Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Left foot brake..E nevoie de ceva exercitiu, dar practice makes wonders.

Link către comentariu

Ce pompos suna left foot brake..stiam ca doar nordicii folosesc asta pe zapada,de ce ai exersa asa ceva prin Bucuresti? :tuktuk:

Link către comentariu

Nu atat pentru Bucuresti, cat pentru circuit. In plus fiind dsg trebuie gasita o utilitate piciorului stang :))

Link către comentariu

Pe uscat/ploaie/zapada/pietris, LFB se foloseste pentru a contracara subvirarea. Masinile FWD subvireaza deci e foarte folositor.

Link către comentariu

Auzisem de practica asta cu piciorul stang pe frana si putin gaz, insa nu mi-am dat seama ca despre asta e vorba din prescurtare.

Piciorul stang la DSG se mai foloseste ca sa tii pedala din stanga calcata in timp ce calci acceleratia pentru a pleca ceva mai lansat. Asa auzisem "din popor". :)

In orice caz, frumoasa jucarie si-a luat colegu' Kirkus. Se pare ca nevoia de adrenalina a iesit la suprafata! :D

Link către comentariu

Piciorul stang la DSG se mai foloseste ca sa tii pedala din stanga calcata in timp ce calci acceleratia pentru a pleca ceva mai lansat. Asa auzisem "din popor". :)

FALS!

DSG are functia de Launch Control tocmai pentru o plecare de pe loc optima

Link către comentariu

E semi-adevarat ce a spus cu frana pentru ca oricum trebuie tinuta calcata atunci cand pleci cu Launch Control...:)

Link către comentariu

Am facut 3 plecari cu LC si mi-a ajuns mirosul de cauciuc incins :) De acum stangul va fi folosit doar pentru LFB

Link către comentariu

Pai si cum te mai dai jos din masina atunci? Cu dreptul inainte? :)) Glumesc.

Link către comentariu
Florin@Caractere

si ce daca, poate nu ne intereseaza :blah: :blah: :blah:

Link către comentariu

Nice! CRC era prima optiune la mine pentru numar :))

Astept sa o vad/pipai

Link către comentariu

Da suportii de numar jos si curata chenarele numerelor!!! Vorba lui Gordon de la Masterchef U.S.. Off you go! :))

Link către comentariu

De parca nu le stiai Alex :P

Aseara m-a parasit un bec xenon...trebuie sa rezolv rapid ca plec spre mare diseara :)

Link către comentariu

Am inlocuit becul xenon cu unul China pentru moment, insa uimitor isi face bine treaba.

Am facut un drum pana la mare si tare mi-a placut :P

Despre consum pot spune atat: 9.9% la dus si 8.7% la intoarcere... Nu ma mai laud...doar prezint :))

Link către comentariu

:)) Ai pus-o. Consuma ea 8-9 dar macar traieste ceva sub capota :D

Link către comentariu

Am vazut ca iti place sa mergi cu geamu deschis sa asculti evacuarea si cand schimba treptele :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!