Jump to content

Al meu polo 9N

NuCeTaNu

Postare recomandată

ba eu m-am incumetat. si la self la omv si la spalatorie. doar ca am avut grija sa ajung cu ea calda si sa merg sa nu inghete apa pe unde nu trebuie.

tevile nu ingheata, aparatul nu il depozitezi afara decat daca il golesti de apa (lance,pompa) si furtunul din casa sau o sursa care curge.

Link către comentariu

:ceuameni: ai curte...daca as avea curte nu mi-ar vedea cineva masina murdara decat cand vin de la munte si e vreme naspa. ia un aparat cu presiune si dai cate un jet daca e murdara. si cand ai timp/chef sa o sapunesti in detaliu... :mop:

Am aparat de spalat cu presiune dar e cam obosit insa nu am avut timp si cheful necesar sa ma ocup de spalat.Il tin intr-o debara impreuna cu furtunul si tot ce am nevoie la spalat si imi era lene sa le scot si sa le insir prin curte

@NuCeTaNu: Nu te bate gandul unor jante de tabla pentru iarna? Mai menajezi aliajele de sare si zgarieturi. :winter:

Nu m-am incadrat in buget dar am in plan sa-mi iau un set daca gasesc la pret bun.

@Muale am uitat sa iti sun ... de obicei cand am timp dau cu aparatul de spalat pe masina si la 2 zile si o aspir destul de des dar in ultima vreme nush ce am avut ca nu m-am ocupat de ea.

Azi am vazut fosta masina (fabia) cand am fost sa imi iau radierea dar arata dezastru.Nu cred ca a vazut apa sau aspirator de cand am vanduto si culmea e ca am vanduto la o fata.O mizerie de nedescris in ea si bine inteles pe ea.Cred ca a si frecat bara de pe spate pt ca era sarita vopseaua intr-un loc.

Modificat de NuCeTaNu
Link către comentariu

ba eu m-am incumetat. si la self la omv si la spalatorie. doar ca am avut grija sa ajung cu ea calda si sa merg sa nu inghete apa pe unde nu trebuie.

tevile nu ingheata, aparatul nu il depozitezi afara decat daca il golesti de apa (lance,pompa) si furtunul din casa sau o sursa care curge.

Mie mi-au inghetat,partial,fara gluma :) Din casa nu am cum sa trag furtun pentru ca nu as sta cu usile deschise si nu am un furtun destul de lung :D Iti zic sigur,daca ai avea de ales intre varianta cu galeata si asta,ai alege galeata :))

Scuze de offtopic.

Drive safe!

Link către comentariu

Eu am noroc ca am robinet afara in curte dar e slaba presiunea si uneori nu pot spala nici cu aparatul. la primavara rezolv problema si cu presiunea si atunci o spal de placere.

Link către comentariu

Si la mine exact aceeasi situatie.De-abia astept sa vina caldura! :)

Link către comentariu
  • 4 years later...

Intre timp de la ultima postare s-au mai adunat doi bondari.

Un polo din 2004, 1,2 benzina, cricket.

Un polo din 2002, 1,4 tdi care in scurt timp a primit un nou soft si folie pe geamuri.

20170802_191620.jpg

20170802_191530.jpg

1501737754729.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!