Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

Bravos, bre!

Ti-am urmarit (din umbra) dorinta de a trece de la Plus la un GTI, in urma cu cateva luni.

Ma bucur ca, intr-un (sau mai nou se scrie "intrun"?) final, ai facut trecerea la ce-ti doreai.

Sa te poarte cu voiosie pe drumurile gaurite ale patriei!

PS: La revanzarea A3-ului ai pierdut ceva?

Link către comentariu
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Sa o stapanesti sanatos! Am vazut Audi-ul zilele trecute prin Ploiesti, tot 11VWF are :P

Modificat de B_U_T
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos! si totusi...sa ne spui ceva si de consum :lol:

Link către comentariu

Sa o conduci sanatos....un vis devenit realitate(norocosule)....esti invidiat de multi posesori de golf5 TDI...(GTI-ul este si visul meu si a altor colegi de forum ) :icon_redface:

Link către comentariu

Felicitari man! Ai facut acte? Ma dau si eu o tura (la schimb cu Cupra bineinteles)?

OFF:

OFF: nea Ovidiu (ca te vad citind...), sa te bucuri de twin-turbo :D

Care twin Dudule? E modelul mai nou ...:) Ceva senzational!

Link către comentariu

felicitari pentru achizite,sa o stapanesti sanatos si sa te poarte cat mai multi km !

Link către comentariu

Multumesc George pentru oportunitatea de a ma juca cu masinuta :)

M-a impresionat diferentialul, mi-a placut mult suspensia, DSGul si nu in ultimul rand, flacara albastra :))

Asteptam poze cu interiorul freshened up si sper sa faci cea mai buna alegere in privinta volanului. Dupa cum ti-am zis, eu nu m-as grabi sa iau unu nou, ci l-as face p-ala cum trebuie.

Sa te bucuri de ea :Driver:

Link către comentariu

Decat sa schimbi volanul mai bine imbraca-l in alcantara asa cum si l-a facut Fusco. Arata mai bine asa. My two cents!

Link către comentariu

Si eu ma gandeam la acelasi lucru. O sa vorbesc cu fusco sa cer impresii, pareri, etc :D

Ioana, ma bucur ca ti-a placut masina. Multumesc si eu de tura.

Teo, inca nu am asigurare, dar rezolvam saptamana viitoare

Si am uitat sa zic..prima modificare adusa masinii au fost butoanele de geamuri si comutatorul de oglinzi cromate (sau satinate sa nu ma certe Ioana) :)

Modificat de kirkus
Link către comentariu

Tot pe VW ai ramas pana la urma! :) sa stapanesti racheta cu placere!

Zilele trecute am vazut chioscu' de ziare in trece prin Vatra Luminoasa, avea acelasi numar de inmatriculare!

Link către comentariu

Imposibil

Chioscul are alt numar de inmatriculare. Ce ai vazut tu este B 111 VWF, Plus-ul lui Voinea.

Multumesc de urari ;)

Link către comentariu
Master_Blaster

Bravo! Super jucarie out of the box!

Hai cu pozele si... upgrade-urile :)

Link către comentariu

Bun...kirkus e pe drum,a venit pana la aeroport...ne-am vazut,ne-am plimbat,am condus...cuvintele sunt pt integrame,nu pt a descrie launch controlul,dsg fart,sau rondul din aeroport in blana de...gorila.

Cea ce transmite o astfel de masina se simte,nu se explica,iar o comparatie deloc exagerata este 'better than 'normal' sex'...

Sunt inca impresionat si extaziat.

Babuinul meu pare o gluma imblanita.

Bravo circare,sa ai grija,ca si cum ar fi a mea.

Brgds

Link către comentariu

Am asteptat o perioada sa mai treaca euforia. Dar vad ca nu trece. :)

Eu sunt fericit cand vad ca esti incantat de masina. Asa un cumparator a asteptat masina. Bafta!

Link către comentariu

Ah, da? Nu stiam ca are si Voinea aceeasi masina cu acelasi numar. :)

Link către comentariu

Voinea are Golf 6 plus, Kirkus avea vechea masina a lui Voinea, un G5 plus :)) complicata treaba si aveau si numerele asemanatoare, Voinea B-111-VWF si Kirkus B-11-VWF sau le-am incurcat?

Link către comentariu

da` ... niste poze asa "oficiale si detaliate" .. pe cand? ... :D

Link către comentariu

Sincer nu-mi arde de poze :))

Mai mult stau in masina si pe la benzinarii. De cand am luat masina nu mai stiu ce e ala stres...imi place la nebunie

Link către comentariu

pai pana baga(fura) baiatu` de la pompa niste benzina trage-i un shot, doua .. . :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!