Jump to content

Prima mea masina

alex_andraa

Postare recomandată

Laurentiu_LWR

aici vorbim de masini...nu de ce isi doresc fetele in general :))

Link către comentariu

Sa revenim la subiect, sunt de acord cu colegii de mai sus care il recomandau. Si eu, la fel ca si ei, conduc de 2 ani un passat b5.5 variant, nu berlina, (131 cp, de cand am luat carnetul) si nu am avut nici macar un incident. Trebuie sa fii calculata (pe orice masina) pentru ca e destul de puternica.

@Lawrentzyu_86 , imi place egalitatea ta :)) este cea mai adevarata din cate cunosc.

Modificat de 09LUK
Link către comentariu
Laurentiu_LWR

oricum...voi va bateti capu aici...cu ce masina i s-ar potrivi si fata poate sta frumos la terasa :))

nu am vazut-o sa se implice in aceasta discutie :))

Link către comentariu

A cerut pareri, nu o pot condamna. Oricum, e incepatoare asa ca putem fi mai "intelegatori".:))

Tot ce sper este ca si citeste ce scriem noi pe aici :))

Link către comentariu

a pus fata o poza frumoasa,a aruncat la bataie o tema,si noi repede am pus botu,sa ne certam intre noi.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

ma bucur ca nu sunt singurul care gandeste asa :))

@DDT..continua sa speri... :))

Link către comentariu

Salutare!Precizez k nu am deschis acest topic doar de dragul de a il deschide k poate nu am ce face.Chiar sutn interesata de parerile si sfaturile celor care au trecut printr-o situatie similara,iar dk nu sunt activa imediat pe forum,asta nu inseamna k nu ma intereseaza,dar poate ar fi frumos uneori sa gandim si altfel,poate k nu stau la terasa asa cum zice Lawrentzyu_86,ci in timpul zilei sunt la munca;),iar pt bily77 ar fi frumos sa-si exprime parerea cu ce le place si ce nu le place domnisoarelor in alta parte.

Sfaturile si parerile voastre chiar le citesc,chiar dk asta se intampla cand am putzin timp liber dar chiar apreciez efortul celor care vin cu sfaturi reale.

Pt bily77 ce legatura are poza?nu a cerut nimeni o parere pt o simpla poza!!!

Am si precizat k sunt incepatoare si nu ma descurc prea bine.

Oricum le multumesc celor care incearca sa ma ajute pe aceasta tema,si chiar nu va perdeti timpul degeaba crezand k nu citesc parerile voastre!!!

*pierdetzi

Link către comentariu

ai putea totusi sa renunti la limbajul de chat?e cam obositor

sincer,daca ar fi dupa mine as zice sa cauti masina dupa ce ai permisul in mana;oricum iti recomand o masina mica

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

faza cu terasa...era o gluma...daca ai luat-o ca pe o rautate...asta e...totusi ai intrat intr-o comunitate...cred ca 95% baieti si asa suntem noi...dar nu asta conteaza

ca sa fiu on topic...si sa nu zici ca sunt doar rautacios...imi mentin recomandarea cu o masina mica...gen polo...fabia...ibitza...etc...dar diesel...o sa vezi ca este foarte buna pentru incepatori...

cand mai prinzi experienta...nu te opreste nimeni sa iti iei A8:P

Link către comentariu

domnisoara cred ca s-a suparat putin!dar asa este cand apare o domnisoara intre atatia barbati,se mai intampla sa auzi(in cazul de fata sa citesti)si lucruri mai putin placute.poza nu are nimic,ma refeream doar ca fata din poza e draguta si asa si polemica dintre noi.dar sa trecem la topic..ca sa poti alege o masina trebuie sa o conduci intai,sa faci un test,e cel mai indicat,si atunci o sa decizi ce este mai potrivit pentru tine.polo e suficient pentru tine din punctul meu de vedere.bafta cu permisul,si daca reusesti sa-l obtii astept sa ma cinstesti cu un suc. :dry:

Link către comentariu
  • Administrator

In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!