Jump to content

Golf IV Variant

Trutan Darius

Postare recomandată

si mie mi-a cazut ala...nu stiam de unde e gaura din motor.

ala verde e capacul? pare f mare.

eu am vb cu cineva si mi-a facut din plastic pe un strung un dop. am dat si o garnitura de lipici sa il tina acolo si nu mai am probleme.

Link către comentariu

Si eu pierdusem capacelul de la vizitarea volantei. Mult timp dupa schimbarea ambreiajului ma gandeam ce e cu aia acolo :)

Daca trece redline pe aici, lasa-i si lui codul capacului ;)

Link către comentariu

@ Muale: Eu cand am fost la reprezentanta baiatul de acolo mi-a spus ca masina mea nu a venit cu asa ceva, am comandat dopul asta dar ii prea mare, o sa rectific din el  maine si tot o sa il bag acolo pana la urma.

@Circoloco: Si eu am masina de 3 ani si niciodata nu l-a avut, nush daca are o valoare foarte mare, dar incerc sa fac masina cat mai full :)

@Edy: Multumesc frumos!

@Redline: Codul pentru capacele ii 020301132 si 020301129D, sunt din 2 bucati si ai nevoie de aman2, costa injur de 30 lei.

@Florin: Mersi frumos!

Link către comentariu

Mi-a spus si mie mecanicul ca n-are nici o treaba absenta lui. Drept dovada, a mers masina ta 3 ani fara sa ii duca dorul :P

Link către comentariu

Are treaba doar cand vrei sa speli motorul...nu stiu cat de bine este sa intre apa la volant...

Lipsa lui nu afecteaza functionalitatea motorului...dar cred ca este bine sa il ai acolo...

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

intra apa, mizerie...poate sare o pietricica.

e bine sa fie astupat cu ceva (am zis ca fac poza la mine dar ploua si nu am stat.

Link către comentariu

Sa imi faci o poza sa vad cum ai mesterit :)

Intre timp am montat stopurile + o baie. Eu unu sunt foarte multumit de rezultat si a meritat asteptarea:)

img0298qg.jpg
img0297cf.jpg
img0299iu.jpg
img0300bp.jpg
img0301bl.jpg
Link către comentariu

Intr-adevar arata mult mai bine  ,a schimbat spatele masinii..bafta in continuare ai o masina frumoasa :icon_thumleft:

Link către comentariu

Salut. te felicit pentru minunatia asta de masina, arata foarte bine, iar modificarile cu foarte bun gust. O intrebare: dopul din hayon, care astupa locul unde a fost stergatorul, de unde l-ai procurat? sau daca l-ai facut tu, cum? vreau sa renunt la stergator, si tot ansamblul. Mersi anticipat.

Inca odata, frumoasa bijuteria, spor la modificat in continuare, si drumuri bune!

Link către comentariu

arata f bine, mai ales bara imi place cu prelungirea aia ;)

la stalp C parca mergea colant negru mai jos putin, se vede "linia" intrerupta

Link către comentariu

@lucyy: multumesc frumos!

@vali: nu am gasit dop special in ro asa ca am confectionat eu unul, o moneda de 50forinti + silicon negru si a ieșit ca turnat:) daca cumva gasesti dop, da si mie un semn:)

@muale: am văzut problema, o sa schimb totate alea pt ca nici una nu ii cum trebuie, + o sa schimb si folia de pe spate cu una mai deschisă :) Între timp am montat suspensia oem si astept suspensia h&r cup kit.

post-79288-13607586223469_thumb.jpgpost-79288-13607586325193_thumb.jpg

Modificat de Trutan Darius
Link către comentariu

lampa din bara (us corner light) e originala, montat in bandou de europa sau ai luat si bandou US?

Link către comentariu

Este montata in bara/bandou de europa, dar cu putina grija, iese ca original :) Din pacate nu merge luat doar bandoul de US, si bara ii diferita, nu se pot schimba bandourile intre europa/us :(

Link către comentariu

Cat de inconfortabila este vechea suspensie?:-) de ce o schimbi?care este diferenta intre una si alta?:-D

Sent from LWR-itza using Tapatalk

Link către comentariu

@Rusen: Multumesc frumos!

@Lau: Nu era foarte rea, doar ca spatele era mai tare decat fata, iar chestia asta cu timpul a devenit foarte enervanta:(  Din cate am intrebat in stanga/dreapta H&R este cu mult peste Ta-technix care este o suspensie low cost:) Si diferenta de pret este destul de mare, un Ta este pe la 200euro iar un H&R pe la 500-600euro :)

Link către comentariu

Am facut cu masina un drum de arieseni, in total aprox 600km, 5 pers cu bagaje full am scos consumul de 6.2, cu mers normal(pe unele portiuni 160-170), masina s-a comportat exemplar :)

Intre timp a venit suspensia noua, maine sper sa o pun sus, azi nu am avut timp pt ca am lucrat la faruri :)

sdc17398.jpg
sdc17395.jpg
sdc17394.jpg
sdc17393i.jpg
sdc17392.jpg
sdc17391u.jpg
img0355pg.jpg

Modificat de Trutan Darius
Link către comentariu

Am refacut farurile (cred ca a 4/5 oara), am pus becuri cu dublu filament si in locul unde era lupa pt ceata + infoliat in portocaliu (sa se asorteze cu cornering). O sa revin cu un filmulet cat de curand.

Am montat suspensia H&R Cup Kit -40mm dar din pacate este mult prea joasa pt mine, nu pot circula mai deloc cu ea, atinge bara stabilizatoare in planetara. Am dat comanda la volksman pt inaltatoare de 20mm, o sa vad maine cum se aseaza dupa ce le-am montat :)

p.s: Masina este foarte murdara, dar la ce vreme avem, nu merita spalata.

img0380or.jpg
img0377bes.jpg
img0376em.jpg
img0375ee.jpg
Link către comentariu

Chiar ca e joasa!

Amuzant,oricum...pui suspensie sa o cobori si apoi inaltatoare sa o ridici... Nu exista suspensie sa coboare 20-30 mm, sau ceva reglabil de calitate la pret asemanator cu ce ai luat?

Cu farul nu inteleg,bec dublu filament in lupa de ceata? Le faci cu semnalizare dubla si pozitie galbena?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Exact. Am semanlizare/pozitie dubla. Maine dupa ce spal masina(mi rusine cu ea asa :)) ) am sa fac un filmulet :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!