Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Roooossssveeeerrrgaaaaaallll. Titanium gray sau carbon grey, cum le-a avut Calin pe fostul GTL

Link către comentariu

cu LSDul ce ai facut? nu i-ai mai pus? :( lasa rotile stock.

ce bine, liniar si frumos tragea masina. si softul la DSG era minune...

Link către comentariu

ce bine, liniar si frumos tragea masina. si softul la DSG era minune...

De ce "era"? Nu mai are soft?

Modificat de TEFF
Link către comentariu

Da, e alta cutie si Revo nu vrea sa imi puna softul pe noua cutie, desi mecatronicul vechi e busit

Link către comentariu

E stricat...a cedat cum a cedat la milioane de DSG :( Si la mine cred ca urmeaza din pacate...mi se pare urat ca nu primesti macar un pret de upgrade doar, in loc de full price. Deh, e foame mare in vremurile astea...

Link către comentariu

Si daca se arde ECU (din diverse cauze) o sa refuze sa-ti puna softul pe unul nou din acelasi motiv?

Link către comentariu

Dupa cum zicea si Calin, Mecatronicul cutiei are cateva electrovalve prajite. In cazul de fata a fost mai rentabil sa schimb cutia.

Si da, se pare ca daca ti se prajeste ECU adio soft... Daca are cineva pile pe la Revo poate primeste alt raspuns.

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Din punctul asta de vedere stau linistit ca am garantie de la HGP Turbo pe tot DSG-ul :D

Ia legatura cu Revo Brasov, poate iti fac ei o oferta buna la soft

Cam naspa situatia Kirkus. Nu inteleg de ce nu ti se da gratis.

Link către comentariu

As putea sa fac o miscare..sa iau partea electronica de pe vechiul mecatronic si s-o pun pe asta nou...

Dar asta inseamna schimbat ulei cutie, scos mecatronic, manopera schimbat componenta electronica, si montat...

Cred ca ma duce cat ma duce si un soft :)

Link către comentariu

Nu cred ca vor accepta :)

Oricum, ma gandesc sa o fac stock deoarece nu am clienti la ea asa...

Asta ar insemna frane, suspensie, sways, evacuare, toate la schimb cu stock + diferenta.

Link către comentariu

Cristi, acum fa-ti stoc de planetare :))

Ca si idee, mai astept pana la sfarsitul lunii si dupa o fac stock

Link către comentariu

1. Kirkus ne-a informat cu privire la starea masinii sale, pentru discutii tehnice detaliate, exista o arie dedicata.

2. Nu e topic de vanzare.

3. Pentru feedback pozitiv/negativ (cutia neagra) exista aria de feedback.

4. Pentru detalii cu privire la serviciile acordate de catre Revo exista topicul dedicat.

5. Pentru offtopic inutil exista PM.

Multumesc. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc Ioana

Aseara am dat jantele de 17 la sablat si vopsit electrostatic tot argintiu OEM.

Am fost incantat ca nu aveau absolut nico strambatura. Chiar si cei de la vulcanizare s-au mirat

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!