Jump to content

vw BORA

Bogdanwvb

Postare recomandată

salut,sa imi prezint si eu masina

VW Bora Variant

Trend-line

05.2003

1.6 16v 105cp BCB

km 100.000

aer conditionat

geamuri electrice fata spate

volan schimbator frana de mana piele

scaune sport

trimuri carbon originale

bordu este pe jumatate acoperit cu un material gen piele perforata(din fabrica)

jante aliaj 15(urate rau)

anvelope noi

discuri fata spate si placute noi

dupa inmatriculare masina v-a beneficia de folie geamuri spate,arcuri sport si jante minim 16

voi incerca sa raman 100%oem

:icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

:icon_bounce: :icon_bounce: :icon_bounce:

post-63166-0-70376000-1342895704_thumb.j

post-63166-0-43668400-1342895738_thumb.j

post-63166-0-86472000-1342895794_thumb.j

post-63166-0-24406700-1342895813_thumb.j

post-63166-0-50958500-1342895893_thumb.j

post-63166-0-05651200-1342895894_thumb.j

post-63166-0-62309800-1342895894_thumb.j

post-63166-0-62066500-1342895962_thumb.j

post-63166-0-85342400-1342895968_thumb.j

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos!

este o masina frumoasa si de incredere :icon_cheesygrin:

si apropo de materialul de pe bord, nu este piele, este un cauciuc foarte putin plasticos, foarte reusit de altfel care se pastreaza foarte bine in timp

Link către comentariu

mersi :icon_thumright:

m-am referit la bord ca arata ca o piele perforata :icon_thumright:

Link către comentariu

de unde gasiti voi masini cu 100.000km in bord? :D

s-o stapanesti sanatos,motor BCB am avut si eu pe fostul golf si am fost multumit de el,sa te poarte fara evenimente neplacute cat mai multi KM ! :beer:

Link către comentariu

Eh...ce e in bord nu e musai si in realitate :P

Foarte misto masina dar ii trebuie o cotiera.

App. unde e filtrul de aer?!

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

o fi no fi realiii doar dumnezeu stie,dar dupa cum arata mi-e imi par ar fi,ma refer la uzura pieselor din interior si din exterior,volanu este impecabil,scaunele impecabile,trimurile impecabile,manerele interioare impecabile,pe dedesupt totul este ok nu bate nimik si toate piesele par originale,bateria auto este cea originala vw,nu stiu ce sa zic,dar daca merge bine eu sant multumit de km mei :icon_redface:

filtru e chiar in dreptu la cifrele 1.6 16v,se schimba pe dedesupt

Link către comentariu

plasticu ala mare care acopera motoru,se trage in sus fortat si pe el pe spate are filtru prins

Link către comentariu

Este benzinara....de ce sa nu aiba 100.000 km ? Foarte simplu...a mea e din 2001 si am luat-o cu 123500km cu tot cu drumul din DE, plus ca neamtu nu se complica cu scazutul kilometrilor din bord...cu bormasina, cum se face la noi.

Cat despre masina, arata bine, pare intretinuta ca de altfel orice masina adusa din Germania. Sunt curios ce parere vei avea despre calitatea farurilor (a luminii), daca conduci si noaptea....s-ar putea ca in planurile de viitor sa schimbi si farurile :P

Sa ai noroc de ea !

Link către comentariu

Km nu se dau cu bormasina si la modelul asta nu prea se vede daca au fost dati. Ideea e sa arate si sa mearga bine. Daca nu isi arata varsta, e tot ce conteaza

Link către comentariu

Frumoasa Bora! Cat despre km in bord,pot fi reali daca are carte service si reviziile facute la timp intr-un service autorizat.Iti doresc km fara probleme si sa ai grija de ea!

Link către comentariu

Te gandesti la jante mai mari de 16" ?

Modificat de undan
Link către comentariu

La acest bord daca ai interfata potrivita rezolvi km in 30 de secunde si nu se vede . In fine , important e ca masina sa mearga si sa nu faca probleme . Dupa mine schimbarea farurilor ar trebui sa fie o prioritate mai ales daca circuli mult noaptea .

Spor la condus si multi km fara probleme.

Modificat de aurelian08
Link către comentariu

Arata bine ;) ! km poate sa aibe si sute , daca e in regula..merge bine no stress , piese calumea..consumabile calumea...interinuta.. aia e masina..poate sa fie masina cu 100.000 km obosita si la 300.000 merg srtuna !

Link către comentariu

multumesc de urari :beer:

daca voi pune jante mai mari de 16 voi pune doar longbeach sau santa monica

in legatura cu farurile nu am observat ceva ciudat la mers noaptea,nu am mers decat in bucuresti noaptea poate daia nu am observat ceva

Link către comentariu

Salut, faina masina ca doar e Bora!!!

Sa o conduci cu placere si fara probleme muuuuulllltttiiiii km.

E ca a mea si culoarea si scaunele, foarte comode la drum lung scaunele alea!

Din pacate, cum ziceau si ceilalti colegi, farurile sunt de toata jena. Asta e, nu le poti avea pe toate.

Daca nu ai probleme la masina asta ar trebui sa fie primul lucru pe care sa il schimbi: farurile.

In rest, numai bine si bafta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!