Jump to content

GTI...Finally!

kirkus

Postare recomandată

Hai ca se pune praful aici.

Am luat jantele de la vopsit si am montat cauciucurile de iarna pe ele. Urmeaza sa le pun pe masina intr-un moment in care lenea e mai mica.

In plus am ridicat fata masinii putin pentru a avea linia pragului paralela cu asfaltul.

Si ca o alta pregatire de iarna o sa ii pun softul stock.

Acum nu stiu daca o prinde iarna la mine sau nu, dar tot am grija de ea :)

Link către comentariu
  • Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kirkus

71

• Circoloco

19

• Rave

14

• xht20

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Poate fac in seara asta o aroganta si le pun.

Si asa am inteles ca vin ploile si nu-mi place sa ma ploua la vulcanizare :))

Link către comentariu

Macar asa, poze la jante, nepuse pe masina!

Si mie mi-a fost sila de aglomeratia care va fi la vulcanizari, asa ca de mai bine de o saptamana merg cu cele de iarna :))

Link către comentariu

M-am hotarat sa fac masina stock pentru o vanzare mai usoara avand in vedere ca nu e nimeni interesat 100% de ea asa.

Piesele sunt in aria de vanzare :)

Link către comentariu

Ce bine ii sedea cu reglabila :(. Acum daca tot pui alte piese, schimba si 2.0 cu 1.4tsi 170 :))

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Inainte de toate bine ca ai dat-o :). Asta pt ca un GTI il vinzi greu! Daca revii la diesel, macar cauta un CR ca sa nu fie gustul prea amar :)

Link către comentariu

Golf VI 2.0 TDI? Eventual cel de 110, sa fie pretul de achizitie mai mic, pentru ca se poate duce sus cu soft.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!