Jump to content

Piese necesare portiera şofer

sveck78
 Share

Postare recomandată

salutare!

confirm cele spuse de al bundy (si intr-o mica masura) si de mine. acea siguranta tine butucul iar montarea ei este foarte anevoioasa. nu se poate sa fie rotita la maxim pentru a permite intrarea usoara a butucului pentru ca blocheaza parghia ce trage de maner inapoi. dupa montare, trebuie rotita astfel incat sa blocheze butucul, dar trebuie sa permita si culisarea parghiei descrise mai sus......

iar piesa 9 chiar este o garnitura....

ca si idee, am inceput sa desfac usa la ora 9 si am terminat la ora 13:30.....la un moment dat, vroiam sa desfac usa cu totul si sa o iau in casa, pentru a nu mai indura frigul....... :)

post-33634-0-26220300-1352701241_thumb.j

post-33634-0-17687800-1352701242_thumb.j

Modificat de CrW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Acel surub in plus exista doar la unele modele din anumiti ani de fabricatie. Sunt modele care au 2 suruburi, unul tine butucukl si unul roteste siguranta care la randul ei tine butucul.

da, sunt doua modele de butuce de usi - implicit, doua modele de manere interioare.

Oricum, au constatat ei ceva la modelul cu butucul lung, de i-au pus surubul suplimentar - deci, amandoua tin butucul.

Da, piesa de plastic, ajuta la fixare - ermetizare, a butucului pe fata de usa plus, de ca te ajuta la montarea - sustinerea - manerului interior, pe fata de usa.

P.S. - carmina, un sfat, daca nu te superi..... foloseste Quote si stergi ceea ce nu te intereseaza sa citezi, din post - lasi numai fraza la care vrei sa raspunzi - asa, sunt ciudate posturile tale...

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

Carmina. Intr-adevar piesa 9 este o garnitura, siguranta nici macar nu e figurata pe desenul tau.

Ca sa se poata toti siguranta la maxim, manerul de usa trebuie tras in afara pe parcursul desfacerii surubului si a rotirii sigurantei. La infiletarea surubului o sa se audacin clack, manerul revine in pozitia de repaus.

Link către comentariu

CRW, imi place ca ai fost ambitios, cu totul ca daca nu reuseai sa montezi acea siguranta, stai linistit ca nu se intampla nimic. Tu ai descoperit-o intamplator, sunt multi care au acea siguranta cazuta in usa, si nu am auzit pe nimeni sa-i fi cazut butucul prin usa, sau sa-l fi pierdut. Odata strans surubul de pe cantul usii, nu mai fuge nicaieri.

Florine, nu ma supar, dar nu am folosit niciodata Quote, deoarece mi se pare ciudat, mai ales ca intre mine si Cristian nu a mai intervenit nimeni, deci daca vorbesc cu omul ,,fata in fata" care ar fi sensul? Eu stiu ce afirm, el la fel, care ar fi ideea? Am sa tin cont si de sfat...sunt ciudate....asa o fi, dar nu conteaza ciudatenia, conteaza ca informatia sa fie corecta, cat mai clara, sa ajute omul.

Cristiane, eu te rog frumos sa te uiti din nou, intr-adevar nu este figurata, dar am marcat eu cu cele 2 sageti rosii locul unde vor intra cele 2 urechiuse ale sigurantei, in opinia mea era suficient pentru a ajuta omul.

Link către comentariu

ai dreptate, carmina.

dupa ce am montat siguranta, mi-am dat seama ca nu ajuta mai deloc, deci daca mai pica, o sa o scot si nu ma mai chinui sa o montez la loc....plus ca as mai scadea greutatea masinii ;) :)

Link către comentariu

• 8 months later...

Salut !

Am si eu nevoie de blocul de butoane geamuri  stanga, cod piesa este 1J 3959 857A.

Link către comentariu

• 1 year later...

Salut, cine ma ajuta, cum montez ţumburucul cara coboară/urcă în funcţie de deblocat/blocat uşa?

Help, l am dat jos si nu pot sa-l mai pun, nu stiu unde vine bagat :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!