Jump to content

Skoda Octavia Fl 1.2 tsi vs WV Passat Sh sau Audi A4/A6 SH

mihaydom
 Share

Postare recomandată

Salut momentan detin o Octavia fl 1.2 tsi inca in garantie dar ma bate gandul sa o schib cu passat modelul 2009 sau cu audi a4 sau a6 sh voi ce ma sfatuiti? cat as putea lua pe skoda ? masina fiibd din octombrie 2010 cu 11500 km la bord..

Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O asigurare Casco iti evalueaza masina cu -10%/an din valoarea asigurata.

Tinand cont insa de blocajul pietei auto din Romania, deprecierea monedei nationale si alti factori negativi, eu zic ca te poti considera norocos daca o vei putea vinde repede la un pret de 60-70% din pretul de nou.

Nu am mai luat in considerare faptul ca motorizarea 1,2 TSI e considerata problematica in cercul cunoscatorilor, pentru ca nu am de unde sa stiu cine va fi client potential pentru masina ta (un om informat sau un ignorant).

Oricum, pentru a te edifica pe deplin, eu zic sa ceri o oferta de buyback la un dealer Skoda, vezi cat iti dau ei pe ea, mai pui peste suma lor 1000€ si aia ar fi valoarea de piata a masinii.

Succes!

Link către comentariu

ok multumesc de raspuns si ce as putea sa.mi aleg? audi a4 sh sau passat sh ?

Link către comentariu

audi e mai rafinat ca e AUDI..dar si Passatu e ceva de capul lui..ramane ce-ti place tie..mie`mi place mai mult Passat

Link către comentariu

am vazut multe motorizari atat la audi cat si la passat..de care ar trebuii sa ma feresc si care ar fi cele mai bune ?

Link către comentariu

Eu personal as pastra Skoda . Nu as da o masina in garantie pe o vechitura. Chiar daca iti este frica de lantul de distributie cu probleme de la masina ta, la o adica il schimbi pe banii tai ca mai mult de 150 euro nu costa. Tu vrei sa schimbi o masina cu impozit, asigurare mica, cu Km de rodaj pe o masina cu 100.000 Km sau peste la bord.(daca vrei sa te incadrezi in aceeasi suma).

Link către comentariu

Pastreaza Octavia, este o masina onesta pentru banii ei. Am renuntat la una cu 1,4 TSI, DSG si optionale pentru un Prius de la un amic strans cu usa si desi omul a varsat o lacrima dupa ea, este fericit ca ajuns pe maini bune si oricand revine in tara (emigreaza cu serviciul in UK) o va imprumuta oricand doreste el, neconditionat. Octavia a ramas in familie si fratele ramane sa se descurce cu ea, daca o dadeam nu luam mare lucru pe ea si pe deasupra masina era prea buna sa o dau la un Gigi Duru care dadea liniute cu ea, sau atarna CD-uri si 50.000 de matanii la oglinda.

Audi tot Audi ramane, la fel si la Passat, dar cat timp masina ta este buna, nu merita riscul si cheltuiala. Daca aveai un Polo Happy sau Octavia Tour/MK1, intelegeam saltul.

Modificat de munteanul
Link către comentariu

Un Audi/Passat de patru ani o aiba peste 100.000 km(nu ar fi o prblema mare daca ai stii ca au fost intretinute bine si km reali), cele sub o sa te coste mai mult, nu stiu daca merita sa dai masina ta cu asa putini km, Octavia nu e o masina rea si e la un pret deztul de corect, nu te inteleg de ce ai vrea sa o schimbi.

Link către comentariu

dupa o analiza a ceea ce m-ati sfatuit, tind sa va dau crezare ,problema mea este acel motor ..am o problema mare cu bagatul banilor in masini mai vechi de 5 ani ..adica nu vreau sa bag bani intr-o masina care are 11-12 mii km si care a iesit din garantie ..din cate am inteles turbina costa ceva undeva la 40-50 mil ..ca sa nu spun de discomfortul creat atunci cand poti ramane cu masina in drum ..pe de alta parte ma gandesc la ce ati spus si voi un audi nu il pot gasi sub 100 mii km doar daca pun mai multi bani ..uff devine complicat ..dar cu siguranta parerile voastre m-au ajutat! va multumesc mult.

Link către comentariu

Eu am motorul respectiv pe Polo si am deja 2.5 ani si 25000 km.

Nu am avut nici o problema cu el. Ca sfaturi, recomand sa bagi doar benzina 99+ de la Petrom sau echivalent. CU cea de 95 tremura.

Un Audi de 4 ani la banii pe care ii iei pe Octavia o sa aiba lejer 150k km... si 2-3 proprietari anteriori. Te mai intereseaza?

Link către comentariu

dupa o analiza a ceea ce m-ati sfatuit, tind sa va dau crezare ,problema mea este acel motor.

Ai sesizat pana acum vreo problema la acest motor? Daca da, ai fost cu ea in service, pt actiunile care s-au desfasurat pt masinile fabricate pana in 2011 atat timp cat era in garantie?i

Link către comentariu

Pana acum am sesizat zgomotul de lant si urmeaza sa merg in service la sf saptamanii..altceva nu am sesizat ,referitor la actiunile de service ,a fost de cat una ,cea cu şaiba ds care am aflat din alte surse nu de la avia asa cum era cazul..de alta actiune nu stiu ..cica s-ar mai face una .."actiunea lantul"..dar sunt doar zvonuri..eu din prima zi am alimentat doar de la rompetrol cu 99+ apoi dupa 2-3 luni am trecut la 95 tot de la rompetrol iar masina mai este in garantie pana in octombrie a.c.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Modificat de mihaydom
Link către comentariu

Mergi pe Petrom 99. Is the best!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!