Jump to content

Achizitie Passat CC - sfaturi si recomandari

Christian.B77
 Share

Postare recomandată

nu... sunt si Euro4 cu filtru de particule

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am un Audi Q5 3.0TDI din 12/2008 si este euro5 ... nu mai inteleg. Ce e drept pe mobile.de toate Passat-urile CC din 2009 sunt trecute EURO4. Doare cele din 2010 apar ca fiind EURO5.

Este cineva cu Passat cc 2008 sau 2009 sa ne spuna ce norma EURO are trecuta in acte ?

noiembrie 2008, euro 5, adusa din germania in aceasi luna.

Link către comentariu

Salutare,o intrebare daca poate cineva sa ma lamureasca,urmeaza sa schimb distributia la cc-u meu,am auzit multe scoruri la cat ar costa si e o mare diferenta intre ele,variaza d la 600 ron pana la 1900 ron, a facut cineva mai recent,cat a costat si unde,ms anticipat

Link către comentariu

Eu recomand Volksparts.

Distributia pe original cu pompa de apa e putin peste 1000 lei. Poti monta tot la ei, Ciprian de la service e super meserias. Mie mi-a luat pentru schimbat ulei si filtre, tester si elevator/verificare directie si suspensii, 2 becuri, etc... doar 70 de lei. Am cautat un service de incredere mult timp. Raman cu ei pana la capat pentru ca merita.

La Avia Militari aceleasi piese sunt 2700 lei :)

Link către comentariu

Eu am un Audi Q5 3.0TDI din 12/2008 si este euro5 ... nu mai inteleg. Ce e drept pe mobile.de toate Passat-urile CC din 2009 sunt trecute EURO4. Doare cele din 2010 apar ca fiind EURO5.

Este cineva cu Passat cc 2008 sau 2009 sa ne spuna ce norma EURO are trecuta in acte ?

Passat CC 08/2009 din RO, filtru de particule, EURO4 :\

Link către comentariu

Ciudat, nu am stiut ca VW a facut asta si pe CC. Stiu ca pe EOS au facut treaba cu motor CBAB dar euro4

Link către comentariu

Salutare! Am urmarit multe din postarile voastre cu interes si am gasit multe sfaturi utile...de aceea mi-am spus sa intru si eu cu un sfat pt cei care vor sa achizitioneze un Passat CC sau orice altceva de genul...

Anume,nu demult am achizitionat un CC din 2011de 2.0TDI si 140 cp cu tot ce trebuie (km 79000,DSG,dublu xenon,alcantara,navi mare,etc) si vreau sa va spun ca miá trebuit 1 luna pana am gasit ce am dorit si bineinteles din Germania,NU din Romania ca SH!!

Am verificat in tara macar 11 masini dupa VIN si toate ,100%,au fost ori lovite,ori km dati inapoi,ori,ori,,,

Deci,sfat clar! NU achizitionati masini de pe autovit de la samsari,ci mai puneti 1/2/3 k si va luati ceva pe bune,verificate si garantate! :icon_thumleft:

A mea a costat clar peste bugetul initial,insa eu zic ca merita...in lus la 78000km,inca nu e uzura si asta se plateste!

In rest,clar Passat CC e peste multe altele din divizia zisa premium si cred ca face toti banii! ;)

Bafta!

Link către comentariu

Pai si eu om serios daca vreau sa imi pun masina la vanzare unde sa o pun ??

Atata timp cat iti dau seria de sasiu si te lasa sa o verifici nu ai ce sa zici.

Link către comentariu

Mie mi-a luat 2 luni si jumatate sa gasesc masina si mi-am depasit bugetul initial stabilit in baza mediei preturilor de pe autovit cam cu aproape 2000 EUR. Masina am gasit-o pe olx. Aveam varianta sa ma duc eu sa iau una din Germania, scazand TVA, de pe autohus sau altii mai seriosi, dar era putin mai greu si cu niste compromisuri. Am stat la vanatoare si am dat zeci de telefoane la toti care vindeau CC-uri aproape de bugetul meu. Trei sferturi ii inchideam din prima cand ceream VIN-ul. Au fost putini cei care au mentinut afirmatia ca masina este asa cum scriu ei in anunt pe autovit, dupa ce le-am spus conditiile mele de a cumpara masina. Asa ca nu m-am plimbat extraordinar de mult sa vad zeci de masini. Din telefon ii mirosi, daca stii ce sa vorbesti.

Conditiile mele sa cumpar masina au fost:  

1. solicitare VIN si verificare prealabila in elsaprod. Daca bat datele cu ce scrie in cartea de service, mergem mai departe.

2. vad masina si verific toate sistemele de pe ea, atat cat mai pricep. o conduc putin, vad cum trage motorul, cum merge cutia, etc. 

3. test complet la reprezentanta, daca masina corespunde tehnic platesc eu testul si cumpar masina. Daca masina are belele, plateste testul si isi vede de treaba lui.

La reprezentanta am dat "de o friptura" si am cerut cel mai meserias mecanic din service, la care am dat a doua friptura :)

Verificarea a durat aproape 3 ore, timp in care a fost verificata la sange de mai multi baieti, fiecare pe treaba lui: 1 mecanic, 1 electrician auto, 1 tinichigiu, etc.  

Proprietarul masinii a fumat cred 1 pachet de tigari in 3 ore cand a vazut cat sunt baietii de seriosi si cum iau masina milimetru cu milimetru.

In ceea ce inseamna belele la masina nu am luat in calcul consumabilele. Adica am acceptat probleme minore. Nu am acceptat probleme la motor, turbina, caseta de directie, cutie de viteze, etc. La masina care am luat-o oricum nu a fost nici un fel de problema. 

Ulterior am mai facut o scurta verificare la Ciprian de la Volksparts si nu a aparut nimic in plus. Concluzia lui a fost: la masina asta ii trebuie apa, paie si bataie. 

Asa ca... dai o sfanta friptura care iti spune exact ce cumperi. Lumea zice ca la reprezentante sunt multi mecanici degeaba pe acolo. O fi adevarat. Dar daca stii sa pui problema, il aduci pe cel mai bun.

Eu sunt foarte multumit, chiar daca am petrecut zeci de ore pe net si la telefon. Daca aveam 30.000 EUR imi luam una noua si gata.

Concluzia: nici o masina de pe autovit nu m-a satisfacut. Mai bine zis vanzatorii, ca masinile nu aveau nici o vina :)

Oricum, chiar daca ai facturi si toate asigurarile ca uleiul si filtrele sunt puse "ieri", dupa ce cumperi masina, schimba-le. te costa 400-500 de lei si dormi linistit.

Si ca sa mai dau din casa in urma scotocirilor mele pe internet si prin lumea auto. Mi-am pus alarma Viper cu telecomanda pe cheie la jumatate din pretul reprezentantei, cu tot cu led mare cu sigla in parbriz. La Avia e 1100 lei, eu am pus-o cu 600 (acelasi model de alarma) la niste baieti cu destule recomandari bune. Alarma chiar face ce trebuie sa faca si functioneza ireprosabil de mai bine de o luna, spre diferenta de alarma de pe fosta masina, care facea .. partial si functiona cand avea chef (pusa in reprezentanta, evident).  Nu vreau sa mi se reproseze ca fac reclama, dar consider ca serviciile de calitate merita promovate. Pot furniza detalii pe PM. 

In afara de asta, mi-am sablat oglinzile cu 60 lei la autoglass. Si pentru ei am avut destule recomandari ca sunt OK, asa ca ii recomand mai departe cu incredere. 

Modificat de adigeo
Link către comentariu

Pai eu ma refeream la faimosii "Samsari auto",dupa cum am specificat dealtfel...chiar am cautat o masina ok,insa tot peste ei am dat,deci daca intalneam macar una cu specificatiile mele in regula,cu drag as fi luat-o de aici...

Mai mult,mi-as dori ca pe siturile specializate sa avem posibilitatea sa lasam commenturi despre masinile de vanzare,mai ales in cazul celor verificate si care se dovedesc a nu fi ce par,in idea de a-I proteja macar pe alti posibili cumparatori...

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare si LA MULTI ANI tuturor colegilor de forum.<br />As avea o mica rugaminte daca se poate si va permite timpul sa imi expuneti cateva pareri despre aceste exemplar :<br />http://www.autorulat....html#auto-show<br /><br />Asupra ei au fost cateva interventii la motor din cauza ca a fost facuta o remapare ajungandu-se la 215 CP de catre proprietar dar avand o pasiune pentru sporturi extreme a avut probleme cu ambreiajul si cu ceva piese din compartimentul motor astfel incat a cedat nervos, dar cei de la compexit au spus ca au facturile cu reparatiile care s-au efectuat la ei in service si in plus ofera si garantie pe lucrarile facute asupra ei.<br />Ce ziceti despre aceasta motorizare prezinta ceva inconveniente majore ?<br />Multumesc.<br/>

Link către comentariu

Deci e alergata, inteleg. Nu m-ar convine pe mine asa ceva.

Link către comentariu

Tu te referi ca e alergata si nu ai opta sa o cumperi sau ca e alergata dar asta nu constituie un dezavantaj major?

Link către comentariu

Benzina CIP-uit si alergat, zic eu sa stai linistit daca nu vrei masina doar pentru distractie. Daca a fost crescuta din soft fara cap deja probabil consuma ulei serios si nici consumul de benzina nu va fi mic. Daca vrei o masina pe care sa te bazezi zilnic si sa mai bani si cateva mii de kilometrii in concediu, masina cipuita la nivelul asta nu e o optiune.

Link către comentariu

Tu te referi ca e alergata si nu ai opta sa o cumperi sau ca e alergata dar asta nu constituie un dezavantaj major?

Prima varianta, dar este o opinie personala.

Link către comentariu

Din cate am inteles a fost făcut chip tuning la MTM ca doar de aia au lipit sigla. Cei de la compexit ofera cica garanție 6 luni. Dar...raman si eu cu multe întrebări si dubii.

Link către comentariu

Salut. Nu am gasit topic unde sa scriu si cred ca e ok aici. Stie cineva daca va aparea cc cu noul motor bitdi de 240 cp ? Din ce am gasit pana acum pe net se zice ca va iesi un nou model abea in 2016, dar nu am gasit nimic legat de motor.

Link către comentariu

salutare.si la multi ani pe 2015..sunt nou pe aici....doresc sa achizitionez un passat cc 2010...ce motorizare imi recomandati?nu sunt ft priceput la masini dar mi-as dori DGS 170 cp....

Link către comentariu

Salut baieti.As dori sa achizitionez un Passat CC si am gasit unul superb(2.0 170 de cai,albastra) :icon_bounce:  :icon_bounce:  are aproape tot ce imi doresc eu mai putin faruri cu bixenon,ar fi posibil un retrofit? adica ma intereseaza daca este posibil..ca stiu ca ajunge undeva la 1000 de euro(o pereche de faruri) dar m-ar interesa sa fie posibil fara extrem de mari eforturi!  Si spuneti-mi o parere despre 2.0 170 manuala,este fiabil motorul sunteti multumiti de ea? Cea care intentionez sa o cumpar are 150.000 km..Multumesc!

Scuzati pentru off-topic ! :D

Modificat de Cosmint15
Link către comentariu

• 1 month later...

Pt cei interesati, o sa vina Asta in maxim 2 saptamani. Masina OK, km reali, istoric verificat - fara accident. Tot la rubrica de vanzari mai gasiti si un model 2013 FOARTE dotat ;)

Link către comentariu

Salutare.

Imi puteti spune parerea voastra despre aceasta masina : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C35834111.html

Am verificat VIN-ul - la ultima intrare in service VW in august 2013 masina avea 95.000km. Avand in vedere data inmatricularii ( 01.2010 ) mi-a iesit un 2200km/luna.

Asta inseamna ca din 08.2013 pana in 01.2015 cand a fost adusa a mai facut undeva la 35.000km. La prima vedere ar parea ca km sunt reali.

Mentionez faptul ca nu pot cumpara decat de la dealer, avand nevoie de factura pe firma.

Va multumesc anticipat pt orice sfat/sugestie.

Modificat de PAJENDAME
Link către comentariu

Salut baieti.As dori sa achizitionez un Passat CC si am gasit unul superb(2.0 170 de cai,albastra) :icon_bounce: :icon_bounce: are aproape tot ce imi doresc eu mai putin faruri cu bixenon,ar fi posibil un retrofit? adica ma intereseaza daca este posibil..ca stiu ca ajunge undeva la 1000 de euro(o pereche de faruri) dar m-ar interesa sa fie posibil fara extrem de mari eforturi! Si spuneti-mi o parere despre 2.0 170 manuala,este fiabil motorul sunteti multumiti de ea? Cea care intentionez sa o cumpar are 150.000 km..Multumesc!

Scuzati pentru off-topic ! :D

Salut ! da se poate face retrofit la bi-xenon fără grija mi am făcut eu la a mea.

Doar sa ai răbdare sa îți cauți farurile ok dpdv estetic si fără prinderi rupte.

Cam 1000€ te duce toată treaba cu tot cu instalare - nu o sa îți para rau. Diferența este de la cer la pământ.

Poate găsești din dezmembrări o bara cu totul ca sa faci retrofit complet cu spalatoare far

Link către comentariu

Salutare.

Imi puteti spune parerea voastra despre aceasta masina : http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-cc-C35834111.html

Am verificat VIN-ul - la ultima intrare in service VW in august 2013 masina avea 95.000km. Avand in vedere data inmatricularii ( 01.2010 ) mi-a iesit un 2200km/luna.

Asta inseamna ca din 08.2013 pana in 01.2015 cand a fost adusa a mai facut undeva la 35.000km. La prima vedere ar parea ca km sunt reali.

Mentionez faptul ca nu pot cumpara decat de la dealer, avand nevoie de factura pe firma.

Va multumesc anticipat pt orice sfat/sugestie.

Masina arata destul de bine, deci nr kilometrilor poate fi real....mergi la reprezentanta si verifica tot ( inclusiv parametrii injectoare si turbina ) si cutia sa nu fie cu probleme. Multa bafta !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!