Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

Eu am schimbat mecatronicul pe garantie in 2010 la PBN, dupa aprox 15000km masina smuceste din nou in D si R, ce-i drept primii 10000km dupa schimb pleca foarte lin.

Link către comentariu
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...

Dar capacul ornamental ce acopera motorul se mai poate monta?

Link către comentariu

Da, un ITG Maxogen.

Capacul nu o sa il mai pun. Ar insemna sa il ciopartesc

Link către comentariu

Sa faci putin curat la motor si parca as inlocui furtunul care seamana f mult cu unul de gradina. Vezi ca exista albastru, rosu, negru, ce vrei tu :D

Link către comentariu

Furtunul care ziceti voi ca e de gradina face parte din kitul Greddy de oil catch tank, e rezistent la produse petroliere (ulei, vapori cu reziduuri petroliere) si este transparent exact ca sa poti vedea cantitatea de reziduuri pe care o degaja motorul in momentul functionarii.

Furtunele pe care le mentionezi tu Circoloco daca sunt simple furtune siliconice fara camasa interioara speciala pentru produse petroliere vor fi penetrate in scurt timp de catre substantele ce trec prin ele ceea ce vizual se va observa prin innegrirea lor iar fizic va avea ca rezultat inmuierea lor si distrugerea prematura.

Modificat de G60
Link către comentariu

Asa este, insa rezervorul e foarte mare si nu mai am loc de el :(

Daca nu gasesc loc o sa renunt la el si pun BSH revamp

Link către comentariu

Mersi de explicatie La unul rezistent m-am referit si eu, dar ceva inchis la culoare sa nu se mai vada "tesatura". Arata imbatranit acum...

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Arata bine! Unde l-ai curatat? Sper ca nu la vreo spalatorie de cartier...:)

Link către comentariu

Nu, in niciun caz :)

La DUB Detailing. Am mai vazut un 2.0 tfsi facut de el si m-a convins.

Nu ma uita cu husele cand te hotarasti :D

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

In weekend am mai umblat la admisie, desi cred ca in curand o sa o schimb cu altceva :D Daca e cineva interesat de ea, PM

post-15380-1346620715974_thumb.jpg

Link către comentariu

Asa este, am asezat si bara spate si de ieri am schimbat si filtrul Injen cu unul ITG.

Cu toate astea, admisia e la vanzare pentru ca o voi schimba cu un Evoms.

post-15380-0-46443900-1346934486_thumb.j

Link către comentariu

Oarecum sunt cu inima indoita... In ultimul timp am facut cam 100 km pe zi si se simte la buzunar :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!