Jump to content

Seat Leon 5F (2013)

Cristian
 Share

Postare recomandată

Din ceea ce am gasit eu, diametrul discurilor la Cupra 280 este de 340 mm fata si 310 mm spate.

Am un link catre un fisier care mai contine multe alte date utile despre Leonul 5F

Cupra care a detinut o perioada recordul pentru FWD pe Nurburgring inteleg ca a avut discuri mai mari.

Modificat de razdan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

183

• Rave

53

• The_Ego

48

• florinrmn

44

Top Posters In This Topic

Posted Images

Probabil de atunci rămăsesem în cap cu faptul că are discuri mai mari decât ale mele. Și asta la vânzare nu e la fel? Hm... Probabil alții nu fac diferența între Cupra 265 și Cupra 280. Totuși înțeleg că-s diferite. Altă explicație nu am.

Nu mai știam 370-380, oricum mai mari și peste limita roților de 17".

Link către comentariu

Din cate stiu Cupra are intr-adevar frane de 340mm, cum am si eu. Si intra f la limita jante pe 17". Tu cu 312mm poti merge si pe 16", exact ca la GTI-urile de pana acum (non-PP).

Sa stii ca e un mare plus directia progresiva. Si eu eram f circumspect in privinta ei, dar pe viitor cred ca voi cauta numai masini care au asa ceva. Am vazut ca este un pachet Sport la Golf Sportsvan unde se poate alege asa ceva. Sa ai 2 ture lock-to-lock e genial si in oras, dar si pe serpentine. ;)

@c6t9, la 380mm deja vorbesti de frane de supercar-uri sau masini puternice cu masa mare (gen X5M, ML AMG etc). Cred ca ti-a ramas in minte din alta parte. :)

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Păi uite mai sus zice că 280-ul are 370mm. De acolo rămăsesem cu impresia.

Link către comentariu

Cele de 370 mm s-ar putea sa fie ori pachetul acela aditional ori sa fi fost doar pt realizarea recordului. Fraza imediat urmatoare este oricum: "Standard brakes are single pot sliding calipers and 340mm discs". Deci ca O3 RS si GTI PP. Nu ca ar fi o tragedie niste discuri de 340 mm. :)

@razdan, deci pana la urma tu ce jante ti-ai comandat?

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Hm, nu mi se pare ok. Cupra mai are un pachet suplimentar? I-am făcut o configurare și nu l-am găsit.

Link către comentariu

Inca nu e disponibil Performance pack, insa asta va include: 19 inch wheels, sports seating, adjustable dampers,a set of Brembo brakes and some brand new semi slick tyres.

Se pare ca discurile vor fi de 370mm: http://www.pistonheads.com/news/default.asp?storyId=29599

Modificat de cristian
Link către comentariu

Directia progresiva am considerat-o si eu un mare plus.

De foarte mult timp doream o directie cu mai putine ture intre extreme si ma gandeam ca doar masinile cu adevarat sportive au asa ceva.

Din cate vad pe configurator si GTI-ul are asa ceva in standard.

In ceea ce priveste jantele am comandat acum versiunea standard, singura disponibila la 17".

Ulterior sper sa pot lua niste jante cat mai usoare si ma gandesc la OZ Alleggerita sau Ultraleggera. Oricum voi avea masina doar 1-2 luni pana vine sezonul rece asa ca jantele pot veni la anul.

Referitor la Cupra, si eu cred ca va apare in curand un pachet Performance cu frane mai mari. 

Sunt si mai curios sa vad ce caracteristici va avea Cupra R... :)

Modificat de razdan
Link către comentariu

• 2 weeks later...

yja4a3ez.jpg

Am gasit poza asta pe www.seat-leon.de... Se pare ca in spatiul de depozitare de sub climatronic are un covoras din acela de cauciuc. Eu nu il am, dar am compartiment cu usa. Poate stie/afla cineva un cod :icon_bounce:

Daca inca mai esti interesat de codul de produs pentru covorasul ala, codul este 5F1 857 925 02 LHD, asa cum se vede si poza urmatoare:

NXme13.jpg

Modificat de cristian
Link către comentariu

Iti multumesc foarte mult!

Daca mai stii si daca se potriveste si la compartimentul cu usa, iti raman dator pe viata :))

Link către comentariu

Asta n-am de unde sa stiu, trebuie incercat. Oricum, nu e doar pe partea de jos a compartimentului, e formata din 2 parti, si pe partea din spate, spre fata masinii.

Modificat de cristian
Link către comentariu

• 1 month later...

yja4a3ez.jpg

Am gasit poza asta pe www.seat-leon.de... Se pare ca in spatiul de depozitare de sub climatronic are un covoras din acela de cauciuc. Eu nu il am, dar am compartiment cu usa. Poate stie/afla cineva un cod :icon_bounce:

Daca inca mai esti interesat de codul de produs pentru covorasul ala, codul este 5F1 857 925 02 LHD, asa cum se vede si poza urmatoare:

NXme13.jpg

120 lei + TVA. 

Am comandat fetru autoadeziv :)) 25 lei 12 foi a4 cu tot cu transport.

Link către comentariu

Am observat ca se exagereaza grav cu pretul accesoriilor. Vroiam si eu un suport pentru telefon, care se baga in suportul de pahare, insa cand am vazut cat costa, mi-a cam trecut:

http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-seat/Accesorii-Noul-SEAT-Leon-2013/interior-leon-2013/Pahar-multifunctional-SEAT-1SL061129

Modificat de cristian
Link către comentariu

Cred ca aici e locul cel mai bun pentru aceasta informatie. Daca a mai fost pusa, imi cer scuze in avans.

Apare: Seat Leon X-Perience

break
4drive

Modificat de VladCatalin
Link către comentariu

De ceva vreme aud un scartait in partea din fata a masinii cand opresc motorul. La voi se aude la fel? Ca parca nu a facut asa de la inceput si nu imi pare a fi normal. Mi-e sa nu fie un tampon pe la motor.

Link către comentariu

Incearca sa pui pe cineva sa opreasca motorul iar tu sa asculti cu capota motorului ridicata, poate reusesti sa identifici zona din care vine zgomotul. Tamponul nu scartaie, ar trebui sa sesizezi vibratii mai puternice.

Modificat de cristian
Link către comentariu

:D :D :D  :biggrin:  Hai ca dupa o zi agitata rau la munca, asta m-a facut sa uit de tot

Modificat de Cowboy
Link către comentariu

Am observat ca se exagereaza grav cu pretul accesoriilor. Vroiam si eu un suport pentru telefon, care se baga in suportul de pahare, insa cand am vazut cat costa, mi-a cam trecut:

http://www.porsche-inter-auto.ro/accesorii/accesorii-seat/Accesorii-Noul-SEAT-Leon-2013/interior-leon-2013/Pahar-multifunctional-SEAT-1SL061129

Am dat peste asta :)

Link către comentariu

Nu e rau pretul, insa eu nu ma stresez, sertarul de sub climatronic e perfect pentru telefon.

Link către comentariu

• 1 month later...

La inceputul lui octombrie a venit, dupa o lunga asteptare, Leonul comandat in iunie.

Un review in aria masina mea.

Am un link pentru manualul Media System Touch.

Cand voi primi manualul de intretinere il voi uploada de asemeni pentru ca este MY 2015.

Modificat de razdan
Link către comentariu

Ma bucur ca mai e cineva cu MY2015, incepusem sa cred ca nimeni nu mai cumpara Leon, uitasem de tine.

Link către comentariu

felicitari pentru masina. culoarea intr-adevar e superba. 

vezi ca al doilea link ma duce in tot felul de "balarii". matrimoniale si alte nebunii....

Link către comentariu

• Cristian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!