu 20-30ron la tine. Si ii rogi sa te ajute

Modificat de andreigeo
Link către comentariu

Verificat .... masina este fabricata in 08.2011, iar ultimul service a fost in 10.2014 si avea 150.000 km ...... maine merg sa o vad. Daca imi puteti da cateva sfaturi as fi profund indatorat .... oricum nu merg singur ca nu ma pricep ce sa verific.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!