Jump to content

Paravanturile (deflectoarele de vant)

Topp
 Share

Postare recomandată

Ar trebui sa te angajeze pe tine,scrii mai mult :)

Prinderea cred ca e similara. Altfel nu are cum

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scriu pana ma lamuresc cu toate aspectele, in proportie cat mai mare, pe acest topic, de-aia l-am initiat, n'-asa?!

S'apoi...din Nica a' Chetrii ma trag :icon_thumright:

Scria cineva mai sus ca ceva difera: La Heko clemele sunt metalice si zgarie geamul, la Szatuna sunt din plastic si nu se zgarie.

Plus grosimea si calitatea materialului.

Modificat de Topp
Link către comentariu

Zgiriat geamul, relativa chestia...la mine nu am vazut...metalica sau nu prinderea este putin neortodoxa...

As prefera varianta cu dubluadeziv pe exteriorul portierei...

Link către comentariu

Moog...mai adineaori intrebam daca pot fi furate usor. Am inteles ca nu, daca au cleme.

In cazul -asa cum spui tu- ca sunt prinse cu banda adeziva pe exteriorul portierei, acest risc nu creste?

Daca trage de ele cineva, aceasta banda nu e normal sa cedeze?

Sau nu intelegem la fel expresia ,,exteriorul portierei''? Prin ,,exteriorul portierei'' eu inteleg ca se aplica pe partea metalica, din exterior, a usii. Daca e asa, s-ar putea dezlipi usor, nu?!

Modificat de Topp
Link către comentariu

Neee, am avut din astea...si a trebuit sa schimb una din cauza de minge de fotbal :)

Am scos-o pe bucati cu greu iar kktul ala de dubluadeziv de la 3M parca, l-am dat jos in 2h :)

Nu pica, nu le bate vantul...

Link către comentariu

Am inteles, am lamurit si acest aspect.

In fine, eu unul ma declar multumit de raspunsurile primite. Mi-am format o imagine cu ajutorul caruia stiu ce am de facut.

Va multumesc tuturor celor care ati venit aici cu amanunte.

Daca mai vrea cineva sa adauge ceva, e binevenit, desigur.

Link către comentariu

*careia ! ;)

lipite pe exterior...s-ar vedea f urat. asa se mai omogenizeaza daca sunt in cheder.

de furat...poate sa fure masina cu totul. cu geamul sus nu are cum sa le scoata intacte.

de la lovitur...se pot sparge; la fel si tabla se indoaie,geamul se face tandari.

pentru mine,utilitatea lor este aceea ca nu ploua in masina si poti sta cu geamul jos. mie imi place sa merg cu geamul deschis.

Link către comentariu

Nu se vede urit...erau facute pe conturul portierei...

Chestia cu ploaia e ok...dar poti da f putin geamul jos cel putin cu Heko...sint inguste...

Poti da geamul jos ~2cm...

Alea de care ziceam eu era ~ duble ca latime...

Plus ca aveau o forma ceva mai deosebita si nu lasa "vintul" sa bata in masina...

Link către comentariu

• 1 month later...

Am si eu o intrebare...

Se obstructioneaza cu ceva urcarea automata a geamurilor in cazul montarii acestor deflectoare?

Paeavanturi Szatuna mai ieftine le-am gasit aici: http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx

Din pacate au numai pentru fata (cred).

Link către comentariu

• 2 weeks later...

http://www.climair.de/

Am luat OEM de la Skoda(Autec Autotechnik) si sunt "facute" de cei de mai sus.

La fel si la G6: OEM, facute de cei de la climair (chiar e stickerul cu climair pe paravant).

Ambele sunt pentru fata.

Pe G6 rezista si pe la 180Km/h cu geamul deschis vreo 5-6 mm.

Link către comentariu

• 1 year later...

DA

Cele de la CLIM AIR sunt de foarte buna calitate dat trebuie tinut cont si de faptul ca ele sunt aproape 100 Euro fara transport pentru toate cele 4 usi .

Si nu stiu cate persoane i-si pot permite sa dea atatia bani pe ele .

O zi buna .

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!