Jump to content

Seat Leon 5F (2013)

Cristian
 Share

Postare recomandată

DQ200 pe MQB nu, insa nici nu m-am documentat. Poti sa te uiti pe motor-talk.de, de obicei acolo apar primele.

Oricum 2.0tdi 184 dsg6 este cu 1000euro mai mult decat 1.8tsi dsg7 si e o diferenta prea mica pt a nu fi luat in considerare. Singura problema cu dieselul va fi din nou regimul de mers, oras cu drumuri dimineata de maxim 12km.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 686
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

183

• Rave

53

• The_Ego

48

• florinrmn

44

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am primit raspuns de la PBN. In iunie vin motorizarile cu norma euro6 si apare in oferta 1.8TSI manuala :D.

Link către comentariu

Mda, mi-au modificat si mie fortat configuratia, se scumpeste cu 350 euro pentru 1.2 TSI 110 CP Euro 6. Totusi, Leon s-a mai scumpit o data, incepand cu 1 ianuarie 2014, cu 350 Euro.

Nu mi se pare foarte normal ca un contract in derulare, semnat si stampilat, pentru care s-a platit avans, sa fie modificat unilateral de importator. Sunt sigur ca au acoperire in contract, insa mi-a placut mult alternativa: daca nu-ti convine, se anuleaza contractul si primesti banii inapoi.

Sunt curios cu ce modificari vine, in afara de motorizarea Euro 6, se lucreaza la configurator, la Leon exista o singura motorizare, 1.6 TDI cu DSG.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Fiind euro 6 nu mai platesti taxa si mai ai 5 cp in plus. Gestul in sine e urat dar in realitate nu pierzi atat de mult

Link către comentariu

Taxa oricum era simbolica, sub 100 euro. Am zis, nu e vorba de bani, e vorba de gest. Oricum nu eram nebun sa anulez contractul.

Link către comentariu

valoreaza mai mult catalizatorul si cei 5 cai. e un bonus, as vrea si eu asa ceva. :)

Link către comentariu

• 4 weeks later...

yja4a3ez.jpg

Am gasit poza asta pe www.seat-leon.de... Se pare ca in spatiul de depozitare de sub climatronic are un covoras din acela de cauciuc. Eu nu il am, dar am compartiment cu usa. Poate stie/afla cineva un cod :icon_bounce:

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Eu am ca in poza, cauciuc antiderapant si fara usa

Link către comentariu

Nu exista un cod separarat pentru covorasul ala, vine cu tot cu spatiul de depozitare.

Link către comentariu

Corect nu exista cod. Spatiul respectiv vine cauciucat doar daca nu ai usita (stupid...). Apropos de spatiile de depozitare fara captuseala, uitati ce au facut nemtii:

https://www.seat-leon.de/vboard/showthread.php?101046-Ablagef%E4cher-(Handschuhfach-etc-)-quot-aufpolstern-quot/page3

Link către comentariu

Da, interesant materialul ala. O sa dau o tura pe la magazinele care vand mochete, poate gasesc ceva de genul ala, Leonul nu are spatiile de depozitare mochetate, asa cum vin la Golf sau Octavia. Octavia parca are si spatiul de depozitare din usi acoperit cu mocheta.

Link către comentariu

Este fetru autoadeziv si se gaseste pe la magazinele de tip "handcrafting": http://www.creativemania.ro/produs/fetru-a4-autoadeziv-1-7mm-negru

Intr-adevar, Octavia are toate spatiile de depozitare captusite, inclusiv fetele de usi.

Am studiat putin problema, si nu este mocheta, spatiile sunt acoperite prin procesul denumit "flocking": http://www.flockit.com/

Link către comentariu

O sa bricolam. Eu comand de pe siteul ala... 10 bucati si fac si buzunarele de la usi, cotiera, torpedoul si sub clima :).... cand o sa fie timp, dar sigur le fac

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Eu n.am ce face... si imi place ca e autocolant

Link către comentariu

Autocolant e si cel gasit de mine. Succes la bricolat, eu cred ca imi cumpar si ma apuc de acelasi lucru, dar la masina mea, pana vine Leonul nou. Am o gramada de locuri unde tin tot felul de prostii, inclusiv suporturile de pahare.

Link către comentariu

Daca tot va apucati de bricolat, poate faceti si niste sabloane in pdf.

Apoi le putem folosi cu totii. :)

Link către comentariu

Eu n-am la ce sa le fac, inca nu a venit Leonul 5F, undeva la sfarsitul lunii Iunie. E o idee buna, asta cu sabloanele, insa e o problema cu spatiile care nu pot fi acoperite cu doar o bucata de fetru, fiind ceva mai mari decat 30 cm, cat are un A4.

Link către comentariu

Nici al meu nu a venit inca. De-aia rugam pe cei care vor bricola (@florinrmn de exemplu) sa faca sabloane.

Fetru s-ar mai gasi si la rola, dar e prea mult (http://www.creativehobbystore.ro/basic-materiale-de-baza/materiale-adeziv-fetru-rola/kp-fetru-autoadeziv-24200008-19863.html)

Link către comentariu

• 1 month later...

Aparent schimbarile pt Leon 5F my2015 includ un volan ceva mai gros.

Mai nou s-a renuntat la spalatoare?

2n1hrhy.jpg

Modificat de alteacupra
Link către comentariu

Nici Beetle nu are spalatoare la Xenon :).

Pana la urma, era un safety feature la xenon in ideea ca se incing daca nu pleaca lumina..poate LED-urile sunt suficient de reci ca sa nu fie..necesare :)

Link către comentariu

Nu au existat niciodata spalatoarele de faruri in pachet cu farurile LED, erau in pachetul de iarna. Despre volan nu stiam nimic, ai gasit ceva informatii despre asta? Aparent, din ce am vazut in configurator, nu s-a modificat mare lucru ca dotari de baza.

Link către comentariu

Nu au existat niciodata spalatoarele de faruri in pachet cu farurile LED, erau in pachetul de iarna. Despre volan nu stiam nimic, ai gasit ceva informatii despre asta? Aparent, din ce am vazut in configurator, nu s-a modificat mare lucru ca dotari de baza.

Am inteles. Credeam ca era inclus in pachet, cum se intampla la xenon.
1632644_oamop5xojb0x_large.jpg
Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Am gasit si eu informatiile pe seatcupra.net. Credeam ca au modificat si volanul pentru Style, m-am linistit acum.

Acum se poate alege ca optional pe FR Pachet Dynamic/Suspensie cu reglare adaptiva /Directie progresiva, pentru 731 Euro, pachet care mi se pare foarte ok ca pret.

Modificat de cristian
Link către comentariu

Arata bine :)

Cel  de pe seat-leon.de zice ca ar trebui scurtata tija schimbatorului :(

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

• Cristian a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!