Jump to content

Vw Passat Variant Bluemotion 2009

andydany

Postare recomandată

Cum sunt nou pe forum cred ca cel mai indicat lucru este sa-mi prezint masina care a fost achizitionata de la Top Cars Pipera(km 77.000 ceea ce nu cred dar vazut-placut).Cost achizitie 8600 E.Masina este fabricata luna Martie 2009 motor 2.0 CR 110 Hp Bluemotion echipare confortline (cred).Ca si dotari geamuri electrice fata\spate,functia start\stop,senzori parcare fata\spate,cruise control,cam astea ar fi cele mai importante dotari.

Ca si impresie generala m-a lasat cu gura cascata la capitolul confort si manevrabilitate in ciuda marimii sale(eu venind dupa o astra classic 2),motorul foarte bine proportionat pentru cei 110 hp si consumul foarte decent pe care il obtin cu clima in oras:7-8%.

post-103000-0-19286200-1342446193_thumb.

post-103000-0-13193900-1342446197_thumb.

post-103000-0-49839300-1342446204_thumb.

post-103000-0-61060700-1342446208_thumb.

post-103000-0-54418700-1342446224_thumb.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos ! Multi km fara probleme..de ce nu crezi ca are 77.000 km ?

Link către comentariu

Pai Top Cars, are antecedente multe la manarit Km. Foarte frumoasa masina,s-o stapanesti sanatos si sa nu ai incidente de niciun fel. Si eu imi doresc una insa bugetul nu-mi permite.

Link către comentariu

Multumesc pentru urarile de bine,in privinta numarului de km am facut o vizita la colegul Alin cu ea si da eroare la citirea numarului de km.

Link către comentariu

cel mai sigur este la reprezentanta....aceeasi eroare o am si eu, semn ca nu se pot citi numarul de km....pretul mi se pare unul foarte bun in raport cu modelul masinii.........eu pe aceeasi masina,Confortline, poate putin mai dotata ca a ta, am dat 11000 anul trecut pe vremea asta, cu 160000km la bord reali, pe cand tu..........

.............asta ma face sa cred ca ceva nu e in regula, mult prea mare diferenta.

Modificat de cridaia
Link către comentariu

Pune poze si cu interiorul.

Cum zicea colegul mai sus... Variantul e bun la toate...

Stiu, ca si eu am avut.

Link către comentariu

Multumesc pentru urarile de bine,in privinta numarului de km am facut o vizita la colegul Alin cu ea si da eroare la citirea numarului de km.

Sal.,

Frumos wagon-ul.

Iar daca colegul cu vag-com-ul spune ca da eroare le citirea km incearca la colegul "f l o r i n" poate reuseste el cu interfata lui de la ross-tech.

Daca nu merge nici cu a lui inseamna ca i-au ars epromul ce inregistreaza km si nu mai are nici cum sa citesaca km si nici cum sa-i inregistreze.

O zi buna.

Link către comentariu

la acest model nu se pot citi km.......am incercat eu cu interfata originala si da aceeeasi eroare.

Link către comentariu

Asa e.

Oricum, mai mult ca sigur ii lipsesc ceva km - avand in vedere si pretul - dar important e cum merge masina, sa fie ok sa nu aibe probleme, etc....

Link către comentariu

Cu VCDS-ul se citesc km "reali" din ECU-urile EDC 15 si EDC 16. Asta are EDC 17. Asa ca...

Oricum, nu va faceti griji cu vcds-ul. Daca prin 2009, prin targuri, cam 90% din masini aveau km dati inapoi, in 2011, cand am revenit, cam 90% din masini aveau km reali. De aici eu trag doua concluzii:

1. samsarii nostri nu prea mai manaresc km reali :lol:

2. sculili sau jmacherit

P.S. Sa ai partea de ea cat mai mult. Sa va bucurati de ea si multi km. fara probleme

Modificat de Valentin
Link către comentariu

S-a smecheritara lumea....ii modifica si pe aia din Ecu, la cele care au implementata functia...numai ca daca ii modifica cine nu stie..tot ii prinzi.

Link către comentariu

Felicitari pentru masina! Arata foarte bine. Sa o folosesti in siguranta si cu satisfactie.

Off-topic

Insa un mic avertisment ... verifica foarte bine masina, sa fie in regula mecanic dar si cu actele (daca nu ai inmatriculat-o deja). Aproape un an de zile firma unde lucrez a avut sediul intr-o cladire unde isi avea sediul social TOP CARS Pipera. Odata la cateva luni venea politia si intreba de dl Despa patronul Top Cars PIPERA. Sunau la firma unde lucrez la interfon fiindca la celalalt apartament unde era sediul nu raspundea nimeni. Veneau ba in civil, ba in uniforma, uneori nu isi declarau identitatea decat dupa ce insistam.

Am inteles ca au sunat si clienti ai lor care au fost tepuiti si care erau disperati ca nu mai reuseau sa ii contacteze.

Multa atentie cu astia ....

Modificat de mars01
Link către comentariu

ca tot veni vorba.......verifica NEAPARAT sa fie si varianta "BlueMotion", pentru ca stiu cazuri in care au lipit insemnele sau au schimbat grila fata.

O varianta de genul acesta, BlueMotion, anul trecut cand am cautat eu, erau cam cu 1000eur mai scumpe.

........in rest, sa ai parte de ea fara evenimente.

Modificat de cridaia
Link către comentariu

da ca pretul e prea convenabil zic eu.. sa fie actele in regula!

Link către comentariu

Merci inca o data pentru urarile de bine,km voi incerca sa ii verific si la alti colegi daca e posibil(dar chiar daca ar avea mai multi nu as fi suparat pentru ca e dragoste la prima vedere), din punct de vedere mecanic masina e ok dar cu actele nu stiu ce sa verific pentru ca deja am inmatriculat agregatul.Am facut revizia si saptamana viitoare voi apela la colegul Alin pentru distributie sa stau linistit macar din punctul asta de vedere.

Modificat de andydany
Link către comentariu

Salutare si bine ai venit printre noi! Eu spun sa nu te mai hazardezi cu numarul de kilometri. Daca masina merge bine, nu bate, nu troncane sau pe scurt, nu iti da semne vizibile ca ar avea mai mult de 77.000km, STAI LINISTIT! :) Frumoasa masina. Sa te bucuri de ea alti 777.000 km :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!