Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Coane, ti-am zis: vopseste GTI integral, schimba una-alta, mai pui 10.000 euro si iti dau CC 1.8 160 cp :). Si chiar ca CC-ul e cea mai ingrijita masina de pe forumul asta :D.

Link către comentariu

Merita daca poti sa faci pasul la G6 1.4 160cp, personal mi s-ar parea un upgrade mai ales daca o poti gasi cu km putini si dotari suficiente. Mai greu e sa gasesti un pret bun.

Link către comentariu

Salut...ai la nr 999KRK?ca parca ai mers un pic in spatele meu azi de dimineata...in apropiere de romexpo...

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

Link către comentariu

Aha..te-am auzit...si pe urma te-am vazut langa mine...

De ce scurtezi pe straduta aia?ca este plina de "politisti morti" si iesi si greu dupa ea...sau tu ramai acolo?ca m-am tot uitat dupa tine si nu te-am mai vazut...

Sent from my LWR-itza via Tapatalk 2

Link către comentariu

Am ajuns la o cifra interesanta. Masina merge impecabil, avand un dsg nou (7300km) pe ea. La ultimul plin an facut consumul strict Bucuresti si mi-a dat 11,2. Pacat ca plinul m-a tinut doar fix o saptamana

Ca idee, masina e tot la vanzare :)

post-15380-13490848728842_thumb.jpg

Link către comentariu

Doar cutia. Am avut bulan si am gasit o cutie aproape noua in bani foarte ok - 650 de euro. Multumiri lui Florin@Caractere

Link către comentariu

Doar cutia. Am avut bulan si am gasit o cutie aproape noua in bani foarte ok - 650 de euro. Multumiri lui Florin@Caractere

Pomana.

Chiar il vazusem pe Florin cu masina ta in urma cu vreo saptamana pe la Piata Vitan :)

Link către comentariu

Se dadea de-a latul, nu? :))

Masina merge impecabil cu noua cutie. Daca nu as face ~3000km pe luna chiar nu m-as gandi sa o dau :(

Link către comentariu

Am mers aseara cu ea. Este modelul de masina din categoria, vis neimplinit pentru mine.

Spor la vanzare George si te astept in rand cu lumea buna :))

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

In 3 km acul s-a miscat jumatate de linie(diminutivul e cenzurat, ha ha)? Wow!

La cat mai multi km fara probleme!

Modificat de cogdao
Link către comentariu

:))

Astazi voi da jos gumele de iarna de pe jantele Denver care vor fi revopsite avand unele zgarieturi si exfolieri.

Acum nu stiu daca sa le fac tot argintii sau alta culoare..astept opinii

Si da, masina ramane la vanzare, chiar daca cosmetizez :D

Modificat de kirkus
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!