Jump to content

Skoda Fabia 1.4 16v 75cp

AzoiteiAndrei

Postare recomandată

AzoiteiAndrei

multumesc frumos

B0gdy- :icon_redface:

jantele nu stiu daca o sa le vospsesc....cred ca o sa le pun cauciucurile de iarna si o sa.mi iau altele negre...dar nu acum ca nu am bani :icon_geek:

Modificat de AzoiteiAndrei
Link către comentariu
AzoiteiAndrei

Baieti am nevoie de o parere in legatura cu farurile: saptamana asta poate reusesc sa.mi pun si xenon cand imi montez farurile ;) si vroiam sa va intreb ce culoare sa.mi pun? 6000K sau 4300K?

As dori sa aud parerile voastre in legatura cu asta tinand cont de culoarea masinii si farurile negre :-d Adica as dori sa dea cat mai bine pe masina ;)

Dupa parerea mea mi.as pune 4300k daca as sti ca sunt "ALB RECE" (nu alb cald-spre galben) deoarece farurile albastre nu prea imi plac si oricum dupa parerea mea nici nu dau prea bine la culoarea masinii.

Va astept pe cat mai multi cu cat mai multe argumente ;)

Dupa comparatia urmatoare as alege categoric 4300k

Link către comentariu

6000K al astuia pare de cel putin 10000K. :sly: Uite aici un ghid mai realist, zic eu.(pozele de jos)

A fost o perioada cand multi si-au luat de 6000K, ca parea compromisul perfect intre look si vizibilitate, dar apoi cativa au inceput sa se planga de vizibilitatea pe timp de ploaie si aveau de gand sa treaca la 4300.

Alb rece cum vrei tu, cam cel de 6000 ar fi, insa daca as fi in locul tau tot pe 4300 as merge.

Bafta cu masinuta si mai pune-i poze! :P

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

mersi mult pentru sfat robotelule;)dar zi.mi te rog 4300k tinde spre galben sau e alb pur?

o sa mai pun poze dupa montarea farurilor;)

Link către comentariu

Nu pot sa-ti spun exact, dar stiu ca asta e temperatura de culoare e becurilor de xenon OEM. Sunt putin galbui, poti sa vezi si in link-ul pe care l-am pus mai sus.

Exista si xenon de 5000K, un fel de compromis intre 4300 si 6000, dar e mai putin raspandit si nici ala nu e alb imaculat. :lol:

Link către comentariu
JOHN EVO TUNING

ANDREI, pune ti de 4300, bate o lumina alba, de la 6000 in sus lumina e tot mai albastra. Eu am de 4300 si sunt SUPER MULTUMIT cum se vede. Bafta.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

mersi mult pentru pareri baieti;)

pana la urma cred ca tot la 4300k raman

JOHN EVO TUNING

zi.mi totusi ale tale bat vreun pic spre galben sau sunt alb rece?

Modificat de AzoiteiAndrei
Link către comentariu

Eu am de 6000k....astept pana se ard si le voi schimba cu 4300 sau 5000 daca gasesc. La 6000 e doar look'ul....daca ploua afara n-ai lumina frate, noroc cu becurile de ceata, alea mai dau lumina. Recomand si eu 4300 sau 5000.

Link către comentariu
AzoiteiAndrei

mersi undan :icon_cheesygrin: si eu cred ca tot 4300 im pun :icon_thumleft:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!