Jump to content

Golf 5 GTI

catalinmiti

Postare recomandată

Va salut si incerc si eu sa imi prezint aici noua masina, inlocuitoarea A3-ului de care m-am despartit cu greu. Este un GTI din 2006 pe care il am de aproape 2 saptamani. Inca mai sunt foarte multe finisaje de facut, dar chiar si asa sunt foarte multumit de masina, cu care am mers 1800 de km in cateva zile. Masina are soft stage 1, downpipe si catalizator Milltek si filtru de aer K&N la care inca nu sunt hotarat daca sa renunt sau nu. Capota a fost vopsita asa cum o vedeti in poza de primul propietar se pare...si nu pot sa spun ca imi place desi prietenii agreaza aceast element distinctiv.

Zilele acestea am fost pe Transalpina si Transfagarasan unde am si facut aceste poze care sper sa va placa.

post-74618-0-91066000-1343574973_thumb.j

post-74618-0-75913800-1343574993_thumb.j

post-74618-0-97830400-1343575034_thumb.j

post-74618-0-45903400-1343575072_thumb.j

Link către comentariu
  • Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• catalinmiti

74

• Master_Blaster

4

• GABIVVX

4

• cogdao

3

stiu..nici mie nu pot sa spun ca imi plac..dar in realitate nu arata chiar atat de urat precum in poze :))

Link către comentariu
borav64motion

S-o plimbi cu placere multe sute de mii de Km.E superba,dupa parerea mea.

Link către comentariu

Mi se pare ca nu o avantajeaza pragurile si culoarea capotei..acum depinde de gusturi dar daca as fi in locul tau i-as pune praguri de gti,capota alba si fagurii barii vopsiti negru lucios..sa o conduci sanatos!

Link către comentariu
Master_Blaster

Arata f bine ca orice golf in alb, dar capota si pragurile arata cam ieftin pe masina. Te-ai uitat daca nu cumva sub pragurile alea e ceva tabla indoita ca nu se pupa cu linia masinii si poate fostul a vrut sa ascunda ceva. Ai putea merge pe pragurile oem negre de G5 GTI care arata f bine iar capota ar trebui sa fie o singura culoare.

Modificat de Master_Blaster
Link către comentariu

Multumesc foarte mult pentru urari! In general mi-a placut ideea de full OEM, si vechea masina era 100% OEM. Inca nu am inceput cu aceste reveniri la OEM mai mult din cauza timpului, am stat numai pe drum de cand o am..cu trecerea ei pe numele meu in judetul in care am domiciliul si cu aceasta plimbare de 4 zile in care am facut 1000 km. Nu as investi prea mult in elemente de design momentan pentru ca vreau o rezerva de bani in cazul in care descopar alte probleme mecanice grave. Trebuie sa ajung la vreun dealer pentru a lua gratuit din cate stiu acei buretei pentru prevenirea deformarii colturilor portierelor iarna si totodata vreau sa cumpar si cele 4 suruburi cu saibe ce fixeaza puntea fata pentru a scapa de loviturile auzite la schimbarile puternice de directie.

Sa o alergi cu placere! Ce a3 ai avut inainte?

Inainte am avut un A3 8L din 2003 coupe de care m-am indragostit rapid..a fost prima masina si nu mi-a facut probleme mai deloc

Arata f bine ca orice golf in alb, dar capota si pragurile arata cam ieftin pe masina. Te-ai uitat daca nu cumva sub pragurile alea e ceva tabla indoita ca nu se pupa cu linia masinii si poate fostul a vrut sa ascunda ceva. Ai putea merge pe pragurile oem negre de G5 GTI care arata f bine iar capota ar trebui sa fie o singura culoare.

Pragurile de tabla par ok. Cele de pe masina am inteles ca ar fi ABT...nu par a fi din plastic. Din cate stiu pragurile OEM sunt cularea masinii, avand numai terminatia de langa aripa spate vopsita in negru.

Parca in realitate nu arata atat de rau cu aceste praguri...insa in poze e groaznica :))

post-74618-0-83289000-1343577488_thumb.j

Link către comentariu

Eheheee ....ce masina acolo :icon_bounce: ! sa te plimbe linistit multi km de acuma in colo si fara probleme :)

Modificat de CT91MOC
Link către comentariu
Master_Blaster

Din pacate abt nu prea face body kit-uri reusite, dupa parerea mea. Pragurile de G5 GTI oem sunt negre complet si merg cu fusta fata si spate care sunt negre, tu ai si fusta spate vopsita sau schimbata.

Interesane e ca masinile abt aveau si capota vopsita cum e a ta poate fostul vroia sa-i puna tot kit-ul abt sau l-a avut si a lovit fusta fata pe care a inlocuit-o cu cea oem si a ramas doar cu pragurile.

Link către comentariu

frumos, intodeauna mi-au placut GTI-ul , mai ales alb!

sa il stapanesti sanatos, si nu din cele din urma ALEARGAL!!

Link către comentariu

Bara spate are fusta vopsita partial...ramanand neagra acea delimitare rotunjita...si sincer imi place mai mult asa....si pragurile acum am vazut si eu ca sunt negre...dar parca s-ar potrivi mai bine vopsite in nuanta caroseriei...Referitor la alergat inca nu am abuzat de el :) .Imi place foarte mult ideea de GTI...adica ansamblul facut de istorie, dotari si performanta, nu l-am luat pentru curse,liniute sau ceva de genul asta.

Link către comentariu

Sa-l stapanesti sanatos si cat mai multi km fara probleme.

Un GTi e mereu altceva, alta prestanta, iar motor de 2.0T este legenda. Parerea mea este ca negru pe capota strica, mai ales ca nu este nici bine aliniat cu cel de pe grila. Pragurile par din alt film, nu se continua cu elemente de pe bara fata si spate iar inscriptia de GTI de pe ele mai bine o scoti.

Pragurile OEM vin negre, dar se pot vopsi integral in culoarea masinii.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Praguri OEM, capota alba si e perfecta. Are si jantele care i se potrivesc cel mai bine... N-ai ce-i face, cum s-ar spune :)

Care-i treaba cu buretii pt usi. Eu am polo dar m-am uiat la colturile usilor si mai mult ca sigur o sa faca probleme la iarna, daca nu am grija. Unghiul de acolo e f asemanator cu cel de la usa de MK5. Multumesc

Link către comentariu

Revenirea la OEM este pe locul 2 momentan pentru ca prefer sa pastrez niste bani pentru eventualele probleme mecanice nedescoperite la cumparare. Momentan vreau sa ii pun acele suruburi la punte,vreau sa ii repar aripioara scaunului care este uzata si ma mai gandeam la niste presuri de cauciuc GTI Monster Mats care costa cam 100 euro dar arata f bine.

Din cate am studiat VW a recunoscut problema cu depunerea de gheata care deforma colturile din fata-jos ale portierelor din fata la deschiderea acestora si ofera gratuit reparatia pagubelor deja produse sau o pereche de 2 buretei din spuma ce se lipesc in locul in care s-ar crea depunerile.

Link către comentariu

Da la G5 sunt probleme cu indoitul portierei iarna, dar vei citi in topicul dedicat acestei probleme ca s-ar putea sa nu o faca pe gratis :( .

Cati km are masina?

Sper sa ne delectezi si cu poze din interior :D

@Circoloco: Nu unghiul de imbinare cu aripa si pragul e problema (la G6 este acelasi unghi dar nici vorba sa se mai strambe usa). Problema este data de gheata care apare fix la imbinare, fapt rezolvat la G6 probabil ca si la Polo 6R.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Eu din cate am citit au reusit sa obtina o reparatie gratuita..din fericire la mine nu este nevoie, este totul ok acolo....Pe bord acum am 121.500...sper cat mai reali :)

Link către comentariu

E ultimul meu post pe tema asta ca facem off-topic dar la mine cand usa e deschisa, intre prag si coltul usii cred ca sunt 3mm. Este adevarat ca pragul are o adancitura in zona coltului de la usa dar distanta fiind asa mica acolo, tot am emotii. :)

O sa ma uit si la tine cand ne mai vedem

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Da...poate vin si eu la vreo intalnire a forumului ca nu am participat niciodata...

Link către comentariu

ai incercat la dealer? monster mats se numesc,vreo 2 de pe forum si-au luat (daca imi amintesc bine)

Link către comentariu

Am fost la Midocar Vitan si erau o multime de presulete dar ca cele pe care le vreau nu am vazut...voi intreba cand merg pe acolo,oricum multumesc pt idee

Link către comentariu

Multi km fara probleme !

Masina merge foarte frumos......

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!