Jump to content

Vw Passat Variant 2.0 CR Highline

iani85

Postare recomandată

Va salut!

De cateva zile sunt posesorul unui Passat Variant, motor 2.0 common-rail, 140 cp!

Ca si dotari, as enumera cateva mai comune care se regasesc pe majoritatea:

-4 geamuri electrice;

-pilot automat;

-computer de bord;

-dublu climatronic;

-senzori de ploaie si lumina;

-scaune incalzite;

-volan de piele cu comenzi;

-senzori de presiune anvelope;

-proiectoare ceata;

-pachet crom;

-pachet lumini;

-carlig remorcare;

-oglinda interioara heliomata;

-coming&leaving home;

-torpedo refrigerat;

-abs, esp ,asr;

-10 airbag-uri;

-senzori de parcare fata-spate;

-alarma;

Ar mai fi si altele mai putin comune cum ar fi:

-sistem de navigatie RNS 510;

-tapiterie din piele integrala de culoare gri;

-scaune electrice cu 3 memorii;

-jante aliaj 17 monte-carlo;

-bixenon adaptiv;

-park assist;

-auto hold;

-camera marsarier;

-sistem de sunet dynaudio;

-trapa electrica;

I-am facut schimbul de ulei si cele 4 filtre si am dotat-o cu roata de rezerva din tabla pe 16 , cric si cheie de roti renuntand la chitul acela de reparatie!

Urmeaza sa-i pun o folie pe geamuri si sa renunt la presurile din panza in favoarea celor din cauciuc+ o tavita pt portbagaj!

Stiu ca o poza face cat o mie de cuvinte, dar astept numerele definitive si o sa-i fac atunci cateva!

Modificat de iani85
Link către comentariu

Foarte bine dotata,cam cat te-a costat jucaria si din ce an este?Sa o stapanesti sanatos fara incidente!

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa o conduci 6156486456 km :icon_thumleft: . Ai putea sa schimbi unitatea de control a climatronicului pt a avea un interior complet nou.

Link către comentariu

Frumoasa si dotata.Cum ar spune unii "full" :) . Daca nu este secret ne poti spune cat a costat si cati km are rulati ?

Link către comentariu

Masina arata super bine , dupa cum arata pielea de pe scaun , masina a fost ingrijita si nu s-a mers mult ea.

Link către comentariu

Ca orice masina de afara, s-a mers in medie 60k pe an, deci fiind din mai 2009 estimez un rulaj de aproximativ 200k! De altfel si pe istoric apare ca fiind schimbata distributia la 166k in octombrie 2011!

Acum are 118k pe bord, dar dat fiind faptul ca este f intretinuta la interior, "curata" la exterior(la elemente revopsite ma refer) si fara nici o eroare la scanare (in afara de un bec ars) m-au determinat sa platesc 12k pe ea! Este putin peste restul ofertei de la noi, insa la dotari...nu stiu ce mi-as fi putut dori mai mult!

Link către comentariu

Frumos b6

.... ai cateva optiuni high-tech pe el (park assist, dynaudio,scaune cu memorie ) ...scumpa tare a fost masina asta cand s-a nascut cred ca aproape de 40000 euro

Link către comentariu

Masina e - extra extra full - :lol: .. asa a scris vanzatorul, pe anunt....

Merge si arata superb, impecabil, nicio problema.... dotari - de invidiat.... cam tot ce se putea la ea - pretul - asa e, sigur in jurul la 40.000 euro....

Sa o porti cu placere !

Link către comentariu

Salut !

Foarte frumos B6-le tau ! Asa cum spunea si colegul mai sus, o masina care a fost aprox 45 000Euro noua...

Admir in mod deosebit Dynaudio, Trapa si Park Assist-ul :)

Link către comentariu

Foarte dotata masina si achizitionata la un pret corect zic eu. Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Curiozitate ... oare de ce a fost distributia schimbata la 166 de mii cand in carte este precizat 180 de mii? Altceva ce a mai fost schimbat, alte probleme de-a lungul timpului?

Modificat de Cr3ativ3
Link către comentariu

Da da....extra extra full...nu ai uitat Florin? Tin sa-ti multumesc si aici pt ca m-ai insotit...ca daca ma duceam singur...sigur o luam pe aia de 170cp la care ne-am uitat prima data!

De curioziate am facut o configurare la un B7 variant nou cu aproximativ aceleasi dotari si mi-a iesit 39994 euro, deci colegii de mai sus nu au gresit cu mult!

Referitor la faptul ca a fost schimbata distributia, nu poate decat sa ma bucure...ca m-a scapat de o cheltuiala frumusica!( app: cat costa tot kitul cu curea pompa si alte alea?) Iar alte probleme de-a lungul timpului, sincer nu m-a interesat daca le-a avut, important e ca nu le are acum! Cei de la Scorpion Focsani nu ofera informatii cu privire la istoric , si a trebuit sa fac o verificare pe rampa la ei (120 ron) ca sa imi zica "neoficial" interventii importante din istoric!

Link către comentariu

1. Cum sa uit.... si ce mai ploua....

2. In 2009 - eu zic ca pretul il depasea pe cel de la B7 - e doar o parere, daca cam asa reiesea cand am verificat eu.... a mea a iesit pe la 36.000-37000 euro....

3. da-i pace, masina e mai mult decat ok..... motorina buna, ulei bune, filtre bune - tot ce ii trebuie.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In 2 saptamani am mers aproximativ 2700km, media de consum e de 7.3 pe bc! Unii ar zice ca e mult dar la stilul meu de mers...chiar as zice ca e mai mult decat satisfacator!

I-am pus folie pe geamurile spate si luneta, transparenta 20%, si am cumparat de aici,de la un coleg presuri de cauciuc si si tavita pt portbagaj...

Presurile de calitate...tavita nu prea...daca as fi putut sa o vad inainte de cumparare nu as fi dat 220 ron pe ea...in fine!

Am schimbat si un rulment pe dreapta fata pe care l-am sesizat inca de la achizitie...370ron marca FAG!

Cauciucurile care sunt uzate numai 30% sunt putin galagioase...dar m-am impacat cu ideea! E vb de Continental SC3 235/45/17!

Cam asta ar fi!

Link către comentariu

deci, a fost rulment..... asa cum am zis la un moment dat.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Downgrade....

Navigtia mea a rezistat pe masina fix, dar fix.....o luna!

In afara de lipsa "obectului" m-am mai ales cu: geam dreapta fata spart, tabla exterioara de pe stalpul de deasupra geamului indoita in 3 locuri( au facut parghie cu vreo surubelnita ceva),ornament zgariat, pielea de pe sezutul scaunului zgariata/taiata(a stat nenorocitul pe cioburi) si cam atat...de parca nu ar fi de ajuns :(

Intrebarea mea este- care ar fi cea mai ieftina varianta care sa se potriveasca perfect in golul creat? Un radio cd 310 s-ar potrivi, mufele sunt la fel(am numarat vreo 6 atarnand pe acolo)!

Link către comentariu

Pacat. Macar daca nu era drogat si ceva mai priceput sa o scoata cum trebuie!

Vezi poate era vreo camere in zona respectiva si vezi ceva pe ea. In alta ordine de idei, iti recomand casco. Aproape cat plateai casco pe un an, se va duce pe o alta navigatie :(

Link către comentariu

Trist sa citesc de astfel de incidente.

La o asemenea masina cu multe dotari o alarma buna si casco zic eu ca sunt necesare, mai ales daca stai intr-o zona mai nesigura.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Alarma in afara de zgomot nu face mare lucru...

Mai degraba, pe viitor, o folie anti-efractie (inchisa la culoare sau nu, asta tine de preferintele personale).

Sper sa poti repara si stricaciunile aduse interiorului!

Link către comentariu

Daca e cu perimetru poate reusi sa descurajeze, sa atraga atentia si mai ales daca o poti auzi tu iti da de veste. Nu cred eu ca lucrau hotii si se apucau sa faca parghie, sa stea hotul in masina si scoata cu grija RNS-ul in timp ce alarma suna.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Pai alarma de fabrica o fi sunat? Ca pe stalpul central am buton de dezactivare a senzorilor de prezenta in interior!

Link către comentariu

Banuiesc ca a sunat, dar oricum, alarma OEM suna destul de incet.

Unui prieten i-a fost sparta masina in fata blocului(si furat tot un RNS + detector de radar), pe o strada destul de circulata, cu tot cu alarma OEM. Nu ca daca ar fi avut alarma after-market ar fi fost altceva...

Alarma e buna doar daca hotul se sperie si/sau o auzi tu(iti suna pager-ul in casa) si cobori la masina, in rest, am inceput sa prefer protectia "activa" pe care o ofera o folie anti-efractie.

Hotul incearca sa sparga geamul, folia nu-l lasa, alarma incepe sa sune si poate asta e destul cat sa-l faca sa plece...

Recomand sa montezi una! :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!