Jump to content

Golf 5 GTI

catalinmiti

Postare recomandată

La mine la franarea de urgenta imi da drumul la avarii. Se poate dezactiva asta si sa se aprinda intermitent stopurile de frana in cazul franarii de urgenta?

Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalinmiti

74

• Master_Blaster

4

• GABIVVX

4

• cogdao

3

La ce masina , ca nu vad in profil ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

La g5 nu se poate, la g6 se poate.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link către comentariu

Inca nu am testat emergency brake flash light dar din cate mi-a zis Florin este pe stopurile de frana si nu pe avarii

Link către comentariu

da, la centrala ta e pe lampile de frana - nu are pe avarii.

Link către comentariu

E vorba de un Golf 5 GTI Edition 30 (noiembrie 2007).

Ma ghidati va rog un pic unde sa ma uit sa vad daca pot face lampile de frana de clipeasca la franarea de urgenta? Ma cam streseaza avariile :)

Modificat de spb
Link către comentariu

Eu nu stiu cum sa te ghidez insa Florin stie sigur....pai daca te enerveaza avariile ai 2 solutii...ori incerci sa activezi pe frana ori renunti la acest emergency brake light complet

Link către comentariu
  • 2 months later...

Superba masina , sa o stapanesti sanatos si fara evenimente !!!

Se pare ca suntem si colegi de servici nu numai de forum ;)

Daca vrei de putem intalni sa iti dau niste idei cu DRL`urile

Link către comentariu

Salut! Multumesc pt urari...Ne putem intalni pe la Buzau peste o sapt cand revin din concediu...Ma bucur ca ne-am gasit pe aici!

Ca sa mai actualizez topicul, de la ultima postare a mea aici masina a mai primit un RCD 510, senzori de parcare spate, ornamente cu GTI pe manerele scaunelor si desfacatorul de capace VW.

Modificat de catalinmiti
Link către comentariu

nu..am pus unii AM ..decat cu buzzer..nu am vrut acel LCD colorat cu distanta.

Link către comentariu
  • 3 months later...

Sa mai sterg si eu praful pe aici...In ultima perioada m-am ocupat ceva de masina, in special pt a scapa de " tuningul " vizual cu care am cumparat-o. Cred ca masina acum arata asa cum ar trebui, cu pragurile OEM ( care vor ramane negre) si cu capota proaspat vopsita candy white, scapand asadar de acel groaznic V negru.

Asa arata masina acum cu senzorii de parcare aftermarket

post-74618-0-66039500-1363201138_thumb.j

Pragurile vor ramane negre, pt a continua partea neagra a barii fata.

post-74618-0-45451400-1363201390_thumb.j

post-74618-0-23842100-1363201433_thumb.j

Ieri am primit si cauciucuile noi Continental Sport Contact 5 care arata foarte bine si care momentan sunt montate jantele de vara, Detroit R 18.

Asa arata azi GTI-ul Caddy, cu 4 roti si 4 cauciucuri. Inca mai era loc, vedeam foarte bine in oglinda centrala. Maine pun pozele cu noile roti montate pe masina

post-74618-0-00014600-1363201728_thumb.j

Link către comentariu

Arata mult mai bine asa, ma bucur ca ai schimbat look-ul kitchos ;)

Link către comentariu

Da...si eu ma bucur foarte mult ca am scapat de Tuning :))

Poate organizam o spontana zilele astea

Link către comentariu

de vineri dupamiaza pana sambata seara sunt liber...poate ne strangem mai multi pe undeva...sa mai vedem masinile colegilor..sa imprumutam idei.

Link către comentariu

Si tie ti-au iesit foarte bine tipsurile :) Ai pus rotile de vara? Se anunta cod galben de vineri.

Link către comentariu

Nu au iesit chiar ca ale tale. Le-am pus azi...nu cred ca mai ninge, pe accuweather nu apare nimic de zapada. Era prea greu sa nu le montez..ma ispiteau prea tare. Maine voi pune poze cu noile cauciucuri, cele vechi erau cam la semnele de uzura si necesitau schimbate. Te-ar tenta o spontana zilele astea?

Link către comentariu

Hai sa ne spontanam sambata mai multi...

Link către comentariu

de acord...discutam mai zilele viitoare ora....cred ca dupamiaza ar fi cel mai ok...adica pe la 15-16 zic eu...desi conteaza si cum va fi vremea

Link către comentariu

OK..suntem 3 pana acum..deja e ok spontana...sa vedem cum va fi si vremea pt a sti unde sa mergem

Modificat de catalinmiti
Link către comentariu

Multumesc...cu exteriorul am cam terminat...am scapat de capota cu negru, am pus pragurile oem GTI, am schimbat antena baston in shark fin OEM,am scapat si de emblema fata vopsita negru mat si acum astept  capacele de prezoane pt jantele Detroit.

La interior am acum RCD 510 ( a fost nevoie decat de update de CAN), am schimbat laterala scaunului soferului care era cam uzata, am pus trim-urile cu GTI pe manerele pt ridicarea scaunelor si va urma cand se mai incalzeste putin o curatare temeinica a interiorului cu un aspirator cu injectie-extractie.

Ca proiect de viitor am insonorizarea pt inceput a portbagajului si contra-aripilor spate.

Link către comentariu

ContiSportContact 5 + BBS Denver R18 = LOVE

post-74618-0-84323800-1363283391_thumb.j

Asa arata masina acum, cu rotile de vara, dar nespalata din pacate

post-74618-0-09109000-1363283423_thumb.j

post-74618-0-09468500-1363283438_thumb.j

post-74618-0-81858300-1363283449_thumb.j

Link către comentariu

FRUMOASA

I LIKE IT(SUNT TARI BASCULELE? ;) ;) ;) )

Modificat de dudu1307
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!