Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

Traieste motorul cum traieste, dar soferul traieste si mai bine :icon_thumleft:

Link către comentariu
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am vazut ca iti place sa mergi cu geamu deschis sa asculti evacuarea si cand schimba treptele :)

Da, ochii mei urasc aerul conditionat :)

Esti in Bucuresti azi?

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Am vazut ca iti place sa mergi cu geamu deschis sa asculti evacuarea si cand schimba treptele :)

Da, ochii mei urasc aerul conditionat :)

Esti in Bucuresti azi?

Da, ai trecut pe langa mine. Erai pe expozitiei azi.

Link către comentariu

Dupa un drum de 780 km si injuraturile de rigoare prin Bulgaria, masina priveste de pe continent insula Thassos.

Am reusit 700 km cu un plin.

M-a surprins neplacut suma de 1.95 euro pentru benzina premium :))

Link către comentariu

Pe unde? Cum? Mai multe detalii, cred ca o sa fac si eu acelasi drum...

Link către comentariu

Rave, unul din drumurile spre svilengrad e inchis...100km in plus de ocolit...si o portiune dezastruoasa... Recomand varianta prin zlatograd-xanthi

Ovidiu, chiar ca diesel :P Merge brici

Si da, ac on pe 22

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Bai nene, tie ti-e rusine cu masina? Pune dreak poze, nu vezi ca se roaga lumea de tine? :D

Link către comentariu

O sa pun ceva maine. Final de zi: 835km si masina ar mai fi vrut :) Ce pot sa zic? Tfsi + dsg = love ;)

Link către comentariu
dani_stefan23

Foarte frumoasa masina, am avut ocazia sa o vad live. Felicitari si aici pentru achizitie si concediu placut!

Link către comentariu

Recomand varianta prin zlatograd-xanthi

Ok, mersi! O sa plec pe acolo atunci!

Link către comentariu

Kostas, momentan stage 2 ma multumeste. Dupa ce pun admisie si interne la pompa ma mai gandesc :P

Link către comentariu

1708 km, inapoi acasa.

Am revenit cu o problema estetica si una tehnica. Pentru cea estetica (mica, de altfel) e Casco, pentru cea tehnica inca nu stiu. Ma bucur ca nu m-a lasat in drum si am ajuns pe roti acasa.

O sa povestesc maine despre ele.

Per total, masina merge excelent si doar ce a trecut de 140.000 km

Link către comentariu

Asa...

Pentru prima problema am nevoie de senzori de parcare sa ma trezeasca cand sunt adormit :))

Am dat ca o floricica cu spatele si m-am proptit intr-un frumos Audi A6 cu numere de Germania. Bara lui aranjata frumos pe mijloc, bara mea sarita dintr-o prindere (rupta probabil). Fara panica, i-am lasat bilet in geam si am plecat la plaja. La intoarcere a venit politia sa completeze si jumatatea mea de constat amiabil (nemtul era deja in drum spre casa).

La partea a doua in schimb, lucrurile se complica. Intre Grecia si Bulgaria, dupa oraselul Exochi masina a inceput sa se comporte ciudat la urcarea serpentinelor. Imi intra intr-un fel de limp mode pentru cateva secunde, dupa care isi revenea. Asa am mers toata urcarea. Mi-a facut in treptele 2, 3 si 4 (mai sus nu aveam unde sa testez). In plus s-a aprins si martorul galben de Check Engine. Cand pierdeam puterea treapta in care eram ramanea selectata, nu trecea in N sau alte nebunii, desi dupa zgomot asa as fi crezut.

Mentionez ca inainte de plecare am schimbat pompa de inalte, senzorul de pe ea si am verificat Cam Followerul. Schimbarile le-am facut pentru ca am experimentat pierderea de putere si spre cota 1400.

O sa mai incerc niste loguri sa vad ce si cum. Daca a mai patit cineva asta, please share :D

Link către comentariu

Welcome to the DSG warmup problem :(

LE: sau cum ii mai zic baietii din UK heat choke atunci cand radiatorul de pe DSG lipseste sau e defect. Au fost o serie de 2.0 tdi si tfsi fara radiator de racire a uleiului din dsg.

Modificat de ANdi B.
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!