Jump to content

Grile aeratoare cu probleme

75NOR
 Share

Postare recomandată

am pe masina grilele de aer fara lumina ( rosie ) si contur cromat . Am gasit pe net si as vrea sa le schimb . ma putei ajuta cu o procedura de schimbare a celor vechi ? si inca ceva , banuiesc ca masina nu e cablata pentru alimentare leduri  . o sa inseriez acele legaturi dar nu stiu unde sa le leg ( electric ).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a le schimba, trebuie sa tragi spre exterior de grila. Daca nu reusesti sau nu vrei sa te bagi sa le schimbi singur, te pot ajuta colegii de pe forum.

Spre exemplu FLORIN si le-a schimbat singur...ia legatura cu el.

Link către comentariu

• 2 years later...

salutare tuturor,

azi am vrut sa schimb pozitia la aeratorul central dinspre partea pasagerului de la al meu B7, nu s-a miscat, am tras mai tare si mi-a iesit clema din spate si nu il pot misca decat sus - jos, nu mai merge stanga - dreapta. am tot incercat cu aeratorul pus si nu am reusit sa o bag inapoi, are doua picioruse laterale foarte mici. intrebarea mea e cum reusesc sa dau aeratorul jos? am incercat sa bag ceva sa fortez din    lateral dar nu am reusit. astept si eu un raspuns sau daca stie cineva din zona arges (pitesti) dau o bere , 2, 3 ... 

Link către comentariu

ideal este sa ai scule pentru scos trimurile - acestea sunt din plastic si ajuta sa nu deteriorezi elementele de plastic , bordul, etc - trebuie sa demontezi grila centrala, dupa care incerci sa le asezi la loc, sperand ca nu ai rupt nimic pe acolo.

Link către comentariu

CiprianChiriac

Salut vreau sa demontez grila aer partea din mijloc cea dubla.stanga dreapta am reusit prin extractie exterioara destul de usor,dar mijlocul nu vrea sa iasa am fortat ceva dar imi este frica sa nu o rup .Va rog un sfat cine a mai scos .Multumesc!

Link către comentariu

cu grija... este sigurul sfat care ti-l pot da - tot asa iese, cum au iesit si cele laterale... doar ca e mai delicata treaba la cea centrala.

Link către comentariu

CiprianChiriac
30 minute în urmă, F l o r i n a scris:

cu grija... este sigurul sfat care ti-l pot da - tot asa iese, cum au iesit si cele laterale... doar ca e mai delicata treaba la cea centrala.

Multumesc!!

Link către comentariu

CiprianChiriac

Am reusit sa le scot ,putine emotii ca la prima extractie,maine astept grilele luminate sa ajunga si sa le montez,dati-mi un sfat de u de sa ma leg la "+"  multumesc!!

Link către comentariu

de la orice buton iluminat - fir de culoarea gri.

Link către comentariu

CiprianChiriac

Multumesc gasesc + pe gri curat sau pe gri in combinatie cu alta culoare(gri cu dunga subtire galbena etc) nu vreau sa intzep mai multe fire

Link către comentariu

Gri simplu

Link către comentariu

• 1 year later...
Alexandru1984

Cum se demontează grila dubla de pe mijloc de pe bord ...mersi passat b6 ..2006 

Link către comentariu

F l o r i n

este fixata cu ajutorul unor cleme de metal. Se extrage cu ajutorul unor spatule de plastic, pentru scos trimurile. Daca nu ai asa ceva, trebuie sa improvizezi ceva.

Link către comentariu

• 1 month later...

Salutare, stiti cumva cum se pot scote grilele de ventilatie centrale la Passat B7. Nu se mai regleaza stanga dreapta nici una dintre cele 2 si am vazut ca e ceva rupt acolo si as dori sa le scot sa le lipesc cumva.

Scuze ca am postat la B6 dar nu am gasit la aria de b7 ceva asemanator. Multumesc

Link către comentariu

Sunt fixate prin clipsare. Cu ajutorul unor scule de scos trimurile, le poti extrage

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut! Zilele trecute mi s-a desprins clema din spate de la una din grilele centrale.  Am incercat sa le dau jos, dar neavand sculele necesare nu am reusit si imi este si teama sa nu cumva sa le rup sau sa le sparg. Ma poate ajuta vreun coleg, din Bucuresti, care a mai facut aceasta operatiune de a scoate grilele ?  Ma deplasez oriunde este nevoie si platesc pentru deranj. Multumesc!

Modificat de Manuel N.
Ai incercat in aria prestari servicii?
Link către comentariu

• 10 months later...

Știți cumva dacă grilele de ventilație de pe vw passat b7 de Anglia se potrivesc pe b6 de Europa? Dacă sunt iluminate vreau să le iau de pe o mașină. Mulțumesc! 

Link către comentariu

Nu, nu se potrivește decât cea centrală 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!