Jump to content

Achizitie Passat CC - sfaturi si recomandari

Christian.B77
 Share

Postare recomandată

Daa..atunci e mai greu...si eu am iesit in 17000 euro cu optionalele si DSG mentionate..si cam atat se pare ca se invarte si pe mobile.de inca... :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La inceput cautam de 170 de caluti...dar ce am gasit erau dubioase sau cu multi km. Navi nu este un must pentru mine...am mers atatia ani cu telefonul pe post de gps ca parca nu-i simt lipsa. In schimb as simti lipsa sa numai am stick de usb cum am pe C'eed. RCD510 are doar cd-uri nu? 

Link către comentariu

O stiu, dar cum am zis in primul post masina s-a vandut sambata asta...deci sunt inca in cautare. Stau si ma gandesc la asta alba, nu au sarit airbagurile la impact cand a avut accident? ca daca nu inseamna ca nu a fost ceva grav...

Link către comentariu

RCD510 are cel putin un reader pentru cartela flash SD, sub ecran. Eu am si nu stiu ce suport in cotiera da nu stiu ce device s-ar potrivi acolo, si parca am si un aux in pe jack acolo.

Link către comentariu

Salut,

Vad ca sunt destul de multi care cauta o masina corecta si sunt si oameni care stiu pretul corect. Eu am masina mea pusa la vanzare daca va intereseaza.

http://www.tocmai.ro/volkswagen-passat-cc-2009-2-0tdi-170cp-21851987.html

Mai multe detalii in privat.

RCD citeste de pe card SD poti sa faci foldere ca pe usb, ca si functionalitate e acelasi lucru.

Modificat de _Alex
Link către comentariu

post-149077-14247767130627_thumb.png

Merge de pe web - nu mergea de pe telefon

Modificat de PAJENDAME
Link către comentariu

Da,frumusica jucaria si intr-adevar la optionalele avute si km reali...e cam la pretul correct!

Bafta! ;)

Link către comentariu

Data Fabricatiei: 08.2010 Motorul este de 170Cp. Nu are Faruri Xenon...

Link către comentariu

E doar chestia de km putini :D

Tre' sa te gandesti ca masina aia deja are 6 ani...

Tre' de altfel sa te gandesti ca odata si odata o sa o vinzi...si'apoi banii aia o sa scada in jumate :D

Link către comentariu

Cert e ca pretul este negociabil, iar anuntul se adreseaza celor care vor o masina pe care sa o tina 3-4 ani si cu ulei schimbat la 2-4-5 mii de kilometri nu la 30.000 ca in afara si km dati inapoi. Ideea este ca daca nu se vinde la un pret rezonabil peste cele cu 200.000 km, prefer sa o tin, si nu o zic doar asa....

Vedem ce apare :)

Stima!

Link către comentariu

3-4 ani tii si o masina cu peste 200k km fara nicio problema.

Nu's dacii.. .Ideea e sa iei o masina intretinuta corect, atat.

In romania putini sunt cei ce apreciaza km putini..Daca ei vad una la 200 000 cu 11 000 euro...tie pe una cu 35 000 iti da un 12 000 sa zicem...ca vorba aia =)) are mai putini.

E stricata rau de tot piata in romania... 
Eu vorbeam cu niste germani si erau uimiti ce preturi is in Romania...cand la ei era aproape dublu la ce KM le ziceam eu ca au masinile astea la noi...

Oferte sunt la tot drumul, banii sa ii ai si putina rabdare si gasesti si masina perfecta.

Link către comentariu

De parca ar lua cineva un CC la banii aia, benzina, manual. Eu stiu ca nu m-a sunat nimeni cand am avut pe al meu la vanzare anul trecut, 2010, 2.0tsi, manual, km 35.000 pe atunci.

Asta iti da si de gandit, la o revanzare in viitor, iti va fi greu sa mai iei o suma motivanta de bani pe ea.

Link către comentariu

Asta n-am mai pus in calcul ca deja era prea mult..Dar cum ai zis tu :)) si benzina....care e privita in Romania ca pe nu stiu ce.

Eu o am pe amea ca e diesel si aproape din 2012 si cu mult sub suma aia..Ce-i drept la vreo 160 000 reali si tot nu s-au aruncat prea multi... 

Greu sa vinzi o masina cu banii jos.

10313042_1599341140279455_41238249307969

Poftim =)))

Modificat de Nighty91
Link către comentariu

Asta e tare :)

Poate daca esti fumator inrait, merita.

Legat de preturi - era smecherie cu tva, masini vin de la licitatiile (masiniile iesiti din leasing), ies foarte bine la pret, dar cumpari ceva pe NV cum ar fi. Si devine foarte tentant cand pe un CC cu pedigree se cere 16.000 iar pe una comparabila adusa in conditiile mentionate 12.000.

Link către comentariu

Buna ziua , ce parere aveti de masina asta ? http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C35275399.htmlsfaturi va rog

sau sa fac rabat la dotari si sa iau una de la dasweltauto - ca e mai sigura? http://www.dasweltauto.ro/d/detail#brand=Vlc*&carId=1010500746&carIndex=5&garantie=false&maxPage=3&modelgroup=Vld8VlcgVm9sa3N3YWdlbiBDQw**

Modificat de znip
Link către comentariu

Eu  zic sa mergi pe a doua  varianta....depinde si cat de mult conteaza  diferenta la dotari

De la ei parca ai si garantie un an,,,?

Link către comentariu

Mie imi place mai mult prima. Arata mult mai bine estetic , dar trebuie controlata bine pt ca e pe autovit de mai bine de 6 luni. A inceput cu 20.000 si cred ca mai poti negocia. Mare atentie la dsg. Sa controlezi daca a avut servisarea la timp. Eu nu m-as uita la diferenta de pret deoarece pe urma o sa iti doresti dotarile la care ai renuntat si toate costa o gramada de bani. In rest tine strict de gusturi.

Modificat de suciuvlad
Link către comentariu

Salutare,

Parerea mea e urmatoarea:prima e suspecta ca e cam ieftina si km prea putini..la pretul Acela cu dotarile care le are...

A doua am vazut-o personal anul trecut in Oradea si nu se vinde deoarece nu are istoric...asa ca cine se risca,asta e,insa ,I-au comunicat si cei de la AutoWelt asta...

Personal,as renunata la ambele,dar desigur verific-o pe prima macar...

Bafta! ;)

Link către comentariu

Iti dai seama ca si mie imi place prima mai mult si ca dotari dar prefer sa fie o masina sigura , fara sa am probleme . 

cum poti vedea cand a postat anuntul pe autovit?

Link către comentariu

Nu prea poti vedea. Dar cunosc toate anunturile cu cc.uri , audi a7 si audi a5 de cand cautam cc-ul meu. Primul din ph e de cel putin 6 luni pe net. Stiu sigur ca in august 2014 era pusa cu 20.000E. Dupa mine cineva a mai verificat-o si probabil exista ceva problema de nu s-a dat de atata timp.

Link către comentariu

am verificat seria si cica are numai o intrare in service pe data de 05.2014 in care erau 109.000km , el zice ca a cumparat-o in 09.2014 si nu a rulat cu ea in tara! cam suspect 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!