Jump to content

VW Passat 2.0 TDI 140 CP - 4Motion

Valy31

Postare recomandată

In sfarsit am ajuns si la sectiunea asta chiar daca am sarit ceva timp peste ea, acum vreau sa prezint si eu masina mea achizitionata nu foarte de mult timp (cateva luni)

Passat 2.0 tdi - 140 cp 4 motion :

- scaune sport, imbracate in piele +alcantara reglabil electric

- senzori parcare, senzori lumini, sensori ploaie, senzori presiune roti

- incalzire scaune

- dublu climatronic

- oglinda antiorbire

- oglinzi rabatabile electric

- jante pe 16

- torpedou refrigerat

- car kit Nokia :D

- radio/cd magazie 6 cd-uri ( urmeaza un RNS 510 ) :P

- culoare.. scrie negru in talon dar nu e neagra doar cand vrea :D

Povestea mea suna asa,

La inceput nu imi placeau passaturile nici in ruptu capului , aveam pata pusa pe bmw (atat aveam in cap) am tot vazut bmw-uri peste bmw-uri pana cand taicamiu mi-a spus sa ma urc in passat macar sa vad cum este, dupa un test drive, si vreau sa spun chiar de cand m-am uracat in masina mi sa parut super comoda , iar la test drive foarte foarte stabila chiar daca pare un pic inalta .

Chiar dupa test drive si dupa tot confortul din passat nu eram foarte hotarat.in seara aia nu am dormit mai deloc cred ca numai masina aia am avuto in cap. A 2-a zi fuga si cumparo, ma bucur ca nu am stat foarte mult pe ganduri (decat o noapte ) ca sunt foarte foarte multumit de ea. Consum foarte mic, la viteze mari , serpentine este foarte stabila, si nu in ultimu rand imi place cum este izolat fonic vw

Am facut astazi si niste poze, va las sa va dati si voi cu parerea:

img0783b.jpgimg0784y.jpgimg0780k.jpg

Link către comentariu

Bine ai venit printre noi in primul rand!

Arata excelent masina,iar de motorizare nu mai spun nimic. Sper in viitorul apropiat sa trec la un astfel de model!

Catikm are masina si mai exact ce consum scoti cu ea?urban/extraurban

Link către comentariu

Nice... un bmw-ist cu Passat. Bine ca te-ai vindecat :)) In cazul in care nu ai vazut adevarata diferenta, o sa o vezi la iarna pe zapada.

Frumoasa masina.

Modificat de victorash_cvv
Link către comentariu

95.000km - 6.2 extraurban , 7.5- 8.5 urban (aici urban variaza f mult :)) Bucuresti bineinteles)

Nice... un bmw-ist cu Passat. Bine ca te-ai vindecat :)) In cazul in care nu ai vazut adevarata diferenta, o sa o vezi la iarna pe zapada.

Frumoasa masina.

aici m-am gandit sincer, iarna cand vedeam pe marginea drumului cum 3-4 oameni impingeau la bmw :))

Link către comentariu

Valy, ai facut o alegere buna! Imi place foarte mult interiorul.

Fratimio imi tot zicea ca mai bine sa imi iau un BMW seria 5, dar tinand cont ca tata avea si are tot un B6 si am vazut ca nu are probleme la masina, am mers tot pe VW si nu imi pare rau deloc pentru alegerea facuta. Nu zic ca BMW este o masina urata, nici vorba de asa ceva, dar cel putin aici in Pitesti sunt destule seria 5 si la volan numai "pietari".

Legat de fiabiliatea masinilor VW, iar la fel Pitesti-ul este plin de VW, mai ales de Passat B6. E un coleg pe forum care a venit din Timisoara(parca) sa isi ia un Passat B6 din Pitesti si a stat tipul cam 3-4zile aici pana si-a luat masina si a zis ca nu a vazut in trafic atatea Passat-uri mai nicaieri cum sunt aici. Masina pe care a luat-o el, era masina unui director de la o banca.

Acum sa revin la subiect...

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente !

Link către comentariu

Sa te bucuri de ea. Interiorul ...foarte frumos. Cred ca este printre ultimele care au beneficiat de lemn si pe consola centrala. Masina tatalui, tot un B6 2006, la data configurarii nu se mai putea bifa "full lemn". Veneau cu lemn doar trimurile superioare iar consola din aluminiu.

Inca o data, sa te bucuri de ea fara probleme

Edit: bine ca nu ai ales bmw :D. Chiar zilele trecute am facut TD cu un X1 si mi-a accentuat mai mult dispretul fata de BMW. Or fi bune si frumoase, poate doar de la seria 7 in sus :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

multumesc, si pacat de chestia cu full lemn ca arata superb, se imbina perfect cu tapiteria

Link către comentariu

La el e negru interiorul

PS: pfff si speram ca iti iau lemnul :)). Glumesc, evident. Cu bej merge perfect. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina,imi pare cunoscuta :)).

Ascunde cumva microfonul in plafoniera,fiind negru pe tapiteria aia sare in ochi.

Plus ca nu mai atarna.

Sa o stapanesti sanatos!

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

merci merci, toata lumea sa apeleze la Muale! cine vrea sa aibe un interior curat ca al meu :)

Ps : azi rezolv eu si microfonu ala :D

Link către comentariu

Frumos Passat, are culoarea ca la Bluemotion-u meu :D

Link către comentariu

pretentioasa culoarea asta, as lasa masina la spalatorie sau invers :D

Link către comentariu

Misto masinuta,interioru e beton:>,sa o stapanesti sanatos;)

Link către comentariu
vladoi.andrei

Masina arata foarte bine !! Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea! Nu ne-ai spus totusi cat ai dat pe ea?!

Unitatea audio ce model este?

Link către comentariu

pretentioasa culoarea asta, as lasa masina la spalatorie sau invers :D

Da, cateodata asa ma enerveaza, o spal si in cealalta zi iar e praf pe ea..

Mai am un Passat gri metalizat, ala il spal, ma tine 1 luna :))

Link către comentariu

Asta e cea mai tare combinatie de culori interior/exterior pt B6 ! (opinie personala). S-o stapanesti sanatos! iti ia 8 in Bucuresti?! CUM?!

Link către comentariu

Asta e cea mai tare combinatie de culori interior/exterior pt B6 ! (opinie personala). S-o stapanesti sanatos! iti ia 8 in Bucuresti?! CUM?!

multumesc, da si imi mai placea si combinatia aia cu galbenu ala cu pete si aia mi se pare misto dar cum ai zis si tu asta e ce-a mai tare combinatie asta e si parerea mea, iar la consum Da am si 8 (seara sau in weekend ca atunci merg cel mai mult cu ea :D ) hahah , intro zi de luni sau in general in cursul saptamanii un traseu gen militari - piata presei - consum 10 -11 poate si 12 ( ca nu prea apuci sa bagi in a 3-a decat 10 metri)

Masina arata foarte bine !! Sa o stapanesti sanatos si sa nu ai probleme cu ea! Nu ne-ai spus totusi cat ai dat pe ea?!

Unitatea audio ce model este?

cat am dat pe ea .. ramai usor surprins asa zic eu :D 10.700 - 92.000 km

unitatea audio.. rds 300 (clasic) :D

Modificat de Valy31
Link către comentariu

Cu consumul asta mai vii de-acasa :) B6-le in configuratia asta (4motion) nu e o masina tocmai demna de avantajele din p.d.v ale consumului unui diesel.

Link către comentariu

eu cred ca nu este diferenta foarte mare la consum intre un 4motion si una normala, cel putin asa am vazut pe aici pe forum.

Link către comentariu

La B6 nu se simte diferenta, mai tare se vede la B5.

nu stiu cat de mult se vede diferenta eu am auzit ca este in jur de 1% cam acolo bate, acum cred ca adevarata diferenta se vede iarna

Link către comentariu

Se vede la fel de bine ca si la B5. Teoretic da, ar trebui sa nu se simta la fel, (din diferentele tehnice dintre cele 2 sisteme de tractiune integrala) dar crede-ma ca a mea fata de una cu tractiuen fata consuma cu 1L mai mult in afara si cam cu 1.5L mai mult in oras.(ma refer aici la bucuresti, unde faci o sumedenie de plecari de pe loc si nu apuci mai deloc sa rulezi la o viteza constanta).

In ambele cazuri, s-a adoptat acelasi stil de mers. Cu 2.0 tdi 4motion, dupa un drum in care ai rulat cu 130-140 la ora, nu vezi medie sub 6.5%. Cel putin la mine cand era stock nu vedeam sub 6.5. Acum imi ia cam 7-7.5 la viteza asta. Daca stau bine sa ma gandesc, eu la niciun drum extraurban , unde nu merg tot drumul fulguind pedala si mentinand viteza pe la 80-100 km/h, nu mai vad sub 6.5%..de obicei e pe la 7 in sus. Cei cu tractiune fata reusesc des sa scada sub 6. Si nu mai punem la calcul ca fwd-urile alearga si considerabil mai bine.

Modificat de Andrei_Tdi
Link către comentariu

Se vede la fel de bine ca si la B5. Teoretic da, ar trebui sa nu se simta la fel, (din diferentele tehnice dintre cele 2 sisteme de tractiune integrala) dar crede-ma ca a mea fata de una cu tractiuen fata consuma cu 1L mai mult in afara si cam cu 1.5L mai mult in oras.(ma refer aici la bucuresti, unde faci o sumedenie de plecari de pe loc si nu apuci mai deloc sa rulezi la o viteza constanta).

In ambele cazuri, s-a adoptat acelasi stil de mers. Cu 2.0 tdi 4motion, dupa un drum in care ai rulat cu 130-140 la ora, nu vezi medie sub 6.5%. Cel putin la mine cand era stock nu vedeam sub 6.5. Acum imi ia cam 7-7.5 la viteza asta. Daca stau bine sa ma gandesc, eu la niciun drum extraurban , unde nu merg tot drumul fulguind pedala si mentinand viteza pe la 80-100 km/h, nu mai vad sub 6.5%..de obicei e pe la 7 in sus. Cei cu tractiune fata reusesc des sa scada sub 6. Si nu mai punem la calcul ca fwd-urile alearga si considerabil mai bine.

ciudat zic eu, eu cand am mers 1400 km (total) in concediu am avut media undeva la 6.5 - 6.7 si nu am mers constant am avut si 160~170 pe unele zone .. mers constant , setat viteza 130 pe cruise .. consum 6.3

Ps. facem proba, bagi tu banii de motorina si mergem pana la pitesti dus intors :D

Modificat de Valy31
Link către comentariu

Andrei_Tdi daca zici din proprie experienta eu te cred. Lansand afirmatia de mai sus m-am bazat pe teoria in care se spune ca asta e singurul avantaj care il are Haldex-ul fata de Torsen, respectiv consumul mai redus. Inseamna ca sunt numai afirmatii de marketing atunci.

Valy31 asa-i cum zici, adevarata diferenta se vede iarna...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!