Jump to content

My new car Audi A8 3.0tdi

LostUser

Postare recomandată

Salut tuturor, va prezinta noua mea masina, audi a8, 3.0 tdi. In momentul de fata pe undeva la 286 hp.

Optiuni : bixenon adaptativ si cornering, interior piele neagra, scaune full electrice, incalzire in scaune fata plus spate, navigatie, volan cu padele, perdelute electrice, parktronic fata si spate, suspensie adaptiva, telefon plus bluetoth, memorii scaune fata, etc

rear

post-105001-0-94157000-1344427172_thumb.

post-105001-0-88133300-1344427177_thumb.

post-105001-0-90332500-1344427182_thumb.

post-105001-0-29082200-1344427188_thumb.

post-105001-0-89453700-1344427194_thumb.

post-105001-0-00923700-1344427329_thumb.

Link către comentariu

Frumoasa, dar da emblema cu S8 jos.. e pacat de masina :)

Link către comentariu

mersii

O adevarata bijuterie..pozele spun totul ! :emthup: :emthup: :emthup:

mersii

Frumoasa, dar da emblema cu S8 jos.. e pacat de masina :)

daca o dau jos ramane locul, si o sa se vada extrem de urat. asa e pachetul, oricum grila de s8 e super pe langa grila normala, parerea mea.
Link către comentariu

Pai si emblema de pe spate de ce mai ramane? Aia fata sa zicem, cu toate ca nu arata mai urat fara ea decat cu ea in plus.

In fine, sa o stapanesti sanatos.

P.S.: cati km are?

Link către comentariu
absolut SUPERBAAAA!!!!
mersii :)
Pai si emblema de pe spate de ce mai ramane? Aia fata sa zicem, cu toate ca nu arata mai urat fara ea decat cu ea in plus.

In fine, sa o stapanesti sanatos.

P.S.: cati km are?

da in fine :) 176000 mersii
Frumoasa masina, mi se face dor de fostul A8 :(

Sa o stapanesti sanatos

mersii :) frumoasa rraaau si ata
Link către comentariu

Nu, e chiar fain S8 pe TDI, GTI pe 1.4, etc.

Sa o stapanesti santos, fara probleme :-)

Link către comentariu

mii de km fara incidente!! :Driver:

mersii

Nu, e chiar fain S8 pe TDI, GTI pe 1.4, etc.

Sa o stapanesti santos, fara probleme :-)

mersii
Link către comentariu

Sa o rulezi sanatos si multi km!Un lucru nu intaleg ce cauta pe A8 volan in 4 spite?intaleg ca au pus pe golf 5 slab dotate insa pe a8 nu ar avea ce sa caute un volan in 4 spite!

Just my 2 cent's!

Link către comentariu

Volanul in 4 spite se pune la masini care nu au o tenta sport foarte pronuntata. Asadar, A8 fiind o FOARTE FRUMOASA limuzina, probabil de-aia nu i-au pus volan in 3 spite. Dar pun pariu ca se poate rezolva cu un volan de S8 daca doreste proprietarul, pentru a mari lista elementelor schimbate cu unele de la S8.

E foarte tare masina! Sa o stapanesti sanatos milioane de kilometri!

Off-topic: am o rugaminte la colegi sa respecte bunurile si gusturile celorlalti si sa lase ironia acasa. Nu de alta, dar postati in topic-ul omului si daca nu va convine ceva, puteti sa nu postati ca nu e obligatoriu, si e de preferat asa decat sa lasati niste post-uri de prost gust.

Link către comentariu
bine ai venit in club, foarte frumoasa masina, cat mai multi km :) !
mersii :)

Mersii :) chiar o sa caut un volan de s :)

Link către comentariu

Pai si la colegul nostru care e treaba cu volanul in 4 spite? Asa a venit masina sau s-a comandat de catre cumparator volan in 4 spite in locul celui in 3 spite? Off-topic: si eu am volan in 3 spite pe Leon 1M 1,6 16v. :)

Link către comentariu

Poti alege cand configurezi: volan sport in 3 spite. Daca nu bifezi, il primesti pe cel in 4 spite

Link către comentariu
  • 3 months later...

Salut! M-am gandit sa mai actualizez informatiile...asa ca de cateva zile i-am pus jantele de iarna (in curand poze), un soft la rabanne (de aproximativ 1 luna), schimbat becurile xenon cu niste d2s-uri ultra blue philips foarte tari :P

Toate cele bune !

Link către comentariu

Eu pe fostul A8 aveam in 4 spite si special l-am lasat asa pt. ca la configuratia interioara pe care o aveam dadea mult mai bine cel in 4 dar gata cu offtopicul! LostUser, iti urez sa stapanesti masinuta sanatos, fara incidente si fara limita de km, arata f. bine cu proiectoarele si stopurile de facelift + ca are si unele dotari ( care mie personal imi plac f. mult ), exemple ar fi: plafonul in alcantara si padelele. Si ca sa-l citez pe TEFF si mie mi s-a facut dor de fostul A8! :)))))

Apropo daca doresti un upgrade interior, iti recomand ramele acelea subtiri de la duzele de ventilatie sa le schimbi cu cele cromate, mi s-a parut absurd ca la A8, Audi sa nu le puna in standard dar asta-i alta poveste. Iti pun si o poza ca sa vezi cum era la mine si sa-ti faci o idee! :D

Scuze ca am postat poza de 3 ori dar aparent am o problema la laptop si n-am mai putut edita postul! :(

post-27170-0-39402500-1353088433_thumb.j

post-27170-0-11083700-1353088452_thumb.j

post-27170-0-16503300-1353088475_thumb.j

Modificat de micnea
Link către comentariu
Eu pe fostul A8 aveam in 4 spite si special l-am lasat asa pt. ca la configuratia interioara pe care o aveam dadea mult mai bine cel in 4 dar gata cu offtopicul! LostUser, iti urez sa stapanesti masinuta sanatos, fara incidente si fara limita de km, arata f. bine cu proiectoarele si stopurile de facelift + ca are si unele dotari ( care mie personal imi plac f. mult ), exemple ar fi: plafonul in alcantara si padelele. Si ca sa-l citez pe TEFF si mie mi s-a facut dor de fostul A8! :)))))

Apropo daca doresti un upgrade interior, iti recomand ramele acelea subtiri de la duzele de ventilatie sa le schimbi cu cele cromate, mi s-a parut absurd ca la A8, Audi sa nu le puna in standard dar asta-i alta poveste. Iti pun si o poza ca sa vezi cum era la mine si sa-ti faci o idee! :DScuze ca am postat poza de 3 ori dar aparent am o problema la laptop si n-am mai putut edita postul! :(

In primul rand Mersi ! Ar fi ceva daca as gasii acele rame sa le pot comanda, cat si butonul de la frana de mana din ce vad, volanul as opta daca as gasii unul de modelul nou dar nu stiu daca ar merge...as mai vrea sa instalez o interfata pentru a putea adauga o camera marsarier, un ipod..dar nu am gasit oferte concrete.

Link către comentariu

Ramele alea daca nu ma insel cred ca se pot comanda la Porsche! O sa caut luni prin acte daca e sa-ti dau VIN-ul de la fostul meu A8 sa poti face o cerere de oferta, macar sa stii cat sunt. Cat despre camera.... Sunt solutii si mai ieftine si mai scumpe daca vrei sa mergi pe OEM, eu personal as alege OEM dar nu stiu exact cat costa piesele si manopera!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!