Jump to content

Al meu polo 9N

NuCeTaNu

Postare recomandată

Aici se afla noua mea masinuta. Mai necesita investitii dar pt moment zic ca e ok (mai putin parbrizul care este crepat).

Vreau sa ii pun folie pe luneta si laterale spate dar ceva mai deschis.Pe fata nu are rost sa pun pentru ca sunt ele din fabrica putin verzi.

Motorul este de 1,2 AWY ; 115000 km ; abs ; esp ; 4 x airbag ; 1x sticker vwforum.ro ; etc. Nu are servo si aer conditionat(dar complecteaza stickerul aceste lipsuri) in rest sunt foarte multumit de ea.

Luni urmeaza sa scot primul set de numere rosii pe numele meu si sa merg la service sa imi schimb placutele de frana , uleiul si filtrele si bine inteles sa ii faca o verificare in cazul in care mai trebuie ceva pentru ca urmeaza RAR-ul.

http://imageshack.us...4082012391.jpg/

Modificat de NuCeTaNu
Link către comentariu

Salut, frumoasa masina imi place interiorul, cum adica nu ai servo ? :tuktuk:

Link către comentariu

Arata bine vopseaua si interiorul pare ingrijit. :emthup: Pacat ca n-are trapa, daca tot ii lipseste AC-ul.

Sa te plimbe cat mai mult timp! :Driver:

Link către comentariu

Arata foarte bine,imi place mult culoarea,si a mea trebuia sa fie rosie dar pana la urma am mers pe albastru din alte motive :)

Sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu

. Nu are servo si aer conditionat(dar complecteaza stickerul aceste lipsuri) in rest sunt foarte multumit de ea.

Imi e greu sa cred ca nu are servodirectie. Ar trebui sa fie standard mai ales la anul si modelul aceasta.

Fa o verificare mai amanuntita pentru ca servodirectia la modelul asta daca nu ma insel e electrica. Mai mult ca sigur s-a intamplat ceva acolo....

Altfel e foarte faina masina. Sa te folosesti sanatos de ea !

Modificat de Tracto
Link către comentariu

Salut, frumoasa masina imi place interiorul, cum adica nu ai servo ? :tuktuk:

Nu are servo dar ori cum la cat e de usoara nu necesita neaparat (confirmat de sotie).

. Nu are servo si aer conditionat(dar complecteaza stickerul aceste lipsuri) in rest sunt foarte multumit de ea.

Nu vreau sa te dezamagesc dar servodirectia e standard la masina asta deci prin urmare e imposibil sa nu o ai.

Fa o verificare mai amanuntita pentru ca servodirectia la modelul asta daca nu ma insel e electrica. Mai mult ca sigur s-a intamplat ceva acolo....

Altfel e foarte faina masina. Sa te folosesti sanatos de ea !

Luni cand merg la service o sa intreb baietii sa vad daca are si s-a intamplat ceva cu ea.

Link către comentariu

NuCeTaNu, masina 100% are servo inca nu am vazut polo generatia 2002-2004 sa nu aiba servo.Daca mergi luni la service sa ne spui ce ai rezolvat !

Link către comentariu

Am uitat sa specific faptul ca sunt al 3-lea proprietar (primul din romania) iar inaintea mea au fost doua femei in germania.Probabil si de aici rezulta curatenia din interior si km destul de putini la varsta ei.

Link către comentariu

Am fost la service si am schimbat uleiul (castrol magnatec 5w-40 + filtru mann) si placutele pe fata dar nu am retinut numele placutelor dar ceva cu "R..." iar pretul a fost de 145 ron la placute iar manopera la tot a costat 80 ron (bacsis inclus).Mai trebuie sa merg maine sa imi schimbe cablul de la frana de mana de pe partea dreapta.

NuCeTaNu, masina 100% are servo inca nu am vazut polo generatia 2002-2004 sa nu aiba servo.Daca mergi luni la service sa ne spui ce ai rezolvat !

Am intrebat iar directia e simpla :grrrrrr: .

Link către comentariu

WVWZZZ9NZ2Y045985

Daca reusiti sa-l decodatii aratati-mi si mie ce ati aflat despre ea.Dau o bere :))

Link către comentariu

de ce i-ai pus magnatec ? multi se plang de castrol ca ar fi contrafacut pe la noi, dar are si ea o varsta ... parerea mea ca puteai sa ii pui edge, diferenta de pret fiind foarte mica

Link către comentariu

de ce i-ai pus magnatec ? multi se plang de castrol ca ar fi contrafacut pe la noi, dar are si ea o varsta ... parerea mea ca puteai sa ii pui edge, diferenta de pret fiind foarte mica

Sa stii ca nu prea is multumit de el. In cealalta masina care am avuto (tot un polo din 96 motor de 1143cm) am bagat LIQUI MOLY MoS2 Leichtlauf 10W40 dar mergea si se auzea foarte bine. Ori cum sunt curios daca il consuma iar pe urma o sa trec tot pe liqui moly sau edge

Am decodat VIN-ul si chiar nu are servo.....

Am ramas masca.....

Imi dai si mie te rog rezultatul?

Modificat de NuCeTaNu
Link către comentariu

Si eu ti-as recomanda Liqui Moly.Eu bag 5w40 Top Tech 4100 de vreo 3-4 schimburi,daca nu mai bine si sunt multumit de el.

Bafta!

Link către comentariu

eu am castrol edge si de fiecare data am depasit cu 1000km cei 15 k din pacate datorita obligatiilor pe care le-am avut in a face drmuri lungi din scurt ... toarce cao pisicuta si trage de nu-i adevarat ... din pacate mai scoate si fum, doar cand e trafic greu - se curata repede. plus de asta este si remapata dupa prima revizie ... pe tester nu mi-a dat nici o eroare, iar valorile sunt mai mult decat bune

Modificat de moesis
Link către comentariu
  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

:ceuameni: ai curte...daca as avea curte nu mi-ar vedea cineva masina murdara decat cand vin de la munte si e vreme naspa. ia un aparat cu presiune si dai cate un jet daca e murdara. si cand ai timp/chef sa o sapunesti in detaliu... :mop:

Link către comentariu

Da daaa... hai, mai taie din ele da-le dreaaacu! :)) Pe frigurile din iarna asta nu cred ca te incumetai nici tu.

Eu am si curte si garaj si e jegu' pe ea de 2 luni. :icon_redface: Da' n-am scos-o cand era zapada pe jos, asa ca macar n-o mananca sarea pana o spal.

@NuCeTaNu: Nu te bate gandul unor jante de tabla pentru iarna? Mai menajezi aliajele de sare si zgarieturi. :winter:

Link către comentariu

Pe vremea asta e cam nasol sa te incurci cu aparatul ala de presiune.Zic din proprie experienta...

Mai ales daca ingheata tevile,asa ai scos 2 galeti cu apa si o rezolvi rapid,chiar daca nu-i foarte sanatos pt lac/vopsea.

Frumusetea cere sacrificii :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!